Etiquetes

6/7/15

#2bg3 | Dilluns mogut

Marc Fernández torna a Sabadell

Els equips que formaran el #2bg3 2015-2016 s'han pres seriosament això d'enllestir les seves plantilles i han dibuixat un dilluns de bojos, per bé que encara queden tres hores, temps suficient per a aquells equips amants de publicar fitxatges a quarts de dotze de la nit. Ahir diumenge, l'Atlètic Balears va ser l'únic que va moure fitxa amb la incorporació del central David Prieto, que arriba procedent del Murcia i que ha arribat a jugar a Primera Divisió amb el Sevilla. Va ser l'avançada d'un dilluns frenètic en què el Sabadell ha sobresortit amb l'anunci de quatre fitxatges d'una tacada. Miguel Álvarez ha tornat a apostar per futbolistes de la seva confiança: al fitxatge cantat de Valentín (Hospi) s'hi han afegit els de Marc de Val (Córdoba B), Marc Fernández (Espanyol B) i Pirulo, que també va jugar a l'Hospi fa dos anys i que el darrer curs va defensar la samarreta del filial perico a les ordres de Lluís Planagumà. Amb Valentín i Pirulo ja són cinc els futbolistes del Sabadell 2015-2016 que han passat pel Primer Equip de l'Hospi. I la cosa podria no aturar-se aquí.

Els equips cridats a lluitar per un lloc noble també perfilen les seves plantilles, cas d'un Alcoyano i d'un Hércules que han apostat per reforçar la parcel·la atacant amb els fitxatges de Borja Sánchez (Kerkyra) i Gato (Sabadell), respectivament. També s'han mogut els filials: Superdeporte informava aquesta tarda del fitxatge de Caballo i Rai (Real Madrid C) pel València Mestalla; l'Espanyol B lligava el fitxatge del jove central gadità Antonio Cristian (Villarreal C) i l'Atlético Levante anunciava l'alta del central portuguès Jair a l'hora que feia oficial l'arribada del lateral Jilmar, que fins ara militava al Sant Andreu.

Però al món del futbol, abans d'entrar cal deixar sortir. Això si és que el futbolista no marxa per evolucionar. És el que ha passat a Olot, amb uns Musa, Carlos i Corominas que han fitxat pel Nàstic, el Villarreal B i l'Imabara japonès, respectivament. També farà un salt de categoria el migcampista d'Huracán Fali, que compartirà vestidor amb Musa al Nàstic de Tarragona. A Xàtiva, pendents del nom del nou entrenador, també hem conegut que Jacobo i Mario Sánchez no seguiran l'any vinent, com tampoc no ho fara José Segovia a la porteria de la UE Cornellà; el seu destí, un equip de Tercera Divisió. També canvia d'aires Diagne, a qui el Barcelona B ha cedit per una temporada a l'Eupen belga. En canvi, sí que ho farà Juan Pablo Amantini al Badalona, on ha signat la renovació aquesta mateixa tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada