Etiquetes

19/9/15

Mantenir el llistó | CE l'Hospitalet - CF Badalona (diumenge, 17:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CF BADALONA
Diumenge, 20 de setembre - 17:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 5 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Savall, Aleix, Ton Alcover, Miki Muñoz, Guzmán, Carreras, Raúl Torres i Ruibal.

Possible onze del Badalona: Morales, Fran Grima, Canelada, Amantini, Josemi Perona, Maestre, Toni Lao, Eugeni, Morgado, Javi Rodríguez i Manu Balda.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (Illes Balears).

Continuar amb la bona imatge. Aquest és l'objectiu principal del CE L'HOSPITALET de cara al duel de demà contra el Badalona (5 de la tarda, Estadi). És evident que al futbol (i a la vida, compte) la imatge no ho és tot, però sempre ajuda. Igual que quan vols lligar el primer en què et fixes és en el físic, al futbol jugar bé (que no bonic) sempre acostuma a apropar-te a la victòria. Després sempre et quedarà el recurs de tirar d'una acció aïllada o d'estratègia per fer els deures i fer saltar la banca, però a la llarga això no acostuma a donar resultats. El canvi d'actitud experimentat pels riberencs arran del partit de Lleida ha condicionat aquesta millora de joc i, alhora, de resultats. Segurament que ni el Reus ni el Barcelona B van oferir la seva millor versió si fem cas a la plantilla de què disposen, però el cert és que l'Hospi va saber reaccionar del primer moment delicat del curs, més encara després d'una pretemporada irregular quant a sensacions.

Tal és la millora de l'Hospi de Cifuentes que el tema del davanter centre ha quedat, públicament almenys, en standby. Tant que, al final, saber que Peque i Cristian Gómez s'entrenen amb el Primer Equip fa que alguns aficionats s'animin a demanar la seva incorporació quan hi hagi alguna fitxa lliure. Sigui com sigui, el rendiment ofensiu de l'equip ha millorar amb sis dianes en els darrers tres partits; el bon paper d'Aitor Ruibal com a punta de llança de l'atac hospitalenc difumina, de moment, les mancances que els riberencs havien mostrat a l'hora de marcar durant tot l'estiu, per bé que el problema afectava, també, a l'hora de generar perill. Demà, però, la història pot canviar davant d'un rival que poc a res té a veure amb com van plantejar els seus partits Reus i Badalona. Per tant, serà important mantenir els peus a terra davant d'un equip que ha sumat 7 punts de 12 a la Lliga i que a domicili encara no ha perdut. De cara al partit contra els escapulats Cifuentes seguirà sense comptar amb Víctor Ibáñez, Marc Vales ni Boris Garrós, tots tres lesionats. La resta de futbolistes, com ja és habitual als partits de casa, formaran part de la preconvocatòria a l'espera que el tècnic vallesà defineixi els setze escollits demà a la tarda.

L'Hospi s'enfrontarà al Badalona per segon cop en deu dies... i per primer cop en 72 hores, ja que dimecres jugarà a Montigalà la tornada de la semifinal de la Copa RFEF. Tampoc és que el precedent de fa setmana i mitja hagi de tenir massa a veure amb el que passi demà a l'Estadi; aleshores, Cifuentes i González van optar per repartir minuts i donar oportunitats als menys habituals mentre que demà els escapulats posaran tota la carn a la graella per mantenir-se invictes a domicili. El Badalona suma quatre punts de sis possibles fruit de la seva victòria inicial a Xàtiva i d'un empat amb un punt d'infortuni a la Pobla de Mafumet amb un penal favorable errat per Balda i un gol del meta local Varo en temps d'afegit. I és que els escapulats, que com l'Hospi han dissenyat una plantilla pràcticament nova de trinca, semblen haver deixat enrere les males sensacions del dia del Cornellà. Diumenge contra l'Espanyol B, els badalonins van mostrar-se intensos davant d'un bon filial i van imposar el seu domini en un segon temps que van fer seu amb la diana de Javi Rodríguez. El davanter podria ser una de les novetats en un onze, l'escapulat, que també podria incloure Pablo Morgado, l'any passat a les files riberenques. Manolo González tindrà les baixes de l'argentí Iván Chacón (que encara no té la documentació per jugar) i del davanter Joan Grasa, que continua fent net de la seva lesió al turmell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada