30/5/16

#FutboLH | Resum del cap de setmana (28-29 de maig)

No va poder ser. La golejada que l'Hospitalense va clavar a l'Almeda (6-1) va resultar estèril. Quan les matemàtiques ho diuen, sempre cal mantenir l'esperança, però no acostuma a ser un negoci jugar-se les garrofes quan depens del que facin els teus rivals. Després de tot l'any fora del descens, però en clara inèrcia negativa en aquesta segona volta (només dues victòries), l'Hospitalense necessitava guanyar i esperar una punxada dels seus rivals per assolir la permanència. No hi va haver miracle per bé que els de Murillo van fer els deures i van desfer-se, sense massa complicacions, de l'Almeda. Golejada àmplia però ínútil, una victòria que ja estava ben encarada al descans amb els gols de Xavi Garcia (26') i de Sergi Murillo (44'). Carulla va fer el tercer al minut 62 i Kojo va retallar distàncies, un minut després, pels visitants (63'). Més pendents del que passés a Pubilla i a Sant Boi, l'Hospitalense va voler tancar el curs amb gols i fins el final en va fer tres més, obra d'Álex Jiménez (66'), Dani Martínez (79') i Xavi Garcia (88'). De poc va servir, ja que el Ciutat Meridiana va imposar-se al Pubilla Casas per 1 a 3 i el Vinyets B va golejar l'Ibèria per 4 a 1; cap dels dos va veure perillar el triomf i van poder celebrar una permanència que envia l'Hospitalense, dos anys després, a Quarta Catalana.

SEGONA CATALANA - GRUP 3
GORNAL 2-1 Prat B
Gols de David González (2) | Remuntada d'un Gornal que ha acabat la temporada en forma amb tres triomfs seguits. El Prat B baixa a Tercera Catalana. Vuitens amb 50 punts, els de Javier Santisteban han tingut en Chiqui (18 gols) el seu màxim golejador. L'exHospi s'ha quedat a tres de Rubén Cabanillas, del Can Vidalet.

Marianao Poblet 3-3 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Gols de Sergio Gómez, Melvin Gómez i Ezequiel Palomares | Una derrota en els últims set partits han permès que la Uni visqui unes últimes dues jornades tranquil·les. Els de José Moreno acaben la Lliga en 11a posició amb 43 punts i Ezequiel Palomares (8 gols) com a màxim golejador.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
LA FLORIDA 1-3 Fundació Grama
Gol de José Miguel González | La Florida va fer patir de valent l'Hermes, que no va certificar l'ascens fins que va fer el tercer en temps d'afegit. Permanència relativament tranquil·la de la Florida en un any complicat per l'ascens sobtat dies abans d'iniciar la temporada. Els de Porras han acabat en 15è lloc amb 37 punts i amb José Miguel González (11 gols) com a màxim golejador de l'equip.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
(suspès 45') SANTA EULÀLIA 4-0 Inter Pomar
Gols d'Yliass, Riki, Ibarra i Lluís | Partit suspès al descans, ja que l'Inter Pomar es va presentar únicament amb vuit futbolistes. El Santa Eulàlia acabarà la temporada com a hospitalenc millor classificat, amb 57 punts i en cinquena posició. Daniel André i Joan Ibarra, amb 15 gols, màxims golejadors dels de Miki Rodríguez.

CAN BUXERES 4-2 Terlenka
Gols de Joan Antoni Coll (2), Dani Castillo i Aleix Barnada | Remuntada del Can Buxeres per tancar la temporada 2015-2016 amb victòria, la quarta seguida a casa. Els de Julián García acaben desens amb 49 punts i amb Alejandro Moreno, amb 13 gols, com a màxim golejador de l'equip.

PUBILLA CASAS 1-3 Unificació Ciutat Meridiana
Gol de Javi Reyes | El Pubilla Casas no va poder fer el favor a l'Hospitalense i va caure derrotat clarament pel Ciutat Meridiana. Sis jornades sense guanyar, amb un punt de 18 possibles, han enfosquit la temporada dels de Manuel Díaz, que acaben vuitens amb 55 punts. Juan Vílchez, amb 16 dianes, ha estat el màxim golejador de l'equip.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Pastrana 2-0 CAN PI
Partit de tràmit pel campió, que va rebre el passadís abans d'encaixar una derrota intranscendent al Feliu i Codina. Primers amb 75 punts, el Can Pi jugarà la propera temporada a Segona Catalana. Abans, debutarà a l'edició 2015-2016 de la Copa Catalunya amateur davant la Iberiana 2013, a la qual visitarà aquest cap de setmana al Municipal Ibèria.