Etiquetes

25/10/09

Serveis mínims | CE l'Hospitalet 3-0 CF Balaguer

El Balaguer és un club verd, conscienciat amb el medi ambient. Només d'aquesta manera s'explica que hagi tingut el detall de fer que els cronistes que s'aplegaven avui a l'Estadi Municipal hagin estalviat en fulls per anotar les ocasions de perill dels visitants. I és clar, davant d'aquest panorama, a l'Hospi tampoc no li ha calgut forçar la màquina per sumar, novament, tres punts. Al final, 3-0.

Com dèiem, els homes de Jordi Vinyals han derrotat per 3 gols a 0 un rival que amb prou feines s'ha deixat veure sobre el terreny de joc. De fet, l'únic destacable dels balaguerins al primer temps ha estat un touchdown d'Iban Parra que gairebé provoca un eclipsi de sol. Un sol, per cert, que escalfava de valent, especialment durant els primers 45 minuts. Per la seva banda l'Hospi ha sortit endollat i decidit a encarrilar ben d'hora un partit. I la veritat és que tampoc no és que hagi trobat massa resistència; ja al primer minut, Iván Hammouch ha realitzat un xut llunyà que ha marxat fregant el travesser de la porteria de Roberto i només quatre minuts després, una bona jugada de Lobato ha acabat en una centrada que Jordi Martínez ha connectat amb el cap, això sí, sense massa força. Les dues jugades han estat, però, preludi del primer gol del partit que arribava al minut 9: assistència especialitat de la casa de Cristian Alfonso que aprofita el killer de l'Hospi, Jordi Martínez per ajustar la pilota al pal dret de la porteria de Roberto, ben lluny del seu abast. Per motius tècnics, suposem, el Viva la Vida no va sonar.

En 9 minuts l'Hospi tenia el partit de cara, i podria haver-lo mort amb les tres bones ocasions de què ha gaudit fins l'arribada del descans. Primer Cristian Alfonso ho ha provat amb un xut des de dins de l'àrea que un defensa de l'equip lleidatà ha rebutjat amb les mans -involuntàries, cal dir-. Al minut 36, passada de gran qualitat de Marcos Guill, que ha debutat avui a l'onze inicial, que rep un Jordi Martínez que estavella l'esfèric al lateral dret de la porteria visitant quan ho tenia tot a favor després de desfer-se de Roberto. I només tres minuts més tard, el mateix Jordi Martínez veia com la defensa balaguerina treia una pilota sota pals evitant el que hauria significat el 2-0. La diferència al marcador després dels primers quaranta-cinc minuts era mínima, tot i que la sensació generalitzada entre els aficionats era que l'Hospi mataria el partit a la segona part.

I tal és la confiança que transmet l'equip a la gent que tampoc va voler fer un lleig a les expectatives dels aficionats. En una segona part fluix, l'Hospi es va contagiar de les poques ganes d'un trist i innocent Balaguer, que tampoc va disparar entre els tres pals a la segona part. L'únic destacable ha estat un xut alt després d'una mitja volta de Moi Nogareda al minut 75 i una centrada de Ribera que s'ha passejat per l'àrea petita de l'Hospi. Els riberencs, per la seva banda, sense estar especialment encertats han seguit controlant absolutament el partit i en cap moment ha patit pel marcador, tot i ser consecients que calia sentenciar. Ho ha intentat en el primer quart d'hora de la segona part, amb dues ocasions clares d'Eloi Fontanella -que segueix buscant el gol- i de Cristian Alfonso, que ha vist com Roberto li enviava el seu xut a córner.

Tanmateix, l'Hospi ha semblat relaxar-se en uns minuts força avorrits on ha sobresortit un gran Marcos Guill, lluitador, pressionant, i demostrant detalls de qualitat que fan pensar que la baixa de Cristian Gómez no tindrà perquè notar-se. No ha estat fins als darrers deu minuts de partit que l'Hospi s'ha posat de nou les piles i, ara sí, ha mort el partit. Al minut 82, Marcos Guill, incorporat a l'atac esquerre de l'Hospi, centrava a Jordi Tarrés que rematava de cap i, tot i que en primera instància Roberto salvava el gol, la pilota quedava morta als peus del mateix Tarrés que només va haver d'empènyer-la al fons de la xarxa. Tot i la seguretat de la feina ben feta, ara sí que tot l'Estadi podia respirar tranquil. I la respiració va acabar de ser fluida al minut 91 quan de nou Tarrés, avui jugador omnipresent aprofitava una passada de Quique Cárcel per batre Roberto i trencar les poques esperances i nuls mèrits d'un Balaguer garrepa al qual li queda molt de marge de millora si no vol patir per salvar la categoria.

Ha estat, doncs, una victòria còmoda, treballada però còmoda, d'un Hospi que ha derrotat el Balaguer a mig gas. La 'mala' notícia és que els resultats del matí han evitat que l'Hospi entri a la zona de play-off, tot i que ha conseguit avançar una posició gràcies a la derrota del Prat. La propera estació camí de l'objectiu de la temporada serà, diumenge vinent a partir de dos quarts de cinc de la tarda al camp del Martorell, camp provisional de l'Olesa de Montserrat, l'únic equip que encara no ha guanyat cap partit. Esperem, òbviament, que la mala ratxa duri, almenys, una setmana més i els homes de Vinyals sumin tres puntets més.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Iván Hammouch, Barón, Dani Morales, Manel, Toni Velamazán, Cristian Alfonso (Quique Cárcel, 85'), Marcos Guill, Eloi Fontanella (Manu Viale, 78'), Jordi Martínez, Lobato (Jordi Tarrés, 66')

CF BALAGUER: Roberto, Usall, Dídac (Moi Nogareda, 66'), Egea, Antúnez, Tenorio, Genís, Dago, Iban Parra (Ribera, 66'), Ermengol (Redondo, 58'), Romero

Gols: 1-0 Jordi Martínez (9'); 2-0 Jordi Tarrés (82'); 3-0 Jordi Tarrés (91')

Àrbitre: Juan Rodríguez Portolés. Bé. Ha mostrat targetes grogues als locals Cristian Alfonso (42') i Jordi Martínez (54') i als visitants Iban Parra (57'), Genís (61'), Moi (84') i Dago (89').

Incidències: Partit jugat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 350 espectadors en un matí molt calorós tot i ser a finals d'octubre. Amb la derrota d'avui, el Balaguer compta les seves visites a la ciutat per derrotes. Diego Ávila, encarregat de material de l'Hospi, ha viscut el seu darrer partit abans de ser operat; el seu substitut, provisional, serà Paco Bonilla.

1 comentari:

  1. S'ha notat clarament que el Balaguer no ha fet pràcticament res i això s'ho ha encomanat a l'Hospi, que ha fet una segona part molt gris... he patit quan he vist que la pilota es passejava per l'area petita. Per sort ja cap al final Jordi Tarrés ha sentenciat i allà cap al minut 41 o 42 de la segona part el gran Craviotto a fet un parell de sortides molt bones.
    Respecte a l'arbitre, amb la por que ens fessin una de les "seves", encara que a la segona part em sembla que no ha vist unes mans a l'area del Balaguer. Ja per acabar espero que la mala ratxa de l'Olesa encara continui una setmana més.

    Raül.

    ResponElimina