Etiquetes

17/7/15

Quadres que recorden la franja

#Tornarem. Aquest és el hashtag-lema al qual s'agafen a Sabadell per iniciar una travessia per l'aspre desert de la Segona Divisió B. Un trànsit que esperen que sigui el més curt possible per bé que a la Plaça d'Olímpia la tasca no serà ni de bon tros fàcil; menys encara en un primer any on les urgències dels rivals i la situació econòmica pròpia tampoc permeten que la parròquia arlequinada pugui exigir massa a un equip nou de trinca, amb nou capità a la banqueta, amb incorporacions de sabor de bronze i amb un marcat accent jove amb un Sabadell B que ha vist promocionar part dels seus elements principals dels darrers dos anys. Amb aquestes línies mestres es presentava ahir a la tarda el Centre d'Esports Sabadell. A la Nova Creu Alta i davant de mig miler d'espectadors, Sergi Garcés exercia de mestre de cerimònies d'una presentació ràpida, amb parlaments breus i amb una sessió d'entrenament com a colofó.

Una presentació marcada, també, per la presència de vells (i recents) coneguts de l'afició riberenca. Si algun atractiu especial tindrà enguany la visita de l'Hospi a la Nova Creu Alta (quatre anys i mig després d'aquell fantàstic 1-2) serà la nombrosa presència d'#exHospi a les files arlequinades. Al camp i a la banqueta, la història riberenca i la nova realitat se citaran el proper 27 de setembre per lluitar per tres punts que, tot i correspondre a la sisena jornada, seran igual d'importants que els altres 111. Obvietats a banda, avui ha estat dia d'estrena per fins a cinc jugadors que han vestit la samarreta de la franja vermella fins no fa massa. Bé, 4: Carlos Craviotto, Valentín Merchán, Juan Antonio Osado i Pirulo. El cinquè en discòrdia, Agustín Fernández, no feia res més que tornar a la que va ser casa seva durant quatre anys, amb dues promocions d'ascens, l'ascens de 2011 a Ipurua i el seu debut a Segona A el curs següent. Agus ha estat l'escollit per fer un parlament clàssic en què ha demanat paciència a l'afició per a un grup jove que donarà moltes alegries.

En la mateixa línia s'ha manifestat Miguel Álvarez. Tècnic riberenc en dues etapes (2010-2011 i 2012-2013), el de Guarromán s'ha mostrat il·lusionat per encapçalar el nou projecte arlequinat. Álvarez ha fet referència a la joventut de la plantilla però també ha parlat de les ganes de totes les incorporacions per formar part d'un projecte que a mitjà termini ha de retornar el Sabadell al futbol professional. Un objectiu al qual no renuncia el quadre vallesà aquest mateix curs, tot i que a la Nova Creu Alta són conscients que al mateix grup 3 (per no mirar a d'altres grups) hi haurà rivals ben importants que no faran la tasca gens fàcil. L'única promesa, la del treball i el compromís (que tot sigui dit, és un tòpic recurrent en aquest tipus de presentacions).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada