Etiquetes

20/9/15

Miki manyós | CE l'Hospitalet 1-0 CF Badalona

-> L'Hospi enllaça la segona victòria consecutiva a la Lliga després de batre el Badalona per la mínima i de jugar gairebé una hora en inferioritat.
-> Els riberencs en fan prou amb un gol de Miki Muñoz per mantenir la dinàmica a l'alça. Tot i patir al segon de temps, els de Cifuentes ja sumen set punts a la Lliga i quatre partits oficials sense perdre.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, entrenador de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Manolo González, entrenador del Badalona.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospitalet 1-0 Badalona.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Savall, Aleix, Ton Alcover, Miki Muñoz, Guzmán (Via, 80'), David López (David Medina, 64'), Raúl Torres i Ruibal (Puerto, 83').

CF BADALONA: Morales, Fran Grima, Canelada, Amantini, Akrong (Morgado, 46'), Maestre, Toni Lao (Olmeda, 82'), Ibon Gutiérrez, Javi Rodríguez, Ponzio (Eugeni, 57') i Manu Balda.

Gol: 1-0 Miki Muñoz (25').

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (Illes Balears). Ha amonestat els locals Sierra, Raúl Torres i Aulestia. i els visitants Amantini, Toni Lao, Ponzio i Manu Balda. Ha expulsat Ton Alcover amb vermella directa (38').

Incidències: partit corresponent a la jornada 5 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 400 espectadors. Tarda assolellada i temperatura agradable. Partit retransmès per Esport3. A l'Hospi, Andrés i Carreras han completat la convocatòria; al Badalona ho han fet Carroza i Vito.


"Manual del bon equip de bronze, capítol 5: jugar més de 50 minuts amb un home menys". L'Hospi va passant pàgines del llibre del curs i després d'uns primers capítols que feien pensar en un d'aquells llibres oportunistes que els autors mediàtics treuen per Sant Jordi sembla que la cosa s'ha animat. Amb un punt de passió com el dissabte passat al Mini o amb una bona ració de patiment, la qüestió és que aquest llibre riberenc encara sense títol promet emocions. Hi ajuda, també, que l'editorial sigui #2bg3, sempre assegurança d'intensitat i de finals incerts. Un episodi que semblava tranquil gràcies a la introducció en forma de gol de Miki Muñoz s'ha acabat complicant arran de l'expulsió de Ton Alcover abans del descans. Amb 10, l'Hospi ha suat tinta per aguantar el marcador favorable: el Badalona ha monopolitzat el segon temps, ha tingut arribades i alguna rematada però ben poc encert. Res que no hagin viscut durant la pretemporada. La qüestió és que agradi o no, les victòries brillants i amples i les patides i minses valen igual: 3 punts. I com que ja en sumem dues i vam empatar contra el Reus, l'Hospi viatjarà (poc) a Sabadell en novena posició. A tres del playoff, hehehe.

Diuen que el que funciona més val no tocar-ho (per bé que algunes coses funcionen quan les toques) i Cifuentes s'ha agafat a la màxima per premiar l'onze que va derrotar el Barcelona B i estalviar-nos algunes paraules en aquest segon paràgraf. L'Hospi ha controlat el partit de forma còmoda fins l'expulsió, amb un Badalona sorprenentment tou al darrere (de traca els darrers dos partits d'Akrong). Coses dels ex (sempre tan amables amb el passat), Sierra ha provat de marcar per partida doble (7' i 13') però primer Morales i després el punt de mira, desviat, han impedit que es mogués el marcador. També Sureda Cuenca, que no ha decebut i que s'ha fet l'orni en una caiguda de Raúl Torres dins l'àrea escapulada o en una picabaralla d'Amantini amb Ruibal que ha acabat amb una groga pel central argentí. El premi ha arribat de forma inesperada, en una falta llunyana, lateral, que ha picat Miki Muñoz; Akrong i Morales no s'han entès, Aleix Coch no ha arribat a connectar però tant és: la pilota ha acabat dins (25'). La millor defensa és un bon atac, però també tenir un porter com Aulestia que al minut 33 s'ha guanyat un aurresku de l'afició riberenca en salvar un mà a mà amb Ponzio. A l'altra àrea, Morales també s'ha recuperat de l'errada en el gol i ha tret una doble mà per evitar les dianes de Ruibal i Raúl Torres (36'). Antesala d'un final de primer temps intens, en què Ton Alcover ha acabat veient la vermella directa per una dura entrada sobre Javi Rodríguez (38') i en què Sureda Cuenca ha agafat protagonisme amb un criteri dubtós que ha crispat la parròquia local.

Amb un home més, Manolo González (avui sancionat a la graderia) ha optat per moure l'arbre: Akrong ha deixat el seu lloc a Morgado, Maestre s'ha situat com a central i Ibon ha endarrerit la seva posició. Com dèiem a l'obertura, el Badalona ha monopolitzar el segon temps. Podem retreure a l'Hospi que a diferència de fa quinze dies, avui no hagi tingut aquella ocasió per matar el partit, però algú podrà dir que fa quinze dies no jugàvem amb un home menys. I tindria raó. Com també tenia raó Manolo González quan es lamentava de les ocasions que ha desaprofitat el seu equip. Sobrepassar l'hora del partit ha estat sinònim de perill visitant amb una rematada al pal de Javi Rodríguez (62') i un xut creuat de Balda (63'). L'ex riberenc Pablo Morgado també ha tingut la seva opció (69') i Aulestia ha tornat a intervenir (74') per salvar el gol escapulat. L'Hospi només ha tingut una ocasió clara ja al descompte, amb un Morales que ha tingut dificultats per treure un xut llunyà de Raúl Torres, just després que Canelada no enganxés per centímetres una bona pilota servida per Amantini (89'). Amb esglai final (com no podia ser de cap altra manera a Can Hospi), s'arribava a la fi del cinquè capítol d'aquesta llarga Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada