Etiquetes

30/8/09

Pobre debut | CF Vilanova 0-0 CE l'Hospitalet

Diu la bíblia del futbol que sempre és bo sumar, puntuar, però a l'Hospi li ha faltat avui una mica de punch i potser també d'ambició per aconseguir sumar els tres punts a Vilanova en un partit realment avorrit. Al final, Vilanova 0-0 l'Hospitalet.

Tal i com s'esperava, Vinyals ha sortit amb el mateix onze inicial de fa una setmana. I el joc de la primera meitat ha estat, de fet, similar al del primer temps davant del Girona. Joc excessivament travat, poca imaginació a la creació i, en el cas d'avui, absència total d'ocasions de gol -l'Hospi no ha xutat a porta fins al minut 60-. Per la seva banda, el Vilanova ha exercit una pressió asfixiant que ha creat més problemes a l'Hospi, tot i que tampoc ha transformat aquesta empenta en ocasions de gol; només Jarabo amb un xut llunyà que marxava a córner després d'impactar en un jugador de l'Hospi va portar un mínim perill a la porteria que defensava Craviotto.

A la segona part, el Vilanova ha acusat el desgast físic dels primers 45 minuts i l'Hospi s'ha fet amb el control del partit. Tot i això, ha estat Epitié (55') qui ha tingut la primera ocasió pels locals. Ha estat, però, un miratge. I és que l'equip entrenat per Robert Elvira no ha tornar a crear perill, llevat d'algunes faltes laterals que han acabat sense conseqüències. Pel que fa a l'Hospi, Corominas ha estat el primer a fer treballar Manel amb un xut al minut 60 que ha blocat ben segur el porter local. Han estat minuts en què l'Hospi ha començat a explotar les bandes amb Barón i Tarrés per l'esquerra, i Ceballos i Corominas per la dreta, i de fet, al minut 63, Tarrés s'ha desfet dels rivals que li sortien al pas i ha tingut una gran ocasió que ha desviat Manel. Al minut 65 Vinyals ha volgut refrescar l'equip amb l'entrada dels joves Lobato i Cristian Alfonso; aquest darrer ha tingut la darrera i millor ocasió de tot el partit quan, al minut 72, no ha encertat a batre Manel que, de nou molt encertat, ha enviat la pilota a córner. Fins al final, intents infructuosos de l'Hospi d'assolit el 0-1 i pèrdues constants de temps dels vilanovins que semblaven signar l'empat.

En resum, un punt per començar que, òbviament, caldrà fer bo diumenge a les 7 de la tarda derrotant el Cassà. A més, veurem si en els propers dies el club decideix fer alguna incorporació més per donar un salt de qualitat que serveixi per arrodonir una plantilla que ha de retornar l'Hospi a la Segona B.

FITXA TÈCNICA

CF VILANOVA: Manel; Sabiote, Valdu, Baraldés, Boira (Fede, 62'), Guillem, Epitié, Santi Triguero (Carlitos, 81'), Sergi Soler (Pep, 91'), Jarabo, Javi García.

CE L'HOSPITALET: Craviotto; Ceballos, Barón, Manu Viale, Lucas Viale; Manel, Corominas (Lobato, 65'), Toni Velamazán, Eloi Fontanella (Cristian Alfonso, 65'), Jordi Martínez, Jordi Tarrés

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Regular. No ha sabut sancionar correctament la duresa que han mostrat els jugadors locals. Ha mostrat targetes grogues als locals Boira (30') i Guillem (89') i als visitants Eloi Fontanella (22'). A més, també ha amonestat l'entrenador de l'Hospi Jordi Vinyals per protestar (16').

Incidències: Partit disputat a l'Estadi de l'Associació Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú davant d'uns 500 espectadors. Tarda ennuvolada i temperatura agradable. Les entrades costaven 12 euros la general i 15 euros la tribuna

1a jornada
Rapitenca 2-0 Blanes
Gilabert 46', Manel Subirats 90'
Benavent 2-1 Palamós
Xavi Tosas 44', Cheikh 76' | Jaume Duran 30'
Llagostera 2-0 La Pobla de Mafumet
David Costa 21', Masferrer 65'
Reus Deportiu 1-0 Balaguer
Pablo Álvarez 6'
Castelldefels 0-5 El Prat
Álex Pérez 8', Miguel Rubio 17', Sergio Cirio 33', Javi Lara 37', Mechi 38'
Cassà 2-5 Santboià
Subirana 72', Crous 88' | Toni 22', 45' (p), 48'; Peque 62', Gallart 84' (p)
Europa 2-1 Amposta
Simón 24', 73' | Lluís 45'
Vilanova 0-0 L'HOSPITALET
Cornellà 0-0 Olesa de Montserrat
Manlleu 1-0 Premià
Planagumà 24'

4 comentaris:

  1. continuem amb el joc "soso" de les ultimes setmanes. Cal treballar molt per millorar l'equio

    ResponElimina
  2. Encara tenim una fitxa lliure, i des de el 31 d'agost s'ha tancat el mercat de traspasos pels clubs de 2ªB i superiors.

    Per tant se suposa que portaran a algun descartat de categories superiors... a veure si encerten!!!

    Força Hospi!!!

    ResponElimina
  3. Hola,

    Sóc el Ramon Colet de la Redacció d'esports de Ràdio L'Hospitalet i voldria que contectèssis amb mi per tal d'incloure el teu blog en la nostra secció sobre les webs esportives de la ciutat. La veritat és que ens ha agradat molt i voldriem que participèssis cinc minutets en el nostre programa del dijous vinent.

    Et deixo el meu mail per tal de que puguis contestar-me:

    ramoncolet@me.com

    Moltes gràcies, espero la teva resposta.

    Ramon Colet

    ResponElimina
  4. Muchas felicidades por tu blog. Ya hacia falta desde hace tiempo un lugar en la web donde informarse de lo que acontece a nuestro Hospi. Un gran trabajo por tu parte y el agradecimiento y admiracion de todos los que te leemos. Sigue asi!

    ResponElimina