Etiquetes

17/10/09

A mantenir la bona línia | Amposta - L'Hospitalet (Dg. 17:00 hores)

Mantenir la bona ratxa. És el que cal exigir i esperar, després de 8 jornades i veure el joc, l'eficiència i la superioritat que ha demostrat el Centre d'Esports l'Hospitalet. Òbviament, no cal menysprear cap rival però, amb la realitat a la mà, aquest Hospi pot donar tant de sí que seria hipòcrita no exigir intentar guanyar els tres punts a cada partit. En aquesta ocasió, caldrà superar el CF Amposta que aquest any dirigeix un dels entrenadors més joves de la categoria, Fran Artiga (ex-entrenador del Cambrils). Els ebrencs van començar la lliga força fluixos, tot i que en les darreres tres jornades han estat capaços de sumar dues victòries i un empat i han marcar vuit gols, fet que denota una reacció que els homes de Vinyals hauran de tenir en compte. A tall d'anècdota, cal recordar que aquest no serà el primer enfrontament entre ambdós equips en aquest curs 2009-2010, ja que a la pretemporada un Hospi ple de suplents i de jugadors a prova va caure derrotat a Amposta per 4-0 en el partit de Festa Major.

Pel partit de demà, Jordi Vinyals compta de nou amb Jordi Tarrés, ja recuperat de la seva lesió, així com el porter Dani Planchería. D'altra banda Cristian Alfonso, Cristian Gómez i Manu Viale són dubtes de darrera hora, mentre que David Ceballos i Héctor Miguel, per lesió i Lucas Viale, que acomplirà el quart i darrer partit de sanció causaran baixa.

A més, en un altre d'ordre de coses, el seleccionador català amateur Miguel López va donar a conèixer ahir la llista de convocats de cara a l'entrenament preparatori per la fase prèvia de la UEFA Regions Cup que la selecció catalana farà dimarts vinent a Barcelona. Els joves Cristian Lobato i Cristian Gómez són els dos jugadors que aporta el CE L'Hospitalet, en una llista on també figuren els ex-riberencs Cebri (Cornellà) i David Andreu (Manlleu).

Per la seva banda, Fran Artiga perd el defensa José Lucha, sancionat pel Comitè de Competició després de la seva expulsió diumenge passat a Sant Boi de Llobregat, on els ampostins van empatar (3-3). Els del Montsià, estan en alça després de la seva victòria ara fa tres setmanes a Viladecavalls davant l'Olesa, per 0-1. Aquest fet, juntament amb el de jugar amb dos puntes enlloc d'un, ha fet reaccionar l'equip segons el seu míster. Tot i això, caldrà veure si davant un dels equips forts de la lliga, l'Amposta seguirà arriscant, més tenint en compte el marge de millora que té en l'aspecte defensiu.

El partit de demà serà dirigit perl lleidatà Sergio Cano Gázquez, que fins ara mai no ha dirigit el conjunt de l'Hospi. L'encontre es podrà seguir per Ràdio l'Hospitalet des de mitja hora abans que comenci.

Els precedents de l'Hospi a terres ampostines són prou bons i és que, tot i no tractar-se d'un 'clàssic', el balanç es decanta a favor dels riberencs:

Precedents del CF Amposta - CE L'Hospitalet
Partits disputats: 4
Victòries de l'Amposta: 1
Empats: 1
Victòries de l'Hospitalet: 2
Gols marcats per l'Amposta: 5
Gols marcats per l'Hospitalet: 4
Victòria més àmplia: CF Amposta 4-0 CE L'Hospitalet (1959-60, 3a Divisió)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada