Etiquetes

25/6/10

Canvi a l'Hospi: marxa Jordi Vinyals i entra...

Serrells. Sempre serrells. Això és el que falta, segons la premsa de Castelló per poder oficialitzar el fitxatge de Jordi Vinyals pel CD Castelló la propera temporada. El de Cardedeu sembla haver estat seduït pel projecte 2010-2011 que prepara el club albinegre, que acaba de baixar a Segona Divisió B després de realitzar una temporada desastrosa a la Liga Adelante i d'haver 'cremat' tres entrenadors: David Amaral, 'Tintín' Márquez i Asier Garitano. I és que tot i la retallada pressupostària que es prepara a la ciutat del Millars, la intenció primera és la de la retornar a la categoria de plata amb un projecte d'alta volada, del qual Jordi Vinyals en serà el cap principal després d'imposar-se en la cursa per ocupar la banqueta a Toni Aparicio, Javi López i Santi Castillejo, també candidats a entrenar el Castelló 2010-11.

El fet que Castelló sigui una ciutat familiar per Vinyals i per la seva família (va jugar al Vila-real a mitjans dels anys 90 i posteriorment va entrenar el filial groguet a Tercera Divisió), ha estat un dels factors que ha influït en la negociació que ha encapçalat el seu agent, Màgic Díaz. L'altre punt important "més enllà de l'aspecte econòmic" ha estat el projecte esportiu que li han presentat, en què el retorn a Segona A és gairebé innegociable, tot i que el Castelló no passa pel seu millor moment institucional, precisament, amb el seu màxim accionista José María García Osuna en el punt de mira de l'afició castellonenca i amb el fantasma de les denúncies d'alguns jugadors a l'AFE planant sobre l'històric club de la Plana. Sigui com sigui, Vinyals s'ha deixat estimar i no ha amagat la seva satisfacció per formar part del Castelló de la propera temporada, en un projecte en què possiblement també arribi acompanyat d'un preparador físic i d'un segon entrenador de la seva confiança. Res se sap fins ara dels jugadors de l'Hospi que podrien acompanyar-lo en aquesta nova aventura. En canvi, sí que es confirma l'interès per contractar Rangel i Raúl Muñoz, de l'Ontinyent i David Lázaro, del Vila-real B.

Amb la més que probable marxa de Jordi Vinyals, s'obren dos interrogants a ca n'Hospi: la continuïtat de Quique Cárcel a la secretaria tècnica del club i la contractació d'un nou entrenador per encapçalar l'Hospi 2010-11. Pel que fa al primer punt, caldrà valorar l'impacte que la no continuïtat de Vinyals té en la situació de Cárcel en el club, tot i que el pas donat pel barceloní a l'hora de deixar el futbol i dedicar-se exclusivament a la direcció esportiva fan pensar que la temporada vinent seguirà al capdavant de l'àrea esportiva de l'Hospitalet. El que sí es confirma és la renovació d'alguns jugadors; segons Televisió de l'Hospitalet, Carlos Craviotto, Juan Manuel Viale, Lucas Viale i Eloi Fontanella han signat la seva renovació i defensaran la samarreta de l'Hospi la propera temporada.

De l'altra, toca començar a buscar un nou entrenador per la propera temporada -si és que no s'ha encetat ja cap contacte ni negociació-. En aquest sentit, un dels noms que més sonen i que més agrada a l'afició de l'Hospi és el de Juan Carlos Oliva, que després de dirigir els riberencs en la històrica temporada 2006-07 no ha tingut massa sort en els clubs que ha anat dirigint (Aris, Vila-real B i Salamanca). Seria la segona etapa d'un tècnic que va deixar un gran record a l'entitat, tant pel que fa en l'aspecte professional com en el personal. Hi ha, però, tot un rest d'entrenadors que a hores d'ara es troben sense equip i podrien ser bones opcions per dirigir el CE L'Hospitalet la temporada vinent: Raúl Agné, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', Narcís Julià, Manolo González o, en cas de confirmar-se la seva marxa del Sant Andreu, el basc Natxo González. Podeu deixar les vostres preferències sobre el nou entrenador i les reflexions sobre la marxa de Vinyals fent un comentari en aquesta entrada.

3 comentaris:

  1. Opinió disperses és el que tinc respecte als possibles recanvis que comentes.

    Primerament, i començant pels que no em fan gràcies, no vull ni a Manolo González (ni fu ni fa a la Grama i dolentes sensacions al Badalona), i sobre tot, el que no vull de cap manera és a Rubí (començant per la enorme irregularitat que va mostrar el seu equip l'any que va estar aquí, i seguint per les opinions de les aficions que l'han "patit" les últimes temporades, sense anar més lluny ha deixat una impressió força dolentar al Benidorm, el seu últim club).

    D'altra banda, crec que tota la parròquia hospitalenca coincidim en alabar les qualitats que va mostrar Oliva la magnífica temporada 06/07, tant esportives (a la vista els resultats), com personals (sempre correcte i proper a l'afició).

    Altres noms com Agné i Natxo González també m'agraden com alternatives. Conten amb experiència en aquesta categoria i han fet un gran treball en equips catalans. El Natxo ha estat anomenat per alguns aficionats andreuencs com el millor tècnic que han tingut mai. Pel que fa a Narcís Julià, el situaria per darrera d'aquests i per davant dels 2 comentats al principi. Crec que ha fet un bon treball mantenint al Girona tenint en compte les dificultats que ha atravessat l'equip (greus problemes económics).

    ResponElimina
  2. entrenadors defensius no si us plau, tenint en conta aixó nomes queden a la llista de futuribles Rubi de dolent record en el seu pas pel nostre club i Oliva al que si recordem com un entrenador de grans èxits. Que torni Oliva i que no marxi Velamazan i a Vinyals si encara no ho ha decidit del tot li diria que es quedi que aquí cobrarà i a Castelló segurament no puntualment.

    ResponElimina
  3. Sens dubte jo fitxaria Juan Carlos Oliva seria la millor opciò per L´Hospi. Adeu Vinyals...sort...
    Visca L`Hospi
    Jaumed Oromí

    ResponElimina