Etiquetes

26/8/10

Adrián José Suárez Betancor dirigirà l'Hospi-Badalona

Serà el Cádiz
Matadors | CE L'Hospitalet 2-1 CD Dénia
L'hora de la veritat | CE L'Hospitalet - CD Dénia (dimarts 19:30)

Imatge: futbolbalear.com

Després de la gran nit copera de l'Hospi, ara arriba l'inici del campionat de lliga de Segona Divisió B i el retorn de l'Hospi a la categoria de bronze del futbol espanyol. Ho farà davant del Badalona, en un dels tres derbis catalans que hi haurà en aquesta primera jornada. Derbi català... i àrbitre de Las Palmas; coses de la Real Federación Española de Fútbol... Adrián José Suárez Betancor serà l'encarregat de xiular la reestrena dels riberencs en la categoria, en el que suposarà un 'déjà vu' per a tots dos equips, que compten amb precedents amb aquest col·legiat.

Nascut a la localitat grancanària de Gáldar fa 36 anys, Suárez Betancor és tot un veterà de la categoria, ja que amb aquesta seran 14 les temporades que fa que xiula partits a Segona Divisió B. Com interpretar que en 14 anys no hagi aconseguit pujar a Segona A es fa difícil, si tenim en compte que els criteris del Comitè Tècnic d'Àrbitres a l'hora de decidir els ascensos són, si més no, discutibles. 14 anys donen per a molt i, òbviament, tant hospitalencs com badalonins han disputat diversos partits amb Suárez Betancor com a àrbitre principal. De fet, el darrer precedent amb l'Hospi data de la 37a jornada de la temporada 2005-2006, en un Badalona 5-1 L'Hospitalet que, a banda de servir per confirmar la consecució del títol de lliga pels del Barcelonès Nord va deixar una actuació arbitral d'allò més discutida, amb tres gols anul·lats al Badalona, l'expulsió del riberenc Xavi Roca (60') amb 1-0 al marcador i la senyalització de dos penals inexistents en contra de l'Hospi. Afortunadament, l'Hospi va viatjar al Camp del Centenari amb la permanència al sac.

Segurament aquest sigui el precedent més caòtic de les cinc experiències de l'Hospi amb el col·legiat de Gáldar, totes cinc amb els riberencs a Segona B, òbviament.

1999-2000 València B 1-1 CEL'H (Xisco 26' / Rafa Vílchez 90')
2 targetes grogues (als locals Curro Montoya i Juanjo).

2000-2001 CE L'H 1-0 Espanyol B (Siscu 32')
Va ensenyar targeta groga als riberencs Siscu i Ramon Planes (2n entrenador) i als espanyolistes Bruno, Català, Javi López, Crusat, Arnal i al seu entrenador Ramon Moya. A més, va expulsar Uceda (2 grogues, 90') i Jordi Matamala (62') per part de l'Hospi i a Gerard Autet (82'), de l'Espanyol B.

2001-2002 CE L'H 4-0 Calahorra (Javi García 12' pen; Ollés 38', 88' pen, 91')
Va mostrar targetes grogues al local Javi García i als visitants Urroz, Egurbide i Moreno. Va expulsar amb vermella directa Sito (Calahorra) al minut 11. A més, va assenyalar dos penals a favor de l'Hospi.

2002-2003 CE L'H 4-1 Palamós (Javi López 11'; Ollés 24' pen, 93'; Uceda 90' / Sarabia 34')
Va ensenyar un total de 8 grogues; 4 als locals Ángel Luís, Sergio Porras, Uceda i Aldeondo i 4 als visitants Coromina, Pedragosa, Kike Alonso i Edu Aguilar. Va xiular un penal a favor de l'Hospi.

2005-2006 Badalona 5-1 CE L'H (Luís Blanco 48'; Càmara 73' pen; David Prats 77' pen, 86'; Manel 82' / Toni Mora 75').
Va mostrar sis targetes grogues; cinc als locals David Sánchez, Cámara, Blanco, Jornet i Manel, i una al visitant Ricardo. Va expulsar el defensa de l'Hospi, Xavi Roca, per doble amonestació (60'). A més, va xiular dos penals a favor del Badalona i va anul·lar tres gols al quadre que aleshores entrenava Julià Garcia.

3 comentaris:

  1. Hace unos días, al retirar el carnet en las Oficinas del Club,me indicaron que el partido comenzaba a las 19 horas. Sin embargo, ésta mañana en los carleles anunciadores veo que empieza a las 17 horas. Supongo que el cambio es por el "efecto televisión" de los equipos grandes. ¿Alguien puede confirmar el horario?

    ResponElimina
  2. Ayer vi un cartel que pnía a las 7 y otro a las 5 :D

    ResponElimina
  3. El partit és a les 7 de la tarda. En cas que hi hagués qualsevol canvi, ho faríem saber, però no està previst...

    ResponElimina