Etiquetes

5/9/15

Sumar per respirar | CE l'Hospitalet - CF Reus Deportiu (diumenge, 19:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CF REUS DEPORTIU
Diumenge, 6 de setembre - 19:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 3 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Víctor, Dani Fernández, Èric Via, Sierra, Aleix Coch, Medina, Ton Alcover, Raúl Torres, Rubén Carreras, Guzmán i Puerto.

Possible onze del Reus Deportiu: Édgar Badia, Alberto Benito, Migue Marín, Olmo, Moyano, Folch, Colorado, Óscar Rico, Ricardo Vaz, Fran Carbia i Édgar Hernández.

Àrbitre: Cristian Gadella Kamstra (Tenerife).

Des de fa uns quants anys que el món del futbol es mou massa ràpidament. La necessitat de resultats immediats provoca nervis i precipitació, companys de viatge que habitualment no són massa recomanables quan es tracta de fer rodar un projecte nou. La calma i la paciència són allò que aconsellaries de primeres, però el cert és que la realitat és la que acaba dictant sentència en un món sovint injust (altres cop just) com el del futbol. Després de tan sols dues jornades l'Hospi encara no ha puntuat però lluny d'aquestes dues derrotes inicials l'ambient que es respira a l'entitat riberenca des de fa dies, potser setmanes, no és el millor per arrencar una temporada que es presenta més complicada del que alguns creien... o del que volien fer pensar. El tema del veto parcial a la premsa digital (ja solucionat), la no arribada del necessari davanter centre, els més que discutibles comptes que va presentar la Junta Directiva a l'Assemblea, la inexistència d'una campanya d'abonaments tal com es va prometre... Tot plegat ha complicat en excés les primeres passes d'un projecte verd que precisa de tranquil·litat però, sobretot, de criteri per funcionar. I sí, el calendari és complicat i els rivals seran d'alçada però això és Segona B i ni els de dalt ni els de baix perdonaran. Tampoc no ho farà demà el Reus Deportiu.

Martí Cifuentes introduirà canvis respecte de l'onze que va partir d'inici fa sis dies al Camp d'Esports, bàsicament perquè David Bigas ha estat sancionat amb un partit per la seva expulsió (evitable) a Lleida. Així les coses Èric Via o Guillem Castell podrien ocupar d'inici el lloc de l'empordanès al lateral esquerre. El tècnic riberenc continuarà sense poder comptar amb els lesionats Guillem Savall (podria estar disponible la setmana que ve contra el Barcelona B), Marc Vales ni amb Boris Garrós, però en canvi podrà fer ús de Dani Fernández: el defensa és, fins ara, l'última incorporació d'un Hospi que amb els efectius gairebé justos al darrere podria veure debutar l'ex de l'OFI grec. Més enllà de la necessitat de millorar el joc, l'Hospi també buscarà rescabalar-se moralment de dos partits en què ha acusat clarament encaixar el primer gol per part del rival. Recuperar la solidesa defensiva mostrada durant la pretemporada i generar més perill a l'àrea contrària són algunes de les assignatures pendents per als de Cifuentes, que tot i l'entitat del rival buscarà sumar per començar a recuperar confiança.

Imatge: CF Reus Deportiu
Una confiança que a Reus tenen gairebé pels núvols després d'un inici de temporada oficial que, quant a l'aspecte esportiu, és de notable alt. Després de l'empat inicial a la Pobla de Mafumet (1-1), els de Natxo González van ser capaços diumenge passat de remuntar un gol advers de l'Espanyol B en tan sols deu minuts (3-1) i dimecres passat van desfer-se de l'Ascó a la Copa del Rei per un clar 2-0. Els roig-i-negres van tirar d'estratègia (1-0) i de contracop (2-0) per resoldre una eliminatòria exigent i demostrar, un cop més, les moltes virtuts que té una de les millors plantilles de la categoria. A més, amb les incorporacions d'aquest estiu (Rafa García, Alberto Benito, David Haro, Fernando Rodríguez,...) els reusencs volen fer un salt qualitatiu i lluitar pel campionat. Tot això, però, immersos en una estranya situació marcada per la notícia que coneixíem fa uns dies: els tres mesos que el club deu a la plantilla. Tot i els problemes econòmics, el Reus ha començat la temporada ben fort i demà a l'Hospitalet buscarà un triomf a domicili, una de les assignatures pendents dels tarragonins el curs passat. De cara a demà Natxo González no podrà comptar amb David Haro, expulsat diumenge contra l'Espanyol B. D'aquesta manera Ismael Moyano serà l'únic ex de l'Hospi que podrà enfrontar-se al seu ex-equip.

2 comentaris:

  1. Gracias por la información. Con tan pocos socios y sin ariete desde hace años, lo veo mal.Objetivo:salvarnos y gracias.

    ResponElimina
  2. Gracias por la información. Con tan pocos socios y sin ariete desde hace años, lo veo mal.Objetivo:salvarnos y gracias.

    ResponElimina