Etiquetes

4/3/16

Aquest cop, sí! | Huracán CF 0-1 CE l'Hospitalet

-> L'Hospi canvia el seu viatge del cap de setmana a Torrent per un sisè triomf a domicili que li permetrà agafar distància respecte la zona de descens... sempre que els rivals no facin la feina.
-> Els riberencs s'haurien d'haver enfrontat aquest cap de setmana a l'Huracán Valencia, equip desqualificat fa un parell de mesos arran dels impagaments als àrbitres durant quatre partits com a local aquesta temporada.
-> Els de Cifuentes guanyen temps per preparar un partit crucial contra l'Eldense (diumenge 13, 12:00 hores) que pot dictaminar el futur de l'equip i el del tècnic riberenc si no es trenca d'una vegada per totes (o d'una punyetera vegada) la pèssima ratxa com a local, que podria esdevenir la pitjor en 59 anys d'història a Can Hospi.
-> Ah, bon cap de setmana.

FITXA TÈCNICA

HURACÁN CF:

CE L'HOSPITALET:

Gols: 0-1 ¿?

Àrbitre: ningú

Incidències: partit corresponent a la jornada 28 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B que s'hauria d'haver disputat al camp de Sant Gregori de Torrent. Probablement, l'entrada hagués estat d'uns 700 espectadors, amb melindros o sense.

L'Hospi sumarà (o ja ha sumat, segons les ganes que tingui cadascú d'afegir els punts a la classificació) tres punts gràcies a la victòria als despatxos, per 0 gols a 1, davant l'Huracán Valencia. Valencians i riberencs s'haurien d'haver enfrontat aquest cap de setmana, previsiblement demà dissabte, en partit corresponent a la jornada 28 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B però la desqualificació dels de Torrent a causa dels impagaments arbitrals durant la primera volta va comportar que des de la jornada 19, quan Huracán havia de visitar el Sabadell, tots els partits contra l'equip valencià acabessin amb triomf del rival per la mínima, 1-0 o 0-1. En aquesta tesitura s'ha trobat l'Hospi, que pot fer veure que no sabia que havia de sumar aquests punts i que ara, amb l'arribada del cap de setmana, podrà fer veure que deixa enrere els fantasmes de la penosa actuació de diumenge passat contra el Mestalla. Els de Cifuentes sumen 31 punts però saben que aquesta victòria fictícia, que tothom ha aconseguit i aconseguirà, no valdrà de res si la propera jornada els riberencs no són capaços de derrotar l'Eldense a l'Estadi, en un partit que pot comportar canvis importants segons la imatge i el marcador final.

Sort encara haurà tingut l'Hospi de poder comptar amb tres punts davant d'un rival al qual mai havia derrotat a domicili (tres empats i una derrota, en el primer precedent a Manises) i que si no hagués estat per la mala resolució dels problemes econòmics / institucionals que arrossegaven des de l'estiu hagués estat lluitant per disputar el seu quart playoff d'ascens a la Lliga Adelante en cinc temporades. Podem jugar a imaginar quin partit hauríem vist, de la mateixa manera que d'altres s'entesten a dibuixar realitats de partits absolutament diferents al que la majoria ha vist. Coses del futbol. Podem jugar a dir qui hauríem volgut que hagués marcat el gol de l'Hospi i fins i tot, podríem haver preparat un minut a minut fictici d'un partit que mai no s'haurà jugat, com tampoc es va jugar contra el Deportivo. Com quan érem feliços i, amb defectes i virtuts, l'Hospi es regia amb un mínim criteri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada