26/4/16

#2BG3 | Els càlculs de la J36 (zona baixa)

12 equips ja han evitat el descens i dels set restants, tres (Badalona, l'Hospitalet i Atlético Levante) podrien certificar la permanència matemàtica aquest cap de setmana, per bé que l'únic que depèn del seu marcador és el quadre escapulat. L'Hospi jugarà davant l'Hércules sabent si una victòria el salva o no, mentre que l'Atlético Levante haurà d'estar pendent de tres camps. Pel que fa a la resta, el Llosetense és l'únic equip que podria baixar a Tercera Divisió si no és capaç de guanyar al camp de l'Olot en un duel dramàtic.

ZONA BAIXA
VALENCIA MESTALLA, ESPANYOL B i BARCELONA B són els últims equips que han assegurat la permanència al grup 3 de Segona Divisió B.

CF BADALONA
-> Si dissabte guanya o empata al camp del València Mestalla, els escapulats mantindran la categoria sense haver d'esperar la resta de marcadors.
-> Si perden a Paterna, se salvaran sempre que la Pobla de Mafumet no derroti diumenge l'Alcoyano o si, en cas de victòria de la Pobla de Mafumet, l'Hospi perd contra l'Hércules i l'Atlético Levante cau derrotat al camp de l'Espanyol B.

CE L'HOSPITALET
-> Pot assegurar-se la permanència matemàtica només si és capaç de derrotar l'Hércules. Si ho aconsegueixen, els riberencs hauran de combinar-ho amb el fet que ni la Pobla de Mafumet ni l'Olímpic guanyin els seus partits davant l'Alcoyano i el Lleida Esportiu, respectivament.

ATLÉTICO LEVANTE
-> Només pot certificar la salvació si guanya al camp de l'Espanyol B. Si ho fa, amb 43 punts al sarró, necessita que la Pobla de Mafumet i l'Olímpic perdin davant l'Alcoyano i el Lleida Esportiu, respectivament i que l'Olot no derroti el Llosetense.

POBLA DE MAFUMET, OLÍMPIC i OLOT no tenen cap opció de salvar-se matemàticament aquesta jornada. De fet, podrien quedar-se sense opcions de salvació directa. La victòria els permetrà, a tots tres, seguir-hi optant la setmana vinent; l'empat ho faria possible per Pobla i Olímpic, mentre que l'Olot hauria de combinar el seu empat amb una ensopegada de l'Atlético Levante a Sant Adrià. Fins i tot la derrota no treuria opcions de salvació directa als tres equips, però en el cas de Pobla i Olímpic, cal que l'Hospi i l'Atlético Levante no guanyin els seus partits. En el cas de l'Olot, que el filial granota perdi al camp de l'Espanyol B.

LLOSETENSE
-> Per seguir optant a la salvació directa, ha de guanyar al camp de l'Olot i esperar que l'Hospi perdi contra l'Hércules o que l'Atlético Levante no guanyi al camp de l'Espanyol B. Si no, els de Nico López només podran aspirar a l'eliminatòria de permanència.
-> També hi ha la possibilitat que el Llosetense baixi matemàticament aquest diumenge si no és capaç de vèncer al camp de l'Olot i la Pobla de Mafumet o l'Olímpic guanyen els seus partits davant l'Alcoyano i el Lleida Esportiu, respectivament. Si els del Raiguer guanyen l'Olot, en cap cas descendiran aquest cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada