Etiquetes

8/5/16

Per última hora | Atlético Levante 1-1 CE l'Hospitalet

-> Luca Ferrone esgarrapa la permanència matemàtica del Centre d'Esports l'Hospitalet quan faltaven dos minuts per complir el temps reglamentari.
-> Ton Alcover ha avançat l'Hospi abans del descans, però la seva expulsió al segon temps ha complicat la vida als riberencs.
-> L'Hospi en farà prou amb un empat diumenge a l'Estadi contra l'Alcoyano per segellar la salvació. L'única combinació que el compromet és una derrota seva i un triomf de l'Olímpic davant el Barcelona B.
-> RODA DE PREMSA d'Antonio Olmo, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Toni Aparicio, entrenador de l'Atlético Levante.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Atlético Levante 1-1 l'Hospitalet.
-> VÍDEORESUM DEL PARTIT (via Golsmedia).

FITXA TÈCNICA

ATLÉTICO LEVANTE UD: Koke, Luca Ferrone, Jilmar, Dani Calvo, Jair, Ribelles, Pepelu (Matías, 46'), Nanclares (Valiente, 75'), Manu Viana (Chupi, 65'), Traver i Juan Delgado.

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Prior, Ton Alcover, Raúl Torres (Marc Vales, 65'), Puerto, Guzmán, Christian Alfonso (Tià Sastre, 60') i Corominas (Oliva, 79').

Gols: 0-1 Ton Alcover (40', penal); 1-1 Luca Ferrone (88').

Àrbitre: Francisco Alejandro Navarro Fuentes (Múrcia). Ha amonestat els locals Juan Delgado i Manu Viana i els visitants Prior, David López i Dani Fernández. Ha expulsat Ton Alcover amb vermella directa (57').

Incidències: partit corresponent a la jornada 37 disputat a la Ciudad Deportiva del Levante davant d'uns 800 espectadors. Tarda ennuvolada amb estones de pluja.


Som l'Hospi. Destinats a patir fins a darrera hora perquè sí, perquè aquesta franja inversa que vam decidir instaurar com a tret distintiu del club s'entesta a fer-se acomanyar d'una certa dosi d'èpica que glorifica les fites en algunes ocasions però que, en d'altres, les allarga excessivament en el temps. Un cop més, marxem d'un partit amb la sensació del que podria haver estat i no va ser, d'una pilota de permanència que s'ha desaprofitat, si bé cal mesurar de forma ajustada el mèrit d'un Atlético Levante que ha annexionat la superioritat numèrica del segon acte a la comprensible inèrcia del marcador desfavorable que arrossegava des del minut 40. Un punt que no soluciona la vida ni al filial ni a l'Hospi però que, vistos els resultats, acosten matemàticament la permanència. I per ser una mica més positius, l'equip ha recuperat crèdit després de la patacada contra l'Hércules. Sense estrridències, sense escarafalls, però ha volgut protagonisme fins que les circumstàncies ho han permès. Insuficient, com, per evitar-nos el patiment de diumenge vinent, amb un ull a Xàtiva i l'altre en nosaltres mateixos.

La paternitat de Cristian Gómez i la lesió de Guillem Savall obligaven Miguel Corominas a fer canvis en l'onze que partia d'inici en un camp amb més públic de l'habitual. Prior endarreria la seva posició a l'eix de la defensa, Ton Alcover era titular al doble pivot juntament amb Raúl Torres, que ha assegut Tià Sastre a la banqueta i David López, que ha deixat enrere les seves molèsties, ha recuperat el carril esquerre. La primera passa l'ha fet l'Hospi deixant clar que la condició de visitant no seria cap impediment per mirar de voler la pilota. Sense plasmar-hi una gran superioritat, el terreny de joc patia més incursions riberenques en territori granota que no pas a la inversa. Sense grans opcions de gol, això sí. En aquest capítol, Raúl Torres seria el més incisiu, però la primera rematada acabaria en córner després de picar en un defensa (17') i la segona, lluny de l'objectiu, en no calcular bé una volea que duia certa intenció de perill (22'). Els d'Aparicio, neguitosos, no farien treballar Aulestia més enllà d'un xut timidíssim de Manu Viana que no faria ni pessigolles al meta basc (33'). L'Hospi trobaria el premi al domini a cinc minuts del descans, després d'una bona acció personal de Guzmán que era travat per Pepelu dins l'àrea. El penal s'encarregaria de transformar-lo Ton Alcover, que d'aquesta manera inaugurava el seu compte golejador amb els riberencs (40').

Estava clar, però, que la decoració podria canviar al segon temps. L'Hospi va aguantar el tipus uns 10 minuts, els que trigaríem a viure l'acció clau del partit: puntada de Ton Alcover a un davanter de l'Atlético Levante, dins l'àrea riberenca, i vermella directa al migcampista de l'Hospi (57'). Afortunadament (i errònia), Navarro Fuentes treia la falta fora de l'àrea davant l'estupefacció dels futbolistes locals. Amb un home més, Aparicio cremava totes les naus per apropar-se a la porteria visitant. El setge aniria intensificant-se amb el pas dels minuts, però el desencert de Ribelles (58') o la magnífica aturada d'Aulestia (59') impedien l'empat de manera mometània. Tià Sastre, Marc Vales i Oliva entrarien en un Hospi físicament tocat, que ja demanava l'hora sobretot després que Ribelles tornés a avisar per mitjà d'un xut creuat (83'). La resistència, en canvi, arribaria a la seva fi al minut 88, quan Aulestia treia un xut de falta d'Álvaro Traver però el refús el recollia Luca Ferrone per empatar, a plaer, el partit (88'). Amb 10 homes i un afegit de quatre minuts, l'Hospi es va dedicar a guardar la roba per si de cas, per assegurar un punt que simplifica les matemàtiques de diumenge vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada