Etiquetes

4/9/15

FutboLH | La prèvia de la J1

Comença la temporada a Catalana i també una nova aventura al Blog de l'Hospi. Enguany també mirarem de dedicar part de la nostra atenció a la resta d'equips sènior de la ciutat de l'Hospitalet en el seu trànsit per Segona, Tercera i Quarta Catalana. Poc a poc anirem ampliant la cobertura i els continguts; de moment, ens centrarem en la prèvia de la primera jornada per als equips de #2cat i #3cat, que amb l'excepció del Can Pi jugaran tots com a locals. Precisament el partit del Can Pi serà el destacat de la jornada ja que serà l'estrena del conjunt riberenc a 3a Catalana tot i no haver assolit inicialment l'objectiu a la promoció del passat mes de juny davant la Romànica. El Can Pi debutarà aquest diumenge a Can Dragó davant el Piferrer, que l'any passat va salvar-se en la darrera jornada i va acabar 15è al grup 11 de Tercera Catalana.

Mentrestant, a banda del Can Pi, quatre equips més iniciaran aquest cap de setmana la temporada a Tercera Catalana, tots ells al grup 10... i casualment, tots quatre com a locals. El primer a obrir foc serà l'Hospitalense, que després de la meritòria vuitena plaça de la passada temporada buscarà millorar la seva actuació; els del Centre rebran al Municipal Jordi Alba la Unificació Ciutat Meridiana. Dues hores més tard serà el torn del Can Buxeres i el Pubilla Casas: el Canbu rebrà l'Atlètic Prat mentre que el Pubilla acollirà un Dinàmic Batlló que l'any passat era equip de #2cat. El darrer a jugar serà el Santa Eulàlia de Miki Rodríguez, que buscarà l'ascens des d'una primera jornada en què rebrà l'Ibèria al Municipal de Santa Eulàlia (19:00 hores). 

Per la seva banda la Unificación Bellvitge de José Moreno enceta la seva sisena temporada seguida al grup 3 de Segona Catalana amb el regust amarg del final del curs passat, on tres derrotes consecutives van impedir que els de la Feixa Llarga assolissin un ascens històric a Primera Catalana. Demà (18:00), la Uni rebrà el Torrelles en un dels partits que obrirà la temporada a #2cat3. L'endemà serà el torn del Gornal del "Tete" Santisteban, que a banda de començar la temporada tornarà al seu Municipal del Gornal després d'algunes temporades a l'exili de la Provençana. Els 'rojos' debutaran a casa (12:00 hores) contra l'Òdena, equip acabat d'ascendir a Segona Catalana després de quedar campió del grup 12 de Tercera Catalana l'any passat.

Qui haurà d'esperar una setmana per debutar és la Florida de José Alberto Pache: els riberencs s'han vist afavorits per la renúncia del Poble Nou 2000 a Tercera Catalana i la FCF els va oferir la possibilitat d'ascendir tot i no haver-ho aconseguit inicialment sobre el terreny de joc. Els del Parc de les Planes, però, jugaran al grup 4 de #3cat, amb un gruix d'equips de la comarca del Maresme. Aquest diumenge la Flori havia de debutar al camp del Pla d'en Boet però el sobtat canvi de plans ha fet ajornar el primer compromís, de manera que els riberencs s'estrenaran a casa contra el Vilassar de Dalt (diumenge 13 de setembre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada