Etiquetes

25/10/09

No val a badar | L'Hospitalet - Balaguer (12:00 hores)

Com diu el titular, no val a badar. I és que l'Hospi, tot i les bones vibracions que ha transmès fins ara es troba a la sisena posició de la lliga, un lloc que no respon pas als mèrits realitzats pels homes de Jordi Vinyals en les primers jornades. És per això, doncs, que l'Hospi ha de donar un nou cop a la taula per demostrar perquè és el gran favorit al campionat i, sobretot, per deixar clar que està molt per sobre de tots els incovenients i situacions inesperades que han anat sorgint en aquest inici de lliga.

Al davant tindrà un rival, el Balaguer, que mai ha guanyat -ni tant sols puntuat- en les seves visites a la nostra ciutat. Història a banda, els jugadors que dirigeix Lluís Elcacho (ex-tècnic d'Eivissa o Penya Deportiva Santa Eulària) no han demostrat massa regularitat fins al moment tot i haver-se reforçat per no haver de patir per salvar-se, a diferència del que va ocórrer la passada temporada. Els de la Noguera son dotzens a la taula, amb onze punts, quatre dels quals els han sumat a fora (l'única victòria va produir-se, curiosament, a Amposta).

L'Hospi podrà comptar, quatre partits després, amb Lucas Viale, absent per sanció des de la seva expulsió a Reus a la 5a jornada. Per contra, Cristian Gómez, lesionat, s'ha afegit a les baixes ja sabudes de Ceballos i d'Héctor Miguel, també lesionats i del sancionat David Corominas, que es perdrà el primer partit de lliga complet. A l'espera estarà segurament Marcos Guill, que estarà a l'espera de poder debutar a l'onze inicial si així ho vol Jordi Vinyals. Parlant del míster, en el partit d'avui es produirà una circumstància curiosa, i és que es produiràel retrobament de dos vells amics, ara rivals a les banquetes, ja que Jordi Vinyals i Lluís Elcacho van coincidir en la seva èpocs de jugador al Real Oviedo, equip amb què van arribar a disputar la Copa de la UEFA.

I a ningú se li escapa que part de l'atenció del partit d'aquest matí a l'Estadi estarà focalitzada en la figura del col·legiat, després del lamentable arbitratge de diumenge passat a Amposta. En aquesta ocasió, l'encarregat d'impartit (pressumptament) justícia serà Juan Rodríguez Portolés. I si ens atenem a l'únic precedent, almenys pel que fa al resultat, les sensacions no serien les millors, ja que va dirigir el partit de la temporada passada en què l'Hospi va sumar la seva primera derrota (a Cornellà, 3-0).

Precedents del CE L'Hospitalet - CF Balaguer
Victòries de l'Hospi: 8
Empats: 0
Victòries del Balaguer: 0
Gols de l'Hospi: 24
Gols del Balaguer: 5
Victòria més àmplia: L'Hospitalet 7-1 Balaguer (1960-1961, 3a Divisió).
Darrer precedent: L'Hospitalet 2-0 Balaguer (2008-2009, 3a Divisió)
[Hammouch 56', Corominas 63']

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada