Etiquetes

20/12/09

Per completar una gran setmana | UE Rapitenca - CE l'Hospitalet (12:00 hores)

0-1 a Blanes, 1-0 al Premià.... i de ben segur que el 0-1 a Sant Carles de la Ràpita també el signaria tothom. Sigui quin sigui el resultat, l'Hospi buscarà un nou triomf com a visitant a l'Estadi de La Devesa davant la Rapitenca per cloure un any 2009 que s'espera sigui el teloner d'un 2010 que vegi el retorn de l'Hospi a Segona B. L'únic, però, que assegura un triomf aquest migdia a terres ebrenques és mantenir, almenys, la distància amb el segon classificat, el Reus.

L'Hospi, però, es trobarà davant un rival ferit en molts aspectes i és que els rapitencs vénen de rebre una dolorosa derrota per 5-0 dimecres passat a Sant Boi, tot i que l'actuació arbitral va provocar força queixes per banda del conjunt blau, que va veure com se li anul·laven dos gols pressumptament legals, els expulsaven dos jugadors i, per postres, el seu entrenador Jordi Fabregat també veia la targeta vermella. Tot i el 5-0, la crisi de resultats de la Rapitenca va més enllà; l'arribada de Jordi Fabregat en substitució d'Antoni Teixidó, lluny de ser un revulsiu ha coincidit amb una ratxa ben dolenta de l'equip: amb Fabregat a la banqueta, l'equip només ha guanyat un partit (el primer) i n'ha empatat 3, perdent els sis restants; fa 9 partits que no guanyen i només han sumat 6 dels darrers 39 punts en joc. Amb aquesta dades s'entén la setzena posició de la Rapitenca que, tot i trobar-se fora de les places de descens faria bé d'allunyar-se dels llocs de descensos no compensats en previsió de l'escabetxina que podria provocar la mala temporada dels catalans a Segona B.

Amb aquest panorama a l'equip rival, sembla que l'Hospi tingui força més a perdre que no pas a guanyar. Tot i això, continuar amb la bona línia de resultats és prou motivació com perquè els homes de Jordi Vinyals surtin a fer el seu partit i puguin marxar de vacances amb bona part de la feina (ben) feta. Per a tal efecte, el míster de Cardedeu podrà comptar de nou amb la participació d'Iván Hammouch, que ja ha acomplert el seu partit de sanció, i de Jordi Tarrés, recuperar de la seva lesió. Per contra, a les ja conegudes baixes dels lesionats Dani Morales i Héctor Miguel s'hi afegeix la baixa per sanció de Manu Viale, que dimecres va veure la cinquena targeta groga de la temporada.

Pel que fa a la Rapitenca, l'arbitratge de dimecres tindrà efectes en el partit de demà: Sergi Grau i Callarisa, expulsats a Sant Boi, es perdran un partit que el míster local Jordi Fabregat haurà de seguir des de la grada.

El partit, s'iniciarà a les 12 del migdia a l'Estadi de La Devesa i el xiularà César Otal González, que ja va dirigir l'Hospi aquesta mateixa temporada quan va visitar el FC Benavent (0-3). L'altre precedent, en canvi, no és tant esperançador, ja que també va dirigir l'única derrota a casa de l'Hospi la temporada passada (0-2 davant el Blanes).

Els precedentsNomés en tres ocasions l'Hospitalet ha jugat al camp de la Rapitenca amb un balanç ben igualat: Una victòria, un empat i una derrota. Tots tres precedents són de partits jugats a Tercera Divisió.

Temporada 2008/2009: Rapitenca 0-0 l'Hospitalet
Temporada 1961/1962. Rapitenca 4-0 l'Hospitalet
Temporada 1960/1961: Rapitenca 0-2 l'Hospitalet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada