11/4/16

#FutboLH | Resum del cap de setmana (9-10 d'abril)

GALERIA D'IMATGES DEL CAN PI 2-1 VALLDOREIX | Set partits per davant. Molt per jugar, més per patir però, sobretot, tot per somiar. Així es presenta el darrer mes i mig de competició pel Can Pi, que ahir a la tarda es va desfer per la mínima del Valldoreix en un partit que no es va saber sentenciar quan tocava i que hauria pogut acabar malament pels interessos quadribarrats si els visitants haguessin estat un pèl més encertats de cara a gol. I el partit es va posar de cara pels de Sánchez Presa força aviat, ja que quan tot just superàvem el quart d'hora del partit Alberto Rubio "Peque" connectava mil·limètricament amb el cap un córner servit per Borja (18'). Al pas per la mitja hora Borja Arribas hauria pogut aplanar el camí del triomf amb una vaselina que marxava fora per ben poc; d'aquí al final, va ser el Valldoreix qui faria una passa endavant i qui, després de perdonar alguna ocasió clara, establiria l'empat provisional amb un xut ajustat al pal de Galilea (41'). A la represa, doble canvi al Can Pi amb l'entrada de Kevin Sánchez, que ahir no va marcar però sí que va generar perill. Qui si va anotar va ser Alejandro Silva, que marcava a plaer després d'una cursa des del darrere per connectar una bona centrada d'Héctor al segon pal (55'). L'avantatge mínim, però, no va ser garantia de res per un Can Pi que va perdonar el tercer però que, sobretot, va acabar demanant l'hora pel setge d'un Valldoreix que va gaudir de força ocasions de gol com per haver empatat el partit. Feliçment, els tres punts es quedaven al Gornal i permetien el Can Pi viure una setmana més al capdavant de la classificació, ara amb 60 punts i empatat amb la Catalana però tres punts per sobre de l'APA Poble Sec, que dissabte perdia al camp del Pastrana.

GALERIA D'IMATGES DE L'UNIFICACIÓN BELLVITGE 0-1 SANT JOAN DESPÍ | El Can Pi somia amb la Segona Catalana, com ho fan la Unificación Bellvitge i el Gornal, que hi volen continuar. I el cap de setmana no va ser gens profitós. Dissabte, la Uni allargava la seva mala dinàmica com a local i queia derrotada per 0 a 1 a mans del Sant Joan Despí. Una diana de Marc Gallart al poc de començar (13') va ser suficient per assegurar el triomf dels blanc-i-vermells, que cacen el Junior, segon, a la taula. Als homes de José Moreno els va mancar capacitat de generar perill en atac i només al tram final el gol de l'empat hauria pogut arribar en alguna de les escasses ocasions dels de Bellvitge, que continuen cinquens per la cua, però amb el Vallirana i l'Òdena més a prop i més pendent que mai dels altres grups de Barcelona per veure la puntuació dels altres catorzens. Respira tres punts més tranquil el Gornal, que ahir va perdre el tercer partit seguit a l'Estadi i va encadenar la cinquena jornada sense vèncer. Derrota per 2 a 3 davant del Moja, que es va avançar amb un gol de David (12') però que va veure com els hospitalencs eren capaços de capgirar el marcador; primer Felipe (35') i, ja al segon temps, Chiqui (51') situaven un 2-1 profitós per al Gornal, que en canvi no seria capaç d'aguantar l'avantatge. Als tres minuts, Ivo va tornar a empatar el partit pels penedesencs i el mateix futbolista, quan faltaven dotze minuts per acabar el partit, anotava el 2-3 definitiu. El Gornal és desè amb 34 punts, tres per sobre de la Uni, que marca referència de perill.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
L'HOSPITALET 1-1 Espanyol B
(Crònica, fotos i protagonistes)

TERCERA CATALANA - GRUP 4
Singuerlín 3-1 LA FLORIDA
Un arbitratge polèmic va mediatitzar la segona part ahir a Can Zam. La Florida, que s'havia avançat al Singuerlín gràcies a un gol de José Miguel González al minut 37, va veure com un segon temps per oblidar va enterrar les seves opcions de puntuar. Els colomencs van empatar al minut 65, poc després que la Florida s'hagués quedat amb 10 homes per l'expulsió del porter Javi Marín. I al minut de rebre l'empat, qui veia la segona groga era Alejandro Vacas, que al minut 66 deixava els riberencs amb 9 homes. Amb més de 20 minuts per davant, empresa complicada pels de Juan Luís Porras, que també va ser expulsat i que va veure com el Singuerlín s'acabava imposant amb un gol al minut 87 i un altre ja en temps extra. El 3-1 final deixa els hospitalencs en catorzena posició amb 29 punts, encara amb 9 de marge respecte la zona de perill que marca l'Empenta.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
Sant Just Desvern 1-3 PUBILLA CASAS
El Pubilla Casas va desfer-se del Sant Just, penúltim classificat, sense excessives complicacions. Els de Manuel Díaz ja manaven al descans per la mínima amb un gol de Juan Vílchez (32'). A la represa, Toni García (50') i Cristian (78') van situar un 0-3 que sentenciava el partit i que els locals només van saber maquillar a dos minuts pel final. El Pubilla té 51 punts, és cinquè i retalla dos punts respecte el Dinàmic Batlló, segon, que va empatar dissabte a Badalona.

SANTA EULÀLIA 9-0 Don Bosco
El Santa Eulàlia no va tenir pietat del cuer, el Don Bosco, i va sumar la tercera victòria consecutiva amb una golejada sense pal·liatius: 9-0. Al descans, els de Miki Rodríguez ja guanyaven per 5 a 0 amb dianes de Daniel André (3'), Hulk (10'), José Alberto (29') i Joan Ibarra, que va completar una actuació brillant amb un tercer gol a la represa. Un gol dels visitant en pròpia porteria i un doblet de Lluís Mengual van acabar certificant la golejada més àmplia del Santa aquest curs. Els riberencs pugen a la vuitena posició amb 42 punts.

Vinyets Molí-Vell B 1-1 CAN BUXERES
El Can Buxeres no va saber aprofitar el seu moment per matar un partit que s'havia posat molt favorable. A la Parellada, el Vinyets B va quedar-se amb 10 homes al minut 26 i el Can Buxeres va saber avançar-se al marcador amb un gol de Jamal (58') que facilitava les coses als de Julián García. Res més lluny de la realitat, els santboians van acabar rescatant un punt que pot ser realment valuós gràcies a un penal transformat per David Sánchez (79'). El Can Buxeres és onzè amb 36 punts i la feina pràcticament feta.

Espluguenc B 4-1 HOSPITALENSE
Un cop més, l'Hospitalense va començar manant en un partit que va acabar negativament pels interessos dels vermells. Al minut 4, Borja Pérez avançava els hospitalencs al Salt del Pi, però només set minuts després el filial de l'Espluguenc B ja havia remuntat. Un tercer gol de Frederic al minut 30 va esmorteir les opcions dels homes de Murillo, que van encaixar el quart gol al minut 70 abans de viure un tram final de partit sense història. Atenció perquè amb la tercera derrota seguida i l'empat del Vinyets B, la setzena posició és només quatre punts per sota de l'Hospitalense.