Etiquetes

2/5/10

El resum de la 37a jornada al grup 5è.

CE L'Hospitalet 2-1 UE Rapitenca (Cristian Alfonso 14', Cristian Gómez 21' / Raül Teixidó 80')
Crònica i imatge: el Blog de l'Hospi


Sensacions contradictòries les que va oferir l'Hospi ahir a l'Estadi. Gran primera part en què els gols de Cristian Alfonso i de Cristian Gómez van quedar-se curts vistes les ocasions de què va disposar l'Hospitalet. Segona part en què els de Vinyals van perdre pistonada i van cedir el control i les ocasions a una Rapitenca que va poder arribar fins i tot a empatar. El millor, un cop més, l'ensopegada del Reus que deixa l'Hospi a només un punt del campionat.

FC Benavent 1-1 CE Europa
(Francesc 38' -penal- / Iván Plana 74')
Crònica i imatge: web CE Europa

Empat insuficient pel Benavent en la seva lluita per allunyar-se dels descensos no compensats. Tot i avançar-se amb un gol de penal de Francesc, el Benavent ha vist con Iván Plana igualava el marcador ben avançada la segona part. A més, tots dos equips han acabat amb deu jugadors. L'Europa tanca així una temporada d'allò més fluixa a domicili, amb només dues victòries, una de les raons que han privat els graciencs de fer coses importants. Per la seva banda, el Benavent es jugarà les garrofes diumenge vinent davant un Manlleu ressuscitat amb el canvi d'entrenador, tot i no tenir opcions de play-off.

CF La Pobla de Mafumet 1-0 CF Vilanova
(Virgili 44')

Crònica i imatge:
El9 Esportiu

La muntanya russa en què s'ha convertit any la Pobla de Mafumet ha dictat sentència: salvació pels tarragonins. Els de Santi Coch, que han sumat 13 dels 15 darrers punts en joc han deixat enrere qualsevol perill de descens derrotant un rival directe com és el Vilanova. Un gol de l'etern Virgili abans del descans va ser suficient. Els del Garraf, amb una trajectòria nefasta com a visitant, es jugaran la vida rebent el Santboià diumenge vinent. Un triomf otorga la salvació als d'Ángel Alcolea; no guanyar significa dependre dels resultats de Palamós, Cassà o Benavent.

FC Santboià 2-1 UE Castelldefels
(Peque 59', Montero 87' / Alberto 26' -penal-)
Crònica i imatge:
web UE Castelldefels

Remuntada in extremis del Santboià que li serveix per assegurar-se la tercera posició. Els de Quim Ayats han tancat una setmana d'allò més atapeïda sumant un nou de nou somiat davant un rival que tot i no jugar-se res ha posat les coses d'allò més difícils. Tot i el gol d'Alberto a la primera meitat, el Santboià va posar-se les piles en sortir del descans i va posar fil a l'agulla, tot i això no va ser fins al final que Montero va completar la remuntada (87'), un final, per cert, tens entre ambdues banquetes i que va acabar amb Paco Clos, segon entrenador local i León, jugador del Castelldefels, expulsats. Els mariners seran, recordem, el rival de l'Hospi el proper diumenge als Canyars.

AE Prat 2-0 CE Premià
(Sergio Cirio 11', Víctor Durán 68')

Crònica: web AE Prat

El 2 de maig de 2010 quedarà per sempre més marcat en lletres d'or a la Història de l'Associació Esportiva Prat. Enmig d'un gran ambient amb més de 1.000 espectadors a les grades del Sagnier, els pratencs han fet bons els pronòstics i s'han imposat al Premià per 2-0, gràcies al 24è gol de Cirio a la lliga i a un altre gol de Víctor Durán. Amb aquest resultat, els potablava s'asseguren la seva primera presència a la fase d'ascens i, de pas, deixen el Premià en una situació delicada, ja que no dependrà de sí mateix per evitar el descens directe. Els de Jordi Costa reben un Blanes de Primera Catalana i hauran de millorar el resultat que la Rapitenca obtingui a casa, precisament, davant del Prat.

CF Olesa de Montserrat 2-0 UD Cassà
(Moisés 49', Dani Durán 94') Crònica: web CF Olesa

Bon comiat a casa de l'Olesa en la seva primera i fins ara única temporada a Tercera Divisió. El Cassà arribava al Baix Llobregat Nord amb la intenció d'allunyar-se dels descensos no compensats, però els verd-i-blancs han donat la cara en tot moment i s'han imposat als del Gironès gràcies a dos gols al segon temps. També en aquest partit tots dos conjunts han acabat amb 10 jugadors, per les expulsions del local Moisés i del visitant Troyano. El Cassà iniciarà la darrera jornada, en la qual rebrà la Pobla de Mafumet, en una quinzena posició que ara mateix és de perill de descens. El partit, a més, va suposar el comiat de l'afició al porter de l'Olesa, Pujol.

CF Palamós 0-0 CF Reus Deportiu
Crònica: Reus24.com
Imatge: El9 Esportiu

Palamós i Reus no han passat de l'empat a zero aquesta tarda al Nou Municipal de Palamós després que els gironins desperdiciessin fins a quatre ocasions al primer temps i que els de Santi Castillejo es posession les piles a la segona part i, fins i tot, hagin enviat una pilota al travesser en un xut de Masqué. Els roig-i-negres han reclamat dos possibles penals a l'àrea gironina. Amb aquest resultat, els palamosins no eludeixen el perill per descensos no compensats i viatjaran al Nou Sardenya amb la necessitat de vèncer-hi per no dependre dels resultats del Cassà o el Benavent. Per la seva banda, el Reus rebrà un Amposta que duu dues derrotes consecutives amb la intenció de lluitar l'única opció que té per ser campió: vèncer els de Franc Artiga i esperar la derrota de l'Hospitalet a Castelldefels.

CF Balaguer 1-0 UE Llagostera
(Genís 9')
Crònica: El 9 Esportiu

El triomf del Balaguer ha aconseguit evitar que el Llagostera es col·loquès seté a la classificació, posició a la qual aspiren els lleidatans després d'una temporada irregular en què, tanmateix, no han patit per la permanencia. La propera jornada el conjunt de Lluís Elcacho visitarà Balaguer i el Llagostera rebrà l'Olesa de Montserrat.

CD Blanes 0-5 AEC Manlleu
(Granell 3' i 5', Benet 55', Dani Planagumà 64', Gerard 75')
Crònica: elTer.net

I va marxar Miguel López i el Manlleu ha lligat tres triomfs consecutius, amb 10 gols marcats i 1 en contra. Cal dir, també, que els de Ramon Monràs saltaven al Municipal Els Pins conscients que ja no s'hi jugaven res (la fase d'ascens, s'entén) i que al davant tenien un Blanes amb els braços abaixats des de fa unes setmanes (llevat del dia de l'Hospi). Al minut 5, Granell ja havia situat un 0-2 al marcador que Benet, Planagumà i Gerard van eixamplar al segon temps. Amb 47 gols els blanencs tancaran la lliga com a equip més golejat a casa... i en global, ja que han encaixat 83 gols en 37 partits, dotze més que la Rapitenca i l'Olesa.

CF Amposta 0-2 UE Cornellà
(Cebri 57', Dani Delgado 88')
Crònica i foto:
El9 Esportiu

Duel intrascendent al Municipal d'Amposta en un partit en un ambiciós Cornellà ha aprofitat les errades defensives dels locals. Cebri i Dani Delgado, ja a la segona part, han anotat els gols dels barcelonins, que arriben a la última jornada -en què rebran el Balaguer- depenent de sí mateixos per aconseguir una meritòria cinquena posició. L'Amposta, per la seva banda, intentarà fer la guitza al Reus, que a la primera volta només va ser capaç d'empatar a Amposta tot i jugar amb dos homes més i aconseguir el gol de l'empat a les acaballes del partit i de penal.

2 comentaris:

  1. Cuidado...Nos os vaya pasar lo que el año pasado, es decir : Santanyí.

    Espero no encontrarnos de nuevo, ya sea porque el Hospitalet a subido a segunda B.

    Saludos
    http://cfrd1909.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Venga mucha suerte Hospi ara k yaeneis la o soys casi lideres xk el Castelldefels es "facil" y si teneis la suerte que la vais a tener de jugar solo una eliminatoria pasarla i sereis un equipo más de 2ªB y abra menos problemillas para los descensos vamos Hospi saludos desde Reus www.cfreus.blogspot.com

    ResponElimina