Etiquetes

14/8/10

Del Terrassa al Girona passant per Riudarenes | Girona FC - CE L'Hospitalet (diumenge, 18:30)

El Centre d'Esports l'Hospitalet afronta la cita més complicada de la pretemporada demà diumenge, amb motiu del partit que l'enfrontarà al Girona FC, conjunt que milita a la Lliga Adelante i que, doncs, suposarà el rival de més categoria amb el qual hagi jugat l'Hospi en aquest període de preparació de la nova temporada. Amb aquest duel, els de Pedraza completaran una setmana de dos partits, ja que el passat dimecres van enfrontar-se al Terrassa FC a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, equip al qual es va derrotar per 2-0 gràcies als gols de Jordi Martínez i de Sergio Cirio; l'ex davanter del Prat porta ja tres gols en tres partits i s'està destapant com l'home gol dels riberencs en aquesta arrencada de temporada. Podeu llegir la crònica del partit a la web de LHesport.cat (imatge: LHesport.cat)

El de demà al Municipal de Riudarenes (Selva), serà el quart amistós pels de Pedraza, que fins ara es mantenen imbatuts després de l'empat a un gol al Municipal del Masnou i de les dues darreres victòries a l'Estadi davant el Castelldefels i el Terrassa, també de Tercera Divisió i per un resultat idèntic: 2-0. Demà, però, al davant hi haurà un Girona FC que torna a dirigir Raül Agné. El tècnic de Mequinensa torna al club gironí després de ser acomiadat l'any del retorn a Segona A i ha tornat com a salvador en un estiu d'allò més intens als despataxos, ja que la incertesa pel que respecta al futur del club ha envoltat l'entitat gironina fins fa ben pocs dies, en què s'ha hagut de fer una plantilla a correcuita, designar un nou president i definir la distribució de la parcel·la esportiva, que ara encapçalen Xavi Julià com a director esportiu i Agné com a entrenador del primer equip. Es produirà així el retrobament d'Óscar Álvarez, una de les quatre adquisicions de l'Hospi en aquest mercat d'estiu, amb els seus ex companys, després d'haver-hi compartit vestidor durant dues temporades. És una de les baixes mes notòries juntament amb les de Xumetra (Elche) i l'ex riberenc Matamala (Recreativo), a banda de la fi de la cessió de Galán per part de l'Espanyol. A més, Albert Jorquera va anunciar tot just ahir la retirada del món del futbol.

Per contra, Agné comptarà de nou amb Albert Serra, que fa dos estius va deixar el club per la porta del darrera i torna a Montilivi després de contribuir a l'ascens del Levante a la Lliga BBVA. Juntament amb Serra, han arribat a Girona Despotovic (Murcia), Borja (Dénia), Víctor Curto (Alcoyano), Cherfa (Nàstic), Luso (Sant Andreu), Jandro (Elche), Ángel (Espanyol) i les dues darreres incorporacions: el porter de la UD Las Palmas Roberto Santamaría i Marcos Tébar, un defensa que ja va estar cedit la passada temporada i que el Real Madrid ha acabat traspassant al club que des de fa unes setmanes presideix Ramon Vilaró.

Noms importants que donen una idea al tipus d'equip que es trobarà l'Hospi demà a la tarda sobre la gespa natural del Municipal de Riudarenes, camp on acostuma a entrenar-se el Girona per evitar sobreutilitzar la gespa de Montilivi. Experiència i homes contrastats que serviran per augmentar el grau d'exigència a la pretemporada riberenca, període que fins ara s'està saldant amb un balanç molt positiu: l'equip ha anat ensamblant les peces i ha experimentat una millora realment notòria si tirem la vista enrere i la fixem al partit que l'Hospi va jugar al Masnou. De fet, si ja al partit contra el Castelldefels l'Hospi va merèixer marcar algun gol més, dimecres va tenir encara més ocasions per golejar un dels aspirants al play-off d'ascens a Segona B com és el Terrassa. Independentment del resultat, però, el més destacat són les bones sensacions que deixa l'equip tant a la mateixa plantilla, com al cos tècnic i a l'afició que ha anat seguint l'equip aquests dies. Demà a terres gironines, l'únic objectiu és seguir engreixant la maquinària per tal que l'equip arribi en les millors condicions al dimarts 24 d'agost, quan a partir de les 19:30 hores ens visiti el CD Dénia en partit corresponent a la primera ronda de la Copa del Rei.

Girona FC i CE L'Hospitalet no s'han vist les cares en massa ocasions des que els gironins van baixar a Tercera Divisió la temporada 1994-95. Des d'aleshores, dos únics precedents: la temporada 2007-08 i a la lliga de Segona B, un Girona que entrenava Raül Agné va guanyar a l'Estadi per 0-2 (partit en què es va produir la terrible lesió de Quique Cárcel) i també a Montilivi (1-0), en un matx que va certificar de forma virtual el descens dels homes de José Luís García a Tercera. A banda d'això, riberencs i gironins van veure's les cares l'estiu passat (23 d'agost de 2009) a la Copa Catalunya, amb victòria de l'Hospi per 2-1 (foto) després de remuntar un golàs de falta de Cañas en una sensacional segona meitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada