Etiquetes

13/4/16

FUTBOL BASE | Resum del cap de setmana (9-10-12 d'abril)

Cap de setmana "llarg", que futbolísticament es va tancar ahir al vespre a l'Estadi. Victòria molt important de l'ALEVÍ B, que va derrotar el Manlleu per 4-1 i agafa aire i distància, quan falten cinc partits per acabar la Lliga, en la seva particular lluita per la permanència. Els d'Óscar Carrasco ja manaven al descans per 2-0, i van acabar imposant-se als osonencs, que gairebé perden totes les opcions d'escapar de la zona de perill. Els gols d'Álex César (2), Carlos Regueiro i Carlos Alemán permeten que l'Hospi arribi als 25 punts i avantatgi en sis la Fundació Grama, que té un partit pendent a casa contra el Can Rull (el jugarà dimarts vinent). L'ALEVÍ A, per la seva banda, també viurà una setmana carregada de tres partits; dissabte, els riberencs es desfeien de l'EF Gavà per 2-0, gràcies als gols de Jhanchelve Cuevas i de Raúl Romero, i aprofitaven l'empat de l'Espanyol B per avançar els pericos i col·locar-se en quarta posició. Un lloc que podran millorar aquest dijous si són capaços de derrotar el Nàstic de Manresa, tercer, aquest dijous (2000 hores, Estadi) en un partit pendent. Serà el primer de dos esforços gairebé consecutius, ja que dissabte a les 8:30 del matí, l'ALEVÍ A es desplaça al camp del Tecnofútbol.

Les victòries més àmplies del cap de setmana van arribar, curiosament, a domicili. El BENJAMÍ C va fer 14 gols, el FEMENÍ Benjamí/Prebenjamí 13, el FEMENÍ sènior 12 i el PREBENJAMÍ A, 10. També va guanyar còmodament el BENJAMÍ D, que es desfeia per 9-0 de la Unificació Badalona Sud i manté la distància de sis punts respecte el segon classificat, l'Stoitchkov Barcelona. És un dels equips que opta a l'ascens, com ho fan també el CADET A i l'INFANTIL B, que van resoldre amb victòries ben ajustades els seus compromisos del cap de setmana. En el cas dels més grans, els de Xavi Jové no van imposar-se a l'Europa fins els darrers instants: Xavi Torres havia avançat l'Hospi però els barcelonins van igualar al quart d'hora de la represa; Xavi Galán, a un minut del final, va situar el 2-1 definitiu que permet l'Hospi mantenir la segona posició, empatat amb un Sant Andreu que té un partit pendent. Molt més coll avall té l'ascens l'INFANTIL B, que tampoc va tenir un partit fàcil dissabte passat: 1-0 a l'Europa, amb gol de Jaume Font. Els riberencs, que encara han d'acabar el partit suspès al camp de la Terlenka, ja treuen 11 punts al Sants, màxim rival per ascendir a Divisió d'Honor. L'altre repte serà un títol de Lliga que estarà en joc aquest dissabte (15:00 hores), ja que l'Hospi visita l'Espanyol B, segon classificat amb dos punts menys que l'Hospi.