Etiquetes

20/8/10

Darrer test | CE L'Hospitalet - CF Vilanova (divendres, 19:00 hores)

L'Hospi afrontarà aquesta tarda el darrer amistós de preparació abans del debut oficial en aquesta temporada 2010-11 el proper dimarts, en motiu del partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei que l'enfrontarà al Dénia. Abans, com dèiem, els de Pedraza tindran una darrera oportunitat de fer provatures, seguir encaixant les peces i, en definitiva, rodar l'equip de cara a l'inici de la temporada; el rival és un altre equip de Tercera Divisió (quatre dels cinc rivals en aquesta pretemporada militen en aquesta categoria): el CF Vilanova que dirigirà novament Ángel Alcolea. La cita, aquesta tarda a partir de les set de la tarda... en principi. I és que el misteri que ha envoltat l'horari d'aquest partit ha estat espectacular, partint de la base que des del club no s'ha fet conèixer cap informació, cada mitjà de comunicació ha apuntat un horari diferent, fins al punt de veure com el partit entre riberencs i vilanovins havia de començar a les sis de la tarda, a les set, a dos quarts de vuit o a les vuit del vespre. Per tant, caldrà ser ben d'hora a l'Estadi, no fos cas que el partit comenci abans del que estigui 'previst'.

Seran 90 minuts per seguir donant minuts a les cames dels jugadors que han dut a terme una pretemporada intensa pel que fa als entrenaments però força pausada pel que respecta als partits amistosos, sobretot en comparació a la bogeria de fa tot just un any. I és que com apuntava Pedraza, l'objectiu de la pretemporada era arribar en la millor forma possible al partit del proper dimarts. Aquesta tarda podríem viure el debut de Manel Gómez, baixa al llarg de tota la pretemporada a causa d'una lesió a les costelles (una reproducció de la que va patir durant el play-off d'ascens). Veurem, a més, si tant David Corominas com Cristian Alfonso, que no van vestir-se de curt diumenge passat a Riudarenes, seran de la partida en el dia d'avui. Un altre focus d'atenció serà observar com encararà aquest partit el tècnic local; si seguirà fent proves o tractarà de fer un simulacre de partit oficial, augmentant la càrrega de minuts i optant per un onze inicial més o menys tipus.

Al davant hi haurà un Vilanova renovat. Els del Garraf, que disputaran la seva novena temporada consecutiva al grup cinquè de Tercera Divisió, han perdut peces realment importants com les de l'exriberenc Santi Triguero, Eloi o Boira, que han marxat al Gavà d'Albert Poch. Per contra, l'ex davanter de Premià i Santboià, Gascón, és una de les altes més destacades en un conjunt que també ha incorporat Pitu Plazuelo (Alfaro) o Sergi Díaz (Blanes), i que compta amb l'exriberenc Aleix Camps a les seves files i amb Jordi Tanev, que va estar a prova a l'Hospi sota les ordres de Julià Garcia. Amb aquests ingredients, els d'Alcolea tractaran de salvar la categoria d'una manera més folgada que no pas la temporada passada, quan els descensos no compensats van tenir els del Garraf patint fins la penúltima jornada. Més complicat ho tindran, a priori, per rememorar vells temps i disputar un play-off d'ascens a Segona B que han jugat en dues ocasions, tot i que primer el Lorca (i un arbitratge molt polèmic) i després el València Mestalla van barrar el pas al conjunt blau cel. Serà, doncs, una nova prova pel Vilanova, que dimecres va empatar (1-1) al camp del Sants i que diumenge jugarà una nova ronda d'una peculiar Copa Catalunya als Canyars, davant la UE Castelldefels.

I dimarts, arriba la Copa del Rei

Quan acabi el partit d'avui, a l'Hospi ja comptaran les hores que queden pel debut oficial, aquest proper dimarts a l'Estadi davant el Dénia (19:30 hores). Arriba la Copa del Rei, una competició que porta records de tota mena a l'Hospi en les darreres temporades, d'ençà que la temporada 2001-2002 els homes de José Antonio García Escribano eliminessin el Gavà, la Real Sociedad i l'històric CD Logroñés per plantar-se als vuitens de final en aquella arxifamosa 'no-eliminatòria' davant el Deportivo. Després de la sanció que va impedir els riberencs disputar l'edició 2002-2003, l'Hospi ha disputat dues edicions més: la 2005-06 (en què l'Athletic de Bilbao ens va eliminar) i la 2007-08, quan la Real Unión va vèncer l'Hospi de Jordi Roura privant-los de disputar una eliminatòria amb un equip europeu. Per tot això, per la importància i la il·lusió que pot aportar anar passant rondes, és important ser des del proper dimarts al costat de l'equip. Si s'elimina el quadre alacantí, que no serà gens fàcil, a l'Hospi el pot esperar un primer premi si el Cádiz elimina el Parla, ja que la setmana següent els de Pedraza jugarien el partit de segona ronda al Ramón de Carranza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada