Etiquetes

15/4/16

#FutboLH | Prèvia del cap de setmana (16-17 d'abril)

Aquest diumenge el futbol hospitalenc pot viure la primera alegria de la temporada en forma d'ascens. L'Hospitalet B està en disposició de fer-ho a Tercera Catalana en l'any de la seva estrena; tal com repassàvem dilluns passat, els de Jorge Tostado en faran prou amb un punt al camp de la PB Barcino per assegurar-se la condició de millor segon classificat de tots els grups de Barcelona, factor que, igual que passa amb els campions de cada grupo, atorga l'ascens directe. En cas de derrota, els riberencs haurien d'esperar d'altres resultats per saber si podrien ascendir directament, haurien de promocionar o, en el pitjor dels casos, quedarien fora de tota opció d'ascens. En qualsevol cas, el filial de l'Hospi sap que tot passa pel partit que disputarà aquest diumenge a Menorca-Sant Martí, davant d'una PB Barcino que ja té tots els deures fets però que fa només quinze dies va posar en molts problemes el Sarrià B, líder del grup. Per tant, zero confiances a partir de les 5 de la tarda, tot esperant que dues hores després el futbol hospitalenc pugui gaudir de la primera celebració del curs.

Una celebració que també busca el Can Pi, per bé que als quadribarrats encara els queda un llarg camí per recórrer. Set partits, concretament. A l'espera dels tres duels directes amb els quals clourà la Lliga, faran bé els riberencs de no fallar per tal de posar pressió a la resta de rivals. La primera prova, aquest dissabte al Nou Taxonera (19:00 hores) davant del Sant Genís Penitents, situat a mitja taula i que tot i arrossegar una mala ratxa que l'ha dut a no guanyar cap dels últims set partits disputats, de ben segur que complicarà la vida als nois de Sánchez Presa. Menys marge d'error tindran els altres tres equips que encara tenen opcions 'lògiques' de lluitar per un possible ascens. Al grup 10 de Tercera Catalana, el Pubilla és a set punts de la segona plaça quan manquen set partits per finalitzar el campionat, de manera que estarà prohibit ensopegar aquest dissabte (17:45 hores) a casa davant de l'MBD Lions, un dels botxins dels equips riberencs aquesta temporada. A Quarta Catalana, cites importants per l'Athletic Barcelona al grup 14 (rep el Sant Joan Despí B) i pel Gornal B al grup 15; els vermells, a sis punts del Pujadas (segon), juguen al camp del Valldoreix B, quart per la cua.

A Segona Catalana, dos partits cabdals per continuar un any més a #2cat3 pels dos conjunts riberencs: a les 12, el Gornal rep el Marianao Poblet i a les 5, la Uni visita el San Mauro. Al grup 4 de Tercera Catalana, la Florida buscarà un triomf davant del Liverpool que també l'apropi a la permanència. Finalment, dos derbis també centraran l'atenció d'aquest cap de setmana: dissabte (18:00 hores), Can Buxeres-Santa Eulàlia amb poca cosa en joc i diumenge (18:10 hores), derbi femení entre una FE l'Hospitalet Atlètic que vol la cinquena posició i un Pubilla immers en la lluita per fugir de la zona baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada