Etiquetes

4/10/09

FC Benavent 0-3 CE L'Hospitalet | Minut a minut

Dintre d'uns minuts, tindreu la crònica i fitxa del partit.

Tercera Divisió | Resultats del matí. Benavent 0-3 L'Hospitalet, Europa 2-0 Prat, Cassà 1-2 Castelldefels. Jugat ahir, Llagostera 2-0 Rapitenca. Per aquesta tarda queden els següents partits: Palamós-Santboià, Amposta-La Pobla de Mafumet, Cornellà-Premià, Reus-Blanes, Manlleu-Vilanova, Balaguer-Blanes.

FINAL | Primer triomf a domicili de l'Hospi aquesta temporada. El 0-3 parla per sí sol a l'hora de resumir el partit. Jordi Martínez (4'), Cristian Alfonso (8'), Eloi Fontanella (52') han estat els autors dels gols d'un Hospi que seguirà com a líder, almenys fins dimecres, quan la FCF dictamini el resultat de la impugnació del partit davant l'Europa.

min.91 | Tres d'afegit a Benavent.

min.90 | No ha passat res destacable en el darrer quart d'hora, l'Hospi ha matat el partit ben aviat i no ha donat opcions al Benavent a tornar a entrar en el partit.

min.85 | Tercera i darrer canvi a les files de l'Hospi. Marxa Eloi Fontanella, autor del 0-3 i entra Quique Cárcel.

min.84 | Cheikh i Romario ho han provat de nou, però Craviotto, molt segur, ha evitat el gol.

min.81 | Debuta Dani Morales a la lliga després de la seva lesió, que substitueix Manu Viale.

min.76 | Xavi Gracia veu la targeta groga a les files del Benavent, segona de l'equip i quarta del partit. Sense ocasions en els darrers minuts, segueix el 0-3.

min.73 | Primer canvi a l'Hospi. Entra Lobato i marxa Cristian Alfonso.

min.71 | Cristian Alfonso xuta alt, sense perill pel Benavent. FC Benavent 0-3 CE L'Hospitalet

min.69 | Manu Viale és el segon jugador de l'Hospi amonestat en el dia d'avui. És la tercera groga del partit i la tercera que veu Viale a la lliga.

min.67 | Tercera i darrer canvi a les files del Benavent, Peña deixa el seu lloc al terreny de joc per Marcel Galera.

min.64 | El FC Benavent ha posat tota la carn a la graella per intentar, com a mínim, reduir distàncies al marcador. FC Benavent 0-3 CE L'Hospitalet.

min.59 | Cheikh es planta sol davant Craviotto que salva en primera instància. La pilota torna als peus del jugador del Benavent que xuta, però Barón treu la pilota sota pals. Nou ensurt per l'Hospi.

min. 55 | Ara tot just fa dos minuts, Mauro Ravnic ha fet un doble canvi a les files del FC Benavent: han marxat Rey i Izquierdo i han entrat Del Moral i Cheikh. Era el minut 53.

min.54 | Pilota al travesser del Benavent després d'un llançament de falta. Ensurt per l'Hospi i Craviotto que segueix imbatut.

min.52 | Gooooooooooooooool d'Eloi Fontanella, que agafa la pilota en terreny contrari, i des de la frontal, etziba un gran xut amb la cama dreta que es cola, una altra vegada, per l'escaire de la porteria local. 0-3!

Juvenil | Ahir l'Hospi juvenil va perdre a Cornellà (1-0). Víctor va fer l'únic gol del partit (48') i Moussa va ser expulsat (49'). Posteriorment, el Cornellà també es quedaria amb 10 jugadors

min.46 | Comença la segona part a Benavent sense cap canvi, ni al Benavent ni a l'Hospi. I comença amb un córner a favor de l'Hospi.

Tercera Divisió | Al descans, Benavent 0-2 L'Hospitalet; Europa 1-0 Prat (Álex Cano), Cassà 1-0 Castelldefels (Crous)

dades | És la 46a visita de l'Hospi a la província de Lleida en partit oficial de lliga. Fins ara se n'ha emportat la victòria en dotze ocasions (3 de Balaguer, Lleida i Mollerussa, 2 de Tàrrega i 1 de les Borges Blanques). A més, l'Hospi ha visitat Juneda i Oliana sense haver-hi guanyat mai.

dades | La darrera vegada que l'Hospi va marxar al descans dominant per 0-2 a domicili va ser ara fa gairebé un any, a la Pobla de Mafumet. El marcador final també va ser de 0-2.

descans | Arribem a la mitja part al Municipal de Benavent de Segrià i el resultat és molt bo pels interessos de l'Hospi. Gràcies als gols de Jordi Martínez i de Cristian Alfonso, l'Hospi derrota el Benavent per 0 gols a 2.

min.44| Eloi Fontanella (L'Hospitalet) veu també targeta groga, la segona del partit. 1 minut d'afegit.

min.40 | Peña (Benavent) veu la targeta groga, la primera del partit, per tocar la pilota amb les mans. 0-2

min.38 | L'Hospi ha picat dos serveis de cantonada en els darrers minuts i Jordi Martínez ha tingut una ocasió amb un cop de cap que tampoc no ha creat massa perill.

Tercera Divisió | Recordem que ahir la UE Llagostera va dormir com a líder en solitari després de derrotar la UE Rapitenca per 2-0 (Revert 16', Reyes 63')

Tercera Divisió | En partit que també s'està jugant a hores d'ara, Álex Cano ha avançat l'Europa davant del Prat (min.36, 1-0). D'altra banda, a Cassà de la Selva, Cassà i Castelldefels segueixen empatant sense gols.

min.32 | Primera ocasió de perill pels locals, Radulovic no ha arribat per ben poc a una pilota enviada pel seu company que Craviotto, molt segur, ha pogut rebutjar. Tot i això, l'Hospi té el partit controlat i no passa massa angúnies.

min.27 | Minuts sense dominador clar, joc confús i un Hospi que espera la seva oportunitat per poder sentenciar el partit per poc que els locals estirin línies. FC Benavent 0-2 CE L'Hospitalet

min.20 | El Benavent intenta reaccionar davant els dos gols matiners de l'Hospi. Almenys ja ha pogut forçar el primer servei de cantonada.

min.13 | Segueix l'Hospi triangulant, jugant vertical i creant sensació de perill davant d'un Benavent que segueix sense reaccionar. Gran inici de partit dels homes de Jordi Vinyals que ja han marcat distància amb el rival. Segueix el 0-2. I nova ocasió per l'Hospi, xut d'Eloi Fontanella que Ballesteros envia a córner. Quasi arriba el 0-3!

min.8 | Goooooooooooooooooool de l'Hospi. Cristian Alfonso engalta una pilota des de fora de l'àrea que entra per tot l'escaire de la porteria del Benavent. FC Benavent 0-2 CE L'Hospitalet

min.6 | Gran inici de partit de l'Hospi que només havia creat perill amb un xut de Coro. És el cinquè en set partits del davanter riberenc.

min.4 | Gooooooooooooooooool de l'Hospi! Jordi Martínez!! Jugada en banda de Cristian Alfonso que assisteix Jordi Martínez que bat Izquierdo. FC Benavent 0-1 CE L'Hospitalet

min.1 | Ha començat ja el partit! FC Benavent 0-0 CE L'Hospitalet

12:02 | Acaben de saltar tots dos equips al terreny de joc. Faltava per confirmar els homes que hi haurà a la banqueta local, que seran Marc Puigvert (ps), Del Moral, Cheikh, Marcel i Félix Redondo. Es guardarà un minut de silenci, com a tots els camps de Catalunya, per la mort del jove jugador del Can Rull, Álex Gallardo.

11:56 | El partit el xiularà César Otal González, que la temporada passada va xiular l'encontre que l'Hospi va perdre per 0 gols a 2 davant del Blanes i on Manel va ser expulsat. L'acompanyaran els assistents Lagunas Gallego i Martín Tarrío.

11:49 | El Benavent formarà amb Ballesteros; Izquierdo, Xavi Tosas, Radulovic, Xavi Gracia, Peña, Flamarique, Hernández, Jesús Rey, Albert Riera i Romario.

11:40 | L'Hospi formarà amb el següent onze inicial: Craviotto; Ceballos, Barón, Manu Viale, Iván Hammouch; Toni Velamazán, Cristian Gómez, Corominas, Cristian Alfonso; Eloi Fontanella, Jordi Martínez. A la banqueta esperen la seva oportunitat Dani Morales, Roberto Aguado (p.s.), Quique Cárcel, Cristian Lobato i Marcos Guill.

11:34 | És un partit històric per al club lleidatà, que juga per primera vegada a Tercera Divisió i mai abans s'havia enfrontat a l'Hospitalet. Els de Mauro Ravnic tenen les baixes d'Héctor Besora i de Padrones, per lesió i d'Isma, sancionat. A les files de l'Hospi, Planchería, Tarrés i Héctor Miguel segueixen lesionats, Lucas Viale sancionat -tot just acompleix el seu segon partit de sanció- i Iván Peralta, Víctor Rodríguez i Manel ha quedat fora de la convocatòria per motius tècnics. Podria debutar el darrer fitxatge dels riberencs, Marcos Guill.

11:25 | Bon dia. Inaugurem una nova secció al blog de l'Hospi. Ja que ha estat impossible d'anar a Benavent de Segrià en el dia d'avui, intentarem seguir el partit mitjançant un minut a minut i gràcies a la retransmissió de Ràdio l'Hospitalet.