Etiquetes

19/9/15

#2BG3 | RCD Espanyol B 1-0 CE Sabadell FC

-> Tercera victòria com a local de l'Espanyol B. Els de Planagumà es desfan d'un Sabadell i que ja fa més d'11 mesos que no guanya com a visitant.
-> Un solitari gol de Dalmau abans del descans permet el filial dormir en places de playoff. Cinquè gol del davanter mallorquí en cinc jornades.
-> RODA DE PREMSA de Lluís Planagumà, entrenador de l'Espanyol B.
-> RODA DE PREMSA de Miguel Álvarez, entrenador del Sabadell.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Espanyol B 1-0 Sabadell.

FITXA TÈCNICA 

RCD ESPANYOL B: Andrés, Carles Soria, Lluís López, Aaron, Galas, Marc Roca (Borja, 71'), Álex Serrano, Entrena (Iago, 81'), Robert Simón, Rufo (Pibe, 71') i Dalmau.

CE SABADELL FC: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Alcañiz, Agustín, Yeray, Batanero, Pirulo (Cortell, 66'), Osado (Forgas, 66'), Pol Roigé i Forniès (Marc Fernández, 76').

Gol: 1-0 Dalmau (42').

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (las Palmas). Ha amonestat els locals Rufo i Dalmau i els visitants Alcañiz, Agustín, Yeray, Batanero i Agus Medina.

Incidències: partit corresponent a la jornada 5 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 800 espectadors. Partit retransmès per Esport3.

Sense gol no hi ha forma de guanyar. I sense xutar, fer gol encara és més complicat. El Sabadell ha fet coses bé, avui a Sant Adrià, però també n'ha fet algunes de malament. Vaja, que els partits no es perden perquè sí. Els arlequinats, que diumenge vinent (17:30 hores, Nova Creu Alta) rebran l'Hospi, han deixat escapar 45 minuts de possessió estèril, amb certa arribada però sense rematada. Un xut al pal de David Batanero quan els pericos ja manaven al marcador ha estat l'única ocasió clara dels vallesans al llarg del primer acte; Miguel Álvarez, desesperat a la banda, exigia als seus jugadors mirar a porteria i finalitzar les jugades, però ha estat el quadre blanc-i-blau qui ha posat l'encert en un partit de 'peloteros' però, potser, menys brillant del que alguns esperàvem. Serà que tot i la seva joventut, aquest Espanyol B sap de què va això de la Segona Divisió B. Diumenge a Badalona els de Planagumà ja van fer un partit prou seriós en un camp complicat per al seu estil i avui han allargat el seu moment dolç com a local cedint pilota al rival i aprofitant les poques opcions de gol de què han disposat.

Un xut de Rufo refusat per Carlos Craviotto (23') havia estat tot el bagatge ofensiu dels pericos fins que en una jugada embolicada dins l'àrea i després de dues rematades fallides, Adri Dalmau posava el peu per fer l'únic gol del partit (42'). Abans havia arribat el xut al pal de Batanero, antesala d'un segon temps d'absolut control d'un Sabadell que ha arribat per terra, mar i aire però, de nou, sense ser capaç de finalitzar totes aquestes accions. Tampoc ha estat fi a la contra l'Espanyol B, ja que ni Marc Roca ni el colombià Pibe, que avui debutava amb el filial espanyolista, han estat hàbils a l'hora de resoldre les accions de què han disposat. Tot i cedir metres i domini, el meta local Andrés ha viscut un tram final de partit força tranquil tot i el control arlequinat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada