Etiquetes

30/8/09

La cursa per l'ascens s'inicia avui | CF Vilanova - CE L'Hospitalet (19:00 hores)

Quan la pilota comenci a rodar aquesta tarda, a partir de les 19:00 hores a l'Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú, l'Hospi no haurà fet res més que inicia una llarga travessa, per segon any consecutiu, a la recerca de l'ascens a la Segona B amb la intenció de deixar definitivament enrere l'infaust record del partit a Santanyí, ara fa ja 91 dies. I ho fa amb un nou entrenador, Jordi Vinyals, amb una (pràcticament) nova davantera formada on destaquen Eloi Fontanella, Jordi Tarrés i Jordi Martínez; i amb el manteniment de gran part de la columna vertebral de l'equip de l'any passat, tot i que per a gustos... I ho fa amb l'ambició intacta i amb una moral elevada després de derrotar el Girona a la Copa Catalunya diumenge passat.

La pretemporada de l'Hospi ha estat, números a la mà, irregular. S'ha imposat al Vilassar de Mar (4-0), a l'Horta (4-0), a la Gramenet B (2-0) i al Girona (2-1). Ha empatat davant del Sabadell (0-0), Sant Andreu (0-0) i Olot (1-1) i ha caigut derrotat amb el Masnou (0-1), l'Amposta (4-0) i el Barcelona Atlètic (3-1). Les sensacions, però, són diferents, i és que l'equip ha anat de menys a més; a més, cal tenir en compte tots els jugadors que han estat a prova aquestes darreres setmanes i que han gaudit de prou minuts per demostrar la seva vàlua. Tot i això, només Ceballos (L'H juvenil) i el malià Adama s'han fet amb un lloc entre la plantilla de 21 homes de la què disposa actualment el míster. La darrera incorporació ha estat la del jugador sots-23 Héctor Miguel, provinent del Terrassa.

Pel que fa al partit d'aquesta tarda, Vinyals comptarà per primera vegada amb tots els seus homes, després que Dani Morales hagi superat les molèsties que li han impedit disputar cap minut al llarg d'aquesta pretemporada. Tot i això, sembla que l'onze inicial que presentarà l'Hospi no serà molt diferent del que va ser capaç d'eliminar el Girona ara fa 7 dies: Craviotto; Ceballos, Barón, Manu Viale, Lucas, Manel, Coro, Toni Velamazán, Eloi, Jordi Martínez i Jordi Tarrés.

Al davant tindran el Club de Futbol Vilanova, que enguany, després de molts anys no dirigirà Santi Palanca, que ha tancat el seu cicle amb l'equip blau. El seu substitut, però, no és un estrany pels aficionats riberencs; Robert Elvira va dirigir l'Hospi la temporada 2004-2005 a Tercera Divisió, amb no massa bona sort ja que va ser acomiadat a la 14a jornada després de perdre a Gavà. Els vilanovins presenten una plantilla amb alguns jugadors importants d'anys anteriors i amb una presència notable de jugadors joves i del planter. Aquesta setmana, el club vilanoví ha anunciat els dorsals dels jugadors del primer equip, que seran els següents: 1 Mario León, 2 Sabiote, 3 Fede, 4 Valdu, 5 Baraldés, 6 Fran, 7 Boira, 8 Guillem, 9 Epitié, 10 Eloi, 11 S. Triguero, 13 Manel, 14 Sergi Soler, 16 Jose, 17 Bonamich, 18 Sergi, 19 Carlitos, 20 Pep, 21 Jarabo, 22 Padilla, 23 Javi Garcia, 24 Alfaro

Tot i això, caldrà esforçar-se al màxim per guanyar en un camp -l'Alumnes Obrers - on l'Hospi mai ha perdut (2 victòries i 1 empat). El darrer precedent, l'any passat, ens deixa un 1-1, en què Ollés va avançar l'Hospi (30') i Folguera va empatar pels locals només sis minuts després. El partit d'aquesta tarda, que donara inici a les 7 de la tarda, el xiularà el barceloní Raúl Calle Martínez. A més, es podrà seguir des de dos quarts de set a la sintonia de Ràdio l'Hospitalet en el nou programa 'Tot en joc'.

S'inicia, doncs, un campionat de lliga emocionant amb un ampli ventall d'outsiders als quatre llocs de play-off i una lluita aferrissada per la zona baixa, en què l'Hospi parteix a priori com a gran favorit, un cartell que, tanmateix, caldrà demostrar sobre el terreny de joc al llarg dels propers, esperem, 40 partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada