Etiquetes

7/6/10

L'Almería B, últim escull per l'ascens.

Rayo Vallecano B, Azuqueca i... Almería B. Aquest serà l'últim rival del Centre d'Esports l'Hospitalet en aquesta fase d'ascens a Segona Divisió B. L'últim rival al qual caldrà eliminar si la temporada vinent el quadre riberenc vol fer realitat el seu somni, el seu objectiu: retornar a la categoria de bronze del futbol espanyol. L'emparellament amb el quadre andalús ha estat matiner, el primer del sorteig realitzat aquest matí a la seu de la RFEF a Las Rozas. Amb gran part dels detalls per confirmar, el que queda clar és que un altre equip filial torna a creuar-se en el camí de l'Hospi, mal client si només tenim en compte l'experiència amb què compta el club amb aquest tipus d'oponents. A més, no val a refiar-se d'un Almería B que, tot i ser l'equip amb menys puntuació dels 72 classificats per aquest play-off ha estat capaç d'eliminar la PD Santa Eulària i tot un campió com el Burgos abans de plantar-se en aquesta ronda final. A continuació teniu un breu resum del que és aquest equip.

A falta de confirmació, el partit d'anada entre la UD Almería B i el CE L'Hospitalet es jugarà aquest diumenge 13 de juny a les 11:30 a l'estadi Juan Rojas d'Almería, feu dels ja extints Almería CF i Polideportivo Almería. D'altra banda, el partit de tornada podria disputar-se el dissabte 19 de juny a les 20:30, com sempre, a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet.

ALMERÍA B
Unión Deportiva Almería 'B'
Almería B - 61 punts - 17 10 9 - 62 37 - 36 PJCom a local (lliga) - 33 punts - 9 6 3 - 41 20 - 18 PJ
Com a visitant (lliga) - 28 punts - 8 4 6 - 21 17 - 18 PJ

Localitat: Almería.
Estadi: Juan Rojas (13.648 espectadors). Gespa natural.
Temporades a 1a, 2a o 2a B: Cap
Temporades a Tercera Divisió: 8 (2n classificat, temporada 2008-09)
Any de fundació: 2001
President: Alfonso García Gabarrón


El filial de l'Almería, que va classificar-se a la darrera jornada gràcies a un empat al Torcal d'Antequera, l'entrena José María Salmerón, exentrenador de Poli Ejido o Deportivo Alavés. Planter jove, en tractar-se d'un filial, que té Fernando Carralero, ex del Sabadell i Rigo, ex del Huesca com a jugadors més coneguts. Els almeriencs, que juguen els seus partits a l'antic estadi de l'Almería CF, van tancar la lliga amb xifres similars pel que fa als números com a local i visitant (33 vs 28 punts).

Arriben a aquesta eliminatòria després de donar la sorpresa i eliminar un dels grans favorits per l'ascens, el Burgos CF; l'empat a zero al partit d'anada a Almería va acabar convertint-se en una trampa pels burgalesos, que tot i avançar-se en el marcador van veure com l'Almería B igualava l'encontre a la segona part. Amb l'equip rival bolcat per aconseguir el 2-1, una contra mortal dels roig-i-blancs va establir l'1-2 definitiu. 15 dies abans, el filial almerienc havia passat ronda amb una certa dosi d'èpica, després de desfer-se de la PD Santa Eulària guanyant 2-1 al Juan Rojas i empatant a dos a Eivissa, després d'igualar un 2-0 inicial, d'arribar a la fi dels 90 minuts reglamentaris amb 2-1 i de sentenciar a la pròrroga amb un gol de Chico al 116'.

És tot just la segona experiència d'aquest filial als play-offs d'ascens a Segona Divisió B, després que el subcampionat assolit la temporada passada els permetés disfrutar d'aquesta fase d'ascens. Tot i no perdre a cap dels dos partits, l'Almería B va quedar eliminat pel Real Ávila, després de l'empat a zero a l'Adolfo Suárez i de l'1-1 al Juan Rojas, on el valor doble dels gols a camp contrari va classificar els castellans.


Com han arribat fins aquí?
1a eliminatòria - Anada | ALMERÍA B 2-1 PD Santa Eulària
1a eliminatòria - Tornada | PD Santa Eulària 2-2 UD ALMERÍA B
2a eliminatòria - Anada | UD ALMERÍA B 0-0 Burgos CF
2a eliminatòria - Tornada | Burgos CF 1-2 UD ALMERÍA B

Resultat del sorteig de la tercera eliminatòria
UD Almería B - CE L'HOSPITALET
UD Alzira - Jerez CF
Cerceda - La Muela
Coruxo FC - La Roda
Extremadura UD - Atlético Mancha Real
Getafe B - Portugalete
Haro Deportivo - Yeclano Deportivo
Las Palmas Atlético - Peña Sport
FC Santboià - CD Tudelano

2 comentaris:

  1. http://www.eldigitaldeportivo.es/articulos.asp?idarticulo=16886 el partit en directe de l'Hospi- Azuqueca, minut a minut

    ResponElimina
  2. Som-hi Hospitalet!!
    Nosaltres podem:D:D

    ResponElimina