Etiquetes

18/3/16

#FutboLH | Prèvia 19 i 20 de març

Dos derbis concentren l'atenció mediàtica al futbol territorial hospitalenc en aquest cap de setmana previ a la Setmana Santa, en aquesta jornada abans de l'última aturada de la temporada. Una aturada que servirà per agafar forces de cara a un tram final de Lliga en què alguns equips hauran de seguir perfilant els seus objectius, per bé que alguns ja tenen la feina gairebé feta (cas de la majoria d'hospitalencs a Quarta Catalana) i només miraran de guanyar partits per progressar a la classificació. En canvi, les dues cites de dissabte amaguen objectius ambiciosos per dos dels equips. Per ordre cronològic (dissabte, 16:00 hores), el primer derbi es viurà a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, on l'Hospi disputarà la primera de les dues finals que li queden per assolir l'ascens a Tercera Catalana. La primera pedra al camí serà el filial de la Unificación Bellvitge, que a la primera volta ja va posar les coses ben difícils (els de Tostado només van poder guanyar per la mínima i de penal). La Uni B és desena amb 17 punts però només ha aconseguit dues victòries sobre el terreny de joc, ambdues contra un filial de La Florida B que es troba tan sols dos punts per sota. Per la seva banda, l'Hospi és segon a tres punts del Sarrià B i, tal com recordàvem dimecres passat, si guanya la Uni B i la PB Barcino dintre d'un mes, s'assegurarà l'ascens a Tercera Catalana.

Una categoria, la Tercera Catalana, on milita el Santa Eulàlia i d'on vol escapar el Pubilla Casas, l'únic dels quatre hospitalencs amb opcions reals d'aspirar a la segona plaça en aquest grup 10. Demà, a partir de dos quarts de set de la tarda, els de Miki Rodríguez i els de Manuel Díaz se citaran al Municipal de Santa Eulàlia. Els locals, molt minvats per la pèssima actuació arbitral de diumenge passat al camp del Catalònia, volen plantar cara a un Pubilla que a la primera volta va golejar el Santa per 4 a 0. Actualment, els blanc-i-blaus es troben a quatre punts del Dinàmic, segon classificat, de manera que el marge d'error és mínim per arribar al tram final de la Lliga amb unes mínimes aspiracions d'allargar la temporada dues setmanes més i poder aspirar a retornar a Segona Catalana. Per la seva banda, al grup 4 i al grup 11 la Florida i el Can Pi tenen compromisos ben importants per redreçar el rumb: la Flori té un partit clau al camp del Canyelles B, equip que marca la referència de descens i que té set punts menys que els riberencs. Per la seva banda, diumenge a les 4 el Can Pi rebrà la visita de la Guineueta B, un rival complicat que caldrà superar per beneficiar-se del duel directe que disputen la Catalana i l'APA Poble Sec, primer i segon classificats, respectivament.

També serà una jornada important (i molt) per als dos equips de Segona Catalana, que entren en la recta final del Campionat amb la permanència com a objectiu. Especialment dramàtic pot resultar el duel entre la Unificación Bellvitge i el Begues, perseguidor immediat dels de José Moreno, cinquens per la cua i que no guanyen a la Feixa Llarga des de fa molt (massa) temps. Per la seva banda el Gornal també actuarà com a local però ho farà l'endemà, diumenge (12:00 hores) tot rebent un San Mauro que és novè amb 33 punts, els mateixos que els de Javi Santisteban. Nova oportunitat d'or per sumar i allunyar-se de forma important de la zona de descens a Tercera Catalana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada