Etiquetes

26/9/15

Com guanyar al Vallès no hi ha res | CE Sabadell FC - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:30)

CE SABADELL FC - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 27 de setembre - 17:30 hores | Nova Creu Alta
Jornada 6 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Alcañiz, Agustín, Yeray, Batanero, Pol Roigé, Forniès, Pirulo i Bruno.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Bigas, Aleix, Savall, Medina, Miki Muñoz, David López, Guzmán, Puerto i Ruibal.

Àrbitre: Iván Caparrós Hernández (Comunitat Valenciana).

Tocarà cara o creu? Creu, segur. Alta, concretament. L'Hospi farà demà la seva tercera sortida del curs amb l'ànim de perllongar la bona dinàmica de resultats que arrossega a la Lliga. Els riberencs han sumat set punts dels darrers nou possibles i han passat de zero a set (punts) en tres setmanes. Ara respiren i encaren el futur amb optimisme i sense Copa Federació. Com les dinàmiques, igual que el futbol, són capricioses, el rival de demà arriba en dinàmica irregular (bé a casa, discret a domicili) i amb Copa Federació en un horitzó encara llunyà. Sigui com sigui el Sabadell-Hospi de demà implica recuperar un partit d'aquells que agrada, en un escenari d'aquells que atrapen. I si a sobre hi guanyes, doncs imagineu... Dos equips empatats a la taula, dos tècnics que intercanvien 'cases', un bon grapat d'exs aquí i allà, ingredients que acabaran de condimentar un partit entre dos equips amb propostes futbolístiques diferents però tallats per un patró calcat: el de la profunda renovació de les plantilles. Aquí i allà.

L'Hospi acumulava quatre partits oficials sense perdre però dimecres no va poder rematar la feina a la Copa Federació. Els de Cifuentes van ser excessivament garrepes al segon temps amb l'eliminatòria favorable i amb uns quants minuts de superioritat numèrica. Va sortir creu. Més enllà que demà a la Nova Creu Alta no repetiran massa homes dels titulars a Montigalà, sí que caldrà extreure'n la lectura convenient quan els riberencs hagin d'afrontar partits similars a Cornellà, a Lloseta, a Xàtiva o a Torrent, per exemple. Demà, camp gran i gespa irregular, com a Lleida; i baixes sensibles, especialment la d'un Ton Alcover que incomprensiblement ha estat sancionat amb dos partits per la seva expulsió de diumenge. Sembla clar que el seu lloc a l'onze l'ocuparà David Medina, suplent els darrers partits. Boris i Marc Vales continuen lesionats mentre que el canari José Collado és la gran novetat de la preconvocatòria de l'Hospi.

Al davant hi haurà un Sabadell que jugarà amb la pressió afegida de fer-ho davant del seu públic. Doble compromís, això de ser local i de ser-ho en una Nova Creu Alta sempre exigent amb els seus. El pobre rendiment a domicili obliga els arlequinats a fer-ho bé demà contra un Hospi que és menys favorit. A casa, els de Miguel Álvarez compten els seus partits (de Lliga) per victòries, amb dues pírriques victòries contra Olímpic i Pobla (1-0) però el futbol que emmagatzemen els jugadors vallesans obligaran l'Hospi a estar a l'aguait durant els 90 i escaig minuts que duri el partit. Els arlequinats no podran comptar amb Sergi Pastells, ni amb Marc de Val ni amb l'ex riberenc Lucas Viale, tots tres lesionats. Álvarez ha convocat els següents 16 futbolistes: Craviotto, Tienda, Agus Medina, Valentín, Agustín, Alcañíz, Yeray, Batanero, Forniés, Pol Roigé, Alex Cortell, Juan Osado, Marc Fernández, Adama, Forgas, Bruno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada