Etiquetes

16/12/09

Partit (gairebé) clandestí | CE l'Hospitalet - CE Premià (dimecres, 20:00 hores)

Ho dèiem a la prèvia del partit de Blanes. Per culpa d'un calendari capriciós (o directament, mal muntat), l'Hospi (i la resta d'equips de Tercera, òbviament) han passat de no disputar cap partit en 15 dies a haver-ne de disputar tres en el termini d'una setmana. I després, una nova pausa. Delirant. Sigui com sigui, caldrà complir amb allò establert i l'Hospi afrontarà el partit d'aquest vespre davant el Premià (20:00 hores) amb la intenció i la voluntat de convertir aquesta segona estació de la tríada en un nou triomf que, d'una banda, li permeti lluitar per un 9 de 9 en aquesta intensa setmana i, de passada, assegurar el liderat del grup 5è fins al 2010.

A priori, el rival no sembla el més complicat per evitar els propòsits de l'Hospi. I és que a hores d'ara els premianencs ocupen la 17a plaça amb només 13 punts (9 dels quals els ha sumat a domicili). Els homes que dirigeix Jordi Costa -que haurà de seguir el partit des de la graderia a causa de la seva expulsió diumenge passat- es troben immersos en una ratxa de resultats molt dolenta, ja que tan sols han estat capaços de sumar 4 dels darrers 30 punts en joc. Aquest és el motiu evident de la davallada a la classificació soferta per un quadre, el maresmenc, que compta amb un partit pendent que disputarà el dia de Reis a la Pobla de Mafumet.

Pel partit d'avui, i pel que respecta al bàndol riberenc, Jordi Vinyals no podrà comptar amb el defensa Iván Hammouch, que diumenge va veure la cinquena targeta groga i, en conseqüència, haurà de descansar. D'aquesta manera, Hammouch s'afegeix als lesionats Dani Morales, Jordi Tarrés i Héctor Miguel que tampoc no prendran part en el partit. Per tant, tot fa preveure que David Ceballos sigui l'encarregat de cobrir la plaça de Hammouch al lateral dret, tot i que podria no ser la única novetat en l'onze inicial, tot pensant en el partit de diumenge a La Devesa i amb la intenció de dosificar esforços. En aquest aspecte, bé Marcos Guill o Cristian Gómez podrien ser de la partida en el lloc de, per exemple, Manel Gómez.

Pel que fa al Premià, s'espera que viatgi a l'Hospitalet amb tota la plantilla en condicions per jugar el partit. Els noms més destacats al club premianenc, que ha perdut gran part dels homes que van dur-lo a lluitar pel play-off d'ascens la temporada passada, són l'ex porter de l'Hospi, Manu Martínez o els màxims golejadors de l'equip, Charly i Urbano, amb 4 gols cadascú. Com a dada curiosa, cal destacar que les deu derrotes sumades pel Premià fins al moment han estat per la mínima, fet que no fa preveure un partit excessivament fàcil.

El partit, que s'iniciarà a les 8 del vespre a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, veurà abaixar el teló de l'any 2009 pel que fa al primer equip, ja que el proper cap de setmana els equips de base encara hi disputaran els seus encontres. L'encarregat de xiulat l'Hospitalet-Premià serà el col·legiat Ángel Casas López de Arce, inèdit fins ara a l'històric de partits de l'Hospi. Un històric curiós, ja que el d'aquest vespre no serà el primer duel que Hospi i Premià disputen en terreny riberenc en una jornada intersetmanal: el 23 de febrer de 1994, a les 20:30 hores s'iniciava un partit que acabaria amb el triomf de l'Hospi, aleshores dirigit per Ramon Moya per 3-1. Curiosament, només tres minuts després de l'inici, els llums del vell Municipal van apagar-se per un interval de 15 minuts fins que l'avaria va poder ser reparada. Coses de l'atzar, de la casuística...

Precedents del CE l'Hospitalet - CE Premià
Victòries de l'Hospitalet: 4
Empats: 0
Victòries del Premià: 1
Gols de l'Hospitalet: 15
Gols del Premià: 4
Victòria més àmplia: l'Hospitalet 7-1 Premià (2000-01, Segona B, grup 3)
Golejadors: Gómez 12', 56'; Javi García 33'; Melero 79'; Raset 80'; Siscu 90'; García Pimienta 92' / Aldrich 65'
Darrer precedent: l'Hospitalet 3-0 Premià (2008-09, Tercera Divisió, grup 5)
Golejadors: Ollés 48'; Montero 54'; Dani Morales 70'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada