Etiquetes

17/3/16

Competició s'acarnissa amb l'Hospi

-> L'Hospi veu com les conseqüències del polèmic duel contra l'Eldense tenen continuïtat arran de les sancions emeses pel Jutge de Competició.
-> Cristian Gómez, el més perjudicat, rep un partit extra de sanció per accedir al terreny de joc quan ja estava expulsat. Savall i Prior també seran baixa diumenge a Murta.
-> Xavi Calm, segon entrenador de l'Hospi, haurà de dirigir l'equip a Xàtiva i també set dies després a l'Estadi contra el Cornellà.

El polèmic arbitratge de Sánchez Alba diumenge passat a l'Estadi encara s'està cobrant víctimes. La carnisseria arbitral que va patir l'Hospi davant l'Eldense ha tingut conseqüències de cara als propers partits, especialment amb vistes al novament vital compromís que els riberencs disputaran aquest diumenge a Xàtiva, on una victòria els donaria, pràcticament, mitja permanència. A principis de setmana l'Hospi va presentar un recurs per les expulsions de Guillem Savall, Cristian Gómez i també del tècnic Martí Cifuentes, per bé que les possibilitats que un recurs d'aquest tipus tingui èxit són més aviat escasses sempre que no es demostri, amb proves, la veracitat dels arguments aportats. D'aquesta manera, a banda de la ja esperada sanció a Juanjo Prior per acumulació d'amonestacions (n'arrossegava dues de la seva etapa a l'Olot), Competició confirmava ahir a la tarda les sancions a Guillem Savall i a Cristian Gómez, si bé en el cas del migcampista la pena s'allarga fins els dos partits.

Tal com reflecteix l'acta del partit, el fet que Cristian Gómez accedís al terreny de joc després de la consecució del tercer gol de l'Hospi, quan el futbolista havia estat expulsat prèviament (minut 41), era motiu per imposar-li un partit de sanció a banda del que ja tenia a causa de l'expulsió. D'aquesta manera, Gómez es perdrà els partits contra l'Olímpic i el Cornellà, igual que un Martí Cifuentes que també ha vist com no ha prosperat el recurs del club i que haurà de presenciar els propers dos partits des de la graderia. Així doncs, serà Xavi Calm, segon entrenador riberenc, qui dirigeixi l'equip en aquests dos compromisos importants pel futur de l'equip. Dins aquest maremàgnum de males notícies en forma de sanció, Cifuentes recuperarà Dani Fernández de cara al partit de diumenge a Xàtiva, mentre que caldrà estar atents a l'evolució d'Héctor Rodríguez per saber si el de Bellvitge podrà tornar a una convocatòria sis jornades després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada