Etiquetes

20/3/16

Socarrats | CD Olímpic 2-1 CE l'Hospitalet

-> L'Hospi reviu l'Olímpic, que capgira el partit i segresta els riberencs en la lluita per la salvació.
- > Els de Cifuentes s'avancen amb un gol abans del descans però els falta mala llet per matar un Olímpic nerviós. 
-> A banda de perdre l'average amb l'Olímpic, l'Hospi torna a tenir, només, dos punts de marge respecte el descens.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Raúl Garrido, tècnic de l'Olímpic.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Olímpic 2-1 l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

CD OLÍMPIC: Diego, Alexis, Julio (Berna, 10'), San Julián, Mendoza, Rifaterra, Vaquero, Luismi (Samu, 79'), Cifo (Zarzo, 70'), Granell i Rubiato.

CE L'HOSPITALET: Andrés, Dani Fernández, David López, Aleix (Raúl Torres, 81'), Sierra, Héctor, Tià Sastre, Puerto, Guzmán (Oliva, 60'), Christian Alfonso i Corominas.

Gols: 0-1 Tià Sastre (45'); 1-1 Cifo (49'); 2-1 Rifaterra (76', penal).

Àrbitre: Antonio Artacho Cobo (Andalusia). Ha amonestat els locals Luismi, Vaquero, Samu i Alexis i el visitant Aleix. Ha expulsat Rifaterra amb doble groga (89'). Ha expulsat el tècnic local Raúl Garrido (81').

Incidències: partit corresponent a la jornada 30 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Murta davant d'uns 500 espectadors. Tarda variable a Xàtiva. Aulestia, Miki Muñoz i Marc Vales han completat la convocatòria de l'Hospi.


Que no els trobem a faltar. Ahir diumenge l'Hospi va deixar escapar, de manera probablement incomprensible, una oportunitat d'or per encarrilar, per mig sentenciar una salvació que des de fa setmanes és l'únic objectiu d'un Hospi entestat a donar emoció al tram final de Lliga. Ahir a Xàtiva, els de Cifuentes van estar massa innocents, o millor dit, els va faltar crueltat i mala llet per deixar estabornit un Olímpic que va demostrar per què era el pitjor local de la Lliga i l'equip, dels 79 que formen la Segona B, que menys gols marca. Els locals, nerviosos per la importància del partit, es van veure dominats per un Hospi que no va transformar en perill clar la superioritat que es desprenia d'un partit que es va posar molt bé amb el gol de Tià Sastre abans del descans i que l'Hospi, un cop més, es va complicar amb una badada defensiva arran d'un servei de banda que esperonava un Olímpic al qual tampoc no li va fer falta fer un partit brillant per superar un Hospi que es clava, de nou, en la lluita per la salvació. Més enllà de veure reduïda la distància, l'Hospi perd també l'average particular amb un rival directe, que passarà la setmana a dos punts dels riberencs.

Tampoc és que la cosa pintés massa bé abans del partit; Aulestia patia molèsties al maluc i ha estat suplent, de manera que Andrés ha debutat en Lliga. A la defensa, Aleix ha tornat a l'onze fent parella a l'eix amb Sierra i en una decisió si més no sorprenent, Cifuentes ha situat Héctor al doble pivot en detriment d'un Miki Muñoz que, semblava, apuntava a titular. La primera meitat ha demostrat el perquè de la situació a la Lliga d'ambdós equips. L'Hospi ha mostrat menys neguit que no pas l'Olímpic, tremendament impreciís i que a sobre, al minut 10, ha rebut el cop moral de la lesió de Julio. D'ocasions n'hi ha hagut ben poques; a l'Hospi, David Corominas ha estat l'únic que ha inquietat Diego, que ha brillat per enviar a córner un mà a mà amb el maresmenc (22') i que ha fet vista en un llançament de falta posterior del davanter riberenc (33'). Granell (20') i Rifaterra (27') han buscat el gol per part local, però quan semblava que el primer temps acabaria sense gols, una errada de Vaquero ha habilitat Corominas, que ha estat més ràpid que la resta per preveure la incorporació de Tià Sastre, que ha rebut la passada de Coro, s'ha plantat davant Diego i després de desfer-se'n ha enviat la bola al fons de la xarxa (45'). Quan l'assistent ja havia mostrat els dos minuts d'afegit.

Un gol psicològic al qual ha resposta l'Olímpic amb una sortida fulgurant que els riberencs no han sabut frenar. Han avisat els de Raúl Garrido amb una rematada de San Julián que ha aturat Andrés (48') però només un minut després, en una acció marca de la casa que l'Hospi no ha sabut defensar, un servei de banda de Mendoza l'ha acabat rematant al segon pal i cap dins Cifo (49'). Un empat que premiava l'ambició de l'Olímpic en l'inici del segon temps i que esguerrava els plans d'un Hospi que no havia sabut aprofitar les mancances dels xativins. Amb l'empat el partit ha entrat en un tram tranquil marcat pels canvis i l'absència d'ocasions. Gerard Oliva ha substituït Guzmán però l'únic que ha inquietat Diego ha estat, de nou, Coro, que ha vist com el meta local refusava amb els punys. A l'altra porteria, era Borja Rubiato qui connectava una centrada lateral amb el cap, però Andrés aturava sobre la línia (69'). No perdonaria en la següent acció l'Olímpic: mans d'Aleix dins l'àrea i penal que assenyala Artacho Cobo; Rifaterra n'agafava la responsabilitat i enganyava Andrés per oficialitzar la remuntada (76'). D'aquí al final, moltes presses i més nervis. L'Hospi faria, evidentment, un pas endavant però l'únic que s'aproparia a l'opció d'empatar seria Christian Alfonso, que ja en temps d'afegit enviava una falta fregant el pal dret de Diego (91'). Derrota dura, sobretot per com s'ha produït i pel que hauria suposat una victòria que l'Hospi tenia a l'abast a mig partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada