Etiquetes

30/7/15

Sense pólvora | CE l'Hospitalet 0-0 CE Europa


-> DECLARACIONS de Martí Cifuentes, entrenador del CE l'Hospitalet.
-> DECLARACIONS d'Albert Poch, tècnic del CE Europa.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospitalet 0-0 CE Europa.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET. 1a part: Víctor Ibáñez, Dani Fernández, Èric Via, Aleix Coch, Aks, David Medina, Miki Martínez, Ruibal, Carreras, Puerto i Boris.

CE L'HOSPITALET. 2a part: Víctor Ibáñez (Javi Martínez, 67'), Dani Segura, Lucas del Campo, Sierra, Savall, Miquel Muñoz, Ton Alcover, David López, Guzmán (Carreras, 80'), Puerto (Miki Martínez, 67') i Roy Odiaka.

CE EUROPA: Fer, Rubi, Alegre, Alberto, David López, Uri, Josa, Àlex Fernández, Pedro Bilbao, Nils i Torrentbò. També han jugat: Gianni, Dot, Cano, Fran Bea, Prats, Padilla, Rovira, Poves, Montoro i Lozano.

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio (Barcelona). Ha amonestat el local Puerto i el visitant Àlex Fernández, Poves i Padilla.

Incidències: partit de presentació del CE l'Hospitalet celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Tarda de xafogor, amb núvols. A l'Hospi no han jugat ni Raúl Torres, tocat, ni Javi Pérez, darrera incorporació riberenca.


D'hora per extreure cap conclusió seriosa, però certament falta gol. Potser l'encert l'ha de portar el 9 que cada dia és més aprop... o no. Potser és una qüestió de temps, de paciència i d'acoblament. L'Hospi s'ha presentat aquest dimecres davant la seva afició i, sent resultadista, el millor que pot extreure del partit és el marcador, un 0-0 que vist el domini visitant en diverses fases del partit i les ocasions dels uns i dels altres es podria considerar positiu en el context d'una Lliga. En el context d'una pretemporada, l'Hospi segueix treballant per arribar al dia 23 amb el punt de cocció ideal; en una setmana d'una càrrega física important, l'equip ha acusat la despesa i s'ha vist ofegat per acabar les poques accions que ha creat en l'aspecte ofensiu. Molt a fer i molt a millorar. Davant d'això, la paciència és l'únic camí per apropar-se a l'èxit. Per part de tothom. I tocar de peus a terra.

Com ja acostuma a ser habitual, Martí Cifuentes ha plantejat dos onzes gairebé diferents per a cada part, tot i que les molèsties de Raúl Torres l'han obligat a repetir jugadors al segon acte. De partida, nou homes de la primera plantilla més el juvenil suec Aks, avui central i el migcampista Miki Martínez, novament titular com a Castellar. El cert és que l'Europa ha estat força superior a l'Hospi en aquest primer temps, especialment durant uns primers 30 minuts en què, per exemple, la màgia i la velocitat de Pedro Bilbao han tornat a trepitjar la gespa de l'Estadi. Tot i això, d'inici hi ha hagut intercanvi de cops: Víctor Ibáñez aturava un xut centrat de Nils (6') i a l'altra porteria Fer s'estirava per refusar un bon xut de Carreras (9'). L'altra opció clara dels de Poch corria a càrrec de Torrenbò, que amb tot per marcar enviava el seu xut als núvols (21'). Més enllà de les rematades, però, la sensació de perill i les arribades fins la línia de fons transmetien la sensació de domini escapulat, davant d'un Hospi que amb prou feines aconseguia trepitjar l'àrea visitant, ni tan sols aprofitant les poques accions a pilota aturada de què ha disposat.

A la represa, canvi d'homes i debut de dos futbolistes a prova amb l'Hospi: el migcampista gironí Miquel Muñoz i el davanter francès Roy Odiaka. Cap dels dos ha destacat en un segon temps que ha mantingut dinàmiques tot i que no ha estat fins el tram final del partit que l'Europa s'ha mostrat clarament superior a l'Hospi. Novament, als de Cifuentes els ha mancat capacitat ofensiva més enllà de la bona feina de Lucas del Campo al lateral esquerre, tot i que també és cert que han vist com Sánchez Aparicio anul·lava un gol a David López per un presumpte fora de joc (77'). Abans, Ton Alcover havia provat sort amb un xut de falta que marxava massa alt (70'). Pel que fa a l'Europa, dues accions gairebé consecutives han estat a punt de significar el gol gracienc, però ni Rubi (72') ni Álex Poves (74') han estat encertats davant de Javi Martínez, el tercer jugador que debutava amb l'Hospi aquest vespre. D'aquí al final, badalls i matar mosquits. Maleïda humitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada