Etiquetes

18/7/15

#2bg3 | Els pericos baten les ales

Cornellà, Badalona i Pobla de Mafumet són els únics equips catalans de Segona B que encara no han iniciat la pretemporada. Els escapulats i el filial grana tornaran a la feina aquest dilluns mentre que els de Jordi Roger seran els darrers a posar-se en marxa, ja que ho faran dimarts 21. Dels que ja fa dies que treballen hi ha un altre dels sis filials que enguany militaran al grup 3 de Segona Divisió B com és l'Espanyol B. El filial de Lluís Planagumà va tornar a la feina el passat dimecres després que la plantilla passés la revisió mèdica corresponent. Enguany, l'Espanyol B ha patit un rentat de cara prou important que s'ha notat, principalment, en el descens de la mitjana d'edat. poc per sobre dels 19 anys. Fins a una desena de futbolistes que l'any passat van militar al Juvenil A de Divisió d'Honor formaran part del filial blanc-i-blau, en una prova de foc per a una generació que va completar la seva etapa de formació amb el títol de Lliga del grup 3 de Divisió d'Honor i el subcampionat de la Copa de Campions després de perdre a la pròrroga contra el Villarreal B. A més, l'Espanyol B ha realitzat sis incorporacions externes.

Així les coses, als entrenaments que aquests dies l'Espanyol B està realitzant a les instal·lacions del Sant Gabriel (hi ha obres a la Ciutat Esportiva), el porter Andrés Prieto, els defenses Cristian Galas i Marc Navarro i els migcampista Borja Martínez i Pol Llonch són els únics futbolistes que continuen dels que el passat curs formaven part de la plantilla periquita. Amb tot, això no vol dir que tots ells comencin la temporada ja que sense anar més lluny no és gens descartable que l'exriberenc Pol Llonch marxi en condició de cedit a algun equip de la Lliga Adelante. De moment, entre promocionats, renovats, incorporats i juvenils Planagumà compta amb 28 futbolistes per treballar en aquests primers dies de pretemporada. A més, Lucas Porcar i Héctor Rodríguez, que no ha renovat, també s'exerciten amb el filial blanc-i-blau. Demà, l'equip es desplaçarà fins a la Val d'Aran per iniciar una estada a Garòs, on s'hi estaran fins el proper divendres 24 de juliol- A diferència d'altres anys, l'estada a Garòs (el filial hi anirà per segon any consecutiu) s'avança respecte al que és habitual, abans d'aprimar el grup quant a efectius.

Serà al retorn d'aquesta estada quan el filial blanc-i-blau disputi el seu primer test de preparació. Els de Planagumà s'aturaran a Torrefarrera per enfrontar-se al vigent campió de Tercera, l'Ascó, en horari encara per confirmar. Després, l'Espanyol s'enfrontarà a Llagostera (diumenge 26, 20:00 hores, Dani Jarque), Gavà (dimecres 29, 19:00, la Bòbila), Europa (dissabte 1 d'agost, 19:00 hores, Nou Sardenya), Sabadell B (dimecres 5 d'agost, Dani Jarque) i Amposta (dissabte 15 d'agost, 18:00 hores, Municipal d'Amposta). A aquest llistat de partits s'hi sumarà, com a mínim, un altre el cap de setmana del 8-9 d'agost: si el filial elimina l'Europa de la Copa Catalunya jugaran contra el vencedor de l'eliminatòria entre el Júpiter i el Martinenc; en cas contrari l'Espanyol B buscaria un nou rival per cobrir el cap de setmana amb un amistós de preparació, quinze dies abans d'obrir foc a la Lliga amb el mateix convidat que l'any passat a la Dani Jarque: el Lleida Esportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada