1/10/09

L'Europa impugna el partit de diumenge passat

Sembla que l'alegria de ser líders ha durat ben poc a Can Hospi i és que el CE Europa ha decidit impugnar el partit que va disputar diumenge passat al camp de l'Hospi (i que van perdre per 2 gols a 0) per entendre que els riberencs van alinear de forma indeguda el jove Iván Peralta. Segons el club barceloní, el problema rau en què Iván Peralta, que va jugar els darrers dotze minuts del partit, va jugar sense tenir tramitada la fitxa, un fet que el converteix automàticament en jugador no utlitzable pel club. Emperant-se en el reglament, l'Europa té totes les de guanyar, tot i les possibles matitzacions i interpretacions tant d'aquest cas concret com del reglament en general.

Per part de l'Hospitalet, la defensa per evitar que el partit es doni per guanyat a l'Europa es basa en la manca de mala fe en l'acció, en el fet que Iván Peralta hagi fet la pretemporada amb l'equip i que en cap moment hagi volgut abandonar el club i que, per refermar aquest fet, signés el contracte amb el club el passat dimecres al matí. Tot plegat suposa una taca força fosca en aquest bon inici de lliga de l'Hospi; un fet del qual, òbviament, no n'és responsable una plantilla que segueix preparant la visita a Benavent de Segrià del proper diumenge, sinó els encarregats de tenir en ordre tot el tema burocràtic per tal d'evitar que un club amb la història de l'Hospi pugui caure en aquests errors més propis d'un club sense cap tipus d'organització ni estructura.

Hi haurà qui dirà que l'Europa és oportunista en voler guanyar als despatxos allò que va perdre al camp, que l'Hospi no va actuar amb mala fe i que el reglament és injust, i possiblement caldrà donar la raó en tots tres casos. Però no és menys cert que aquest és el reglament que regeix la competició i que l'Europa no ha fet res més que defensar els seus interessos dins de la legalitat vigent i que si la situació s'hagués donat a la inversa, molts dels que puguin criticar la posició de l'Europa es molestarien si l'Hospitalet no fes el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada