Etiquetes

4/11/12

Derrota cruel | Levante UD B 2-1 CE l'Hospitalet



El destí va tornar a ser cruel ahir amb el Centre d'Esports l'Hospitalet. Derrotes d'aquelles 'made in Hospi', de desenllaç fatal, amb descompte i alevosia. Després d'un gran partit de futbol per part de tots dos equips, amb ocasions per tots dos bàndols... sap greu perdre un punt com el que tenia lligat l'Hospi per culpa d'un llançament de falta al minut 94. Segona derrota consecutiva, una dada que podria ser preocupant en qualsevol altre equip però que havent viscut in situ aquests dos partits de l'Hospi, la confiança brota per sobre de qualsevol bri de dubte que l'aficionat tingui sobre aquest equip. Ahir a Bunyol, si bé el rival va tenir també les seves opcions, l'Hospi va poder marxar amb els tres punts al sarró sense que això hagués estranyat ningú. I per qui vulgui sumar-hi excuses, amb una línia defensiva inèdita per les baixes de Moyano i Valentín, i amb el vent com a convidat inesperat per segona setmana consecutiva. Esperem que a la tercera, aquesta que obrirà futbolísticament amb el duel al Prat corresponent a la Copa Catalunya, serveixi per tornar a sumar, en positiu.

Mediatitzat per les baixes, Miguel Álvarez havia d'inventar una nova composició a la rereguardar per les baixes de Moyano per sanció i de Valentín per lesió. Així les coses, Moussa ocupava el lateral dret, Hammouch l'esquerre i Julio Rico formava parella de centrals amb Manu Viale. A dalt, la novetat era Aday Benítez, que asseia a la banqueta Manel. Moltes novetats que passarien factura ben aviat, massa. El Levante B va tornar a transmetre molt bones sensacions, amb un pòsit d'equip treballat, d'un filial atípic per plantilla i domini d'estils. Agressiu i intens, ja des dels primers compassos Morales va dur de corcoll la defensa riberenca; al minut 3, una acció individual seva acabava amb un xut que es perdia per sobre el travesser, l'antesala de l'1-0 pels granota. I és que fruit d'una manca d'entesa entre Julio Rico i Craviotto, el killer Roger aprofitava per robar l'esfèrica i enviar-la al fons de la xarxa per obrir el marcador i sumar el seu cinquè gol en el que portem de campionat (5').

La reacció, però, no es va fer esperar. En una bonica jugada trenada, Marc Pedraza i Bacari van cuinar una acció que David Corominas es va encarregar de servir-se en forma de gol davant la passivitat de la defensa local (9'). L'1-1, però, tampoc no canviaria massa la decoració amb un Hospi que tenia al davant un equip que li jugava de tu a tu. Craviotto esmenaria la seva indecisió al gol local amb una brillant intervenció a xut, novament, de Morales (20') en l'acció més clara pels de José Gómez a banda del gol. El filial tenia arribada però li mancava la rematada final. L'Hospi si va poder culminar les seves accions de perill, però sense més conseqüències: dos xuts des de la frontal de Pol Llonch (25') i de Pedraza (45') corrien la mateixa sort: es perdien, alts, per sobre del travesser. Així arribàvem al descans, amb el sol sortint i amagant-se mentre el vent arrossegava la pluja que queia sobre Bunyol i el poc públic resignat a suportar com fos possible aquesta revolució meteoròlogica.

A la represa, el temps no es va calmar, ni tampoc els equips. Inici de segona meitat frenètic, de camp a camp sense passar pel mig camp. A l'Hospi li va costar un quart d'hora evitar que qualsevol atac local acabés en perill; així, van succeir-se les ocasions en les botes de Dani Provencio, amb un xut creuat que un defensa enviava a córner (52'); una rematada de cap a boca de canó de Mossa que salvava Craviotto (53'); un altre xut creuat de Roger que es perdia a córner (59'); o una altra rematada a la sortida d'un córner, ara d'Andy, que feia lluir de nou Craviotto. Massa concessions davant d'un equip perillós que, però, va abaixar pistonada. No és menys cert, però, que l'Hospi també n'hauria tingut dos de clares: Aday va pecar de precipitació en un intent de vaselina que marxaria desviat quan tenia Bacari en millor posició (54'); tampoc Coro va estar encertat en una centrada al punt de penal que ningú va encertar a rematar (57').

Álvarez va donar entrada a Osado en lloc de Bacari; més tard entrarien Manel i Ángel Sánchez en detriment de Moussa, amb problemes físics, i de Sergio Cirio. L'Hospi va passar a controlar el tram final del partit en possessió i intenció, mentre el filial es limitava a veure-les venir. Juan Antonio Osado, de fet, va ser el protagonista de les dues accions més clares pels riberencs d'aquí al final; primer amb una internada dins l'àrea i posterior centrada que Moyano enviava a córner quan Cirio ja estava amb la canya a punt (69') i, sobretot, amb un xut potent després de recollir un refús a l'àrea gran que obligava Garabato a lluir-se per salvar l'1-2 (84'). I de la forma més cruel, però també complicada, quan passaven tres minuts dels temps reglamentari, Manu Viale veia la segona groga per una falta a la frontal. Llançament perillós que demanaria Morales, que amb cama dreta i situant la bola a l'escaire de la meta riberenca tancava el partit amb un senyor gol i un senyor partit (94'). I amb la cara de tontos a l'expedició riberenca.
FITXA TÈCNICA

LEVANTE UD B: Garabato, Iván, Paredes, Moyano, Mossa, Andy (Ortuño, 84'), Álvaro Rosa (Olaizola, 73'), Selfa (Juanma, 61'), Dani Provencio, Morales i Roger.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Moussa (Manel, 71'), Julio Rico, Viale, Manel, Pedraza, Cirio (Ángel Sánchez, 85'), Corominas, Pol i Bacari (Osado, 66').

Gols: 1-0 Roger (5'); 1-1 Corominas (9'); 2-1 Morales (94').

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia). Ha amonestat els locals Álvaro Rosa (21'), Paredes (27'), Selfa (40'), Andy (50') i Juanma (88') i els visitants Hammouch (39') i Corominas (86'). Ha expulsat Viale per doble groga (70', 93').

Incidències: partit de la 13a jornada del campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B, celebrat a la Ciudad Deportiva del Levante UD davant d'uns 110 espectadors. Tarda variable amb calor a l'inici, pluja, sol, vent... No ha nevat. A l'Hospi, Manga i Oliver han completat la convocatòria; Marín i Coronado han completat la del Levante B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada