Etiquetes

19/5/15

Futbol Base | Resum, 16 i 17 de maig

Imatge: Pere Romeu / Aleví A
Demà i passat, el JUVENIL A i el CADET B tancaran una jornada extensa en la seva durada. De moment, balanç d'11 victòries, 3 empats i 5 derrotes i, sobretot, una bona notícia: la salvació de l'ALEVÍ A. Havien de passar força coses per assolir una permanència que fa dues setmanes semblava utòpica però com que qualsevol casa començar pels seus fonaments, els de Pere Romeu van fer els deures diumenge al matí i van imposar-se al Gimnàstic Manresa per 1-3 amb gols d'Adrià (2) i Sergio. Calia esperar als marcadors del Sant Gabriel (que jugava a la tarda) i el Manresa (que ho farà dijous). Afortunadament, els riberencs van resoldre ben aviat la incògnita ja que l'EF Mataró es va convertir en aliada riberenca i va derrotar els adrianencs per un contundent 1-5. Els Sangra i l'Hospi empaten a 30 punts, però l'average favorable a l'Hospi permet celebrar una permanència que el Manresa també aconseguiria si dijous derrota la Damm B. Però això ja serà una altra història.

Com ho seran les dues jornades que els resten a l'INFANTIL C i a l'ALEVÍ E per resoldre el seu futur i possible ascens. Les coses segueixen igual d'ajustades al grup 1 de Primera Infantil, on l'Hospi també va fer els deures i va vèncer l'Arrabal-Calaf per 10-0. Les dianes del quadre de David Méndez van ser obra d'Anas, Iván (2), Denzel, Dani (2), Pau, Abel, Sergi i Josep; set golejadors diferents que permeten arribar als 76 punts, els mateixos que un Júpiter que segueix marcant l'Hospi de ben a prop després de batre la Montañesa per un clar 7-0. Queden dos partits per decidir l'ascens, els mateixos que al grup 18 de Segona Aleví, on l'Hospi de Dani Giménez va fer una nova passa cap al títol i va vèncer la PB Anguera B per 8-0 amb Alseny com a màxim golejador amb un triplet. Els riberencs mantenen l'avantatge sobre la Monta B, que també guanyava el seu partit per 8-0, i que es manté a cinc punts de l'Hospi quan només en queden 6 en joc. És a dir: un triomf aquest cap de setmana al camp de la Guineueta donaria la Lliga i l'ascens a l'ALEVÍ E.

Per la seva banda, el JUVENIL B, el JUVENIL C, L'ALEVÍ B i el BENJAMÍ A van tancar les seves competicions amb el darrer partit del curs. Tots quatre han aconseguit la salvació als seus grups acabant entre la 9a plaça del JUVENIL C i la 12a de l'Aleví i el Benjamí. Per la seva banda l'INFANTIL D guanyava la Unificación Bellvitge per un clar 0-5 i a manca de dues jornades per acabar la Lliga manté les seves opcions de salvació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada