Etiquetes

8/5/15

Futbol Base | Prèvia, 9 i 10 de maig

12 partits dissabte i nou més per diumenge. Així es reparteix la jornada del cap de setmana al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet, una jornada que per a l'ALEVÍ E de Dani Giménez serà d'allò més completa amb el partit de Lliga de dissabte a la Verneda i la participació, l'endemà, a la segona fase de la Danone Cup. Demà a partir de les 10:30 hores els riberencs tenen un altre partit important en la seva lluita per l'ascens; visiten la FP Júpiter B amb la intenció de sumar tres punts que, almenys, permetin mantenir la distància amb la Montañesa B, rival de l'Hospi pel títol. L'endemà, cita il·lusionant per tancar la Fase Nordest espanyola de la Danone Cup: els riberencs s'enfrontaran al Reus, l'ENFAF Andorra i el Vic Riuprimer amb la intenció de competir i passar als 1/8 de final que es disputarien la tarda de diumenge. Tota la competició tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

La jornada l'obrirà dissabte, ben d'hora, l'ALEVÍ C. L'equip d'Ángel Leal ocupa ara mateix la 14a posició a manca de quatre jornades per finalitzar la Lliga però la lluita pel descens és tan aferrissada que fins a vuit equips podrien baixar a Segona Aleví. Dissabte (9:00 hores, Sagnier), l'Hospi visita un Prat que ocupa a dia d'avui la darrera posició i que podria ser un bon client per tornar a guanyar i seguir creient en la permanència riberenca. Objectiu que també comparteixen els dos primers alevins del club, això sí, amb només dues jornades per davant. Dissabte, l'ALEVÍ A rebrà el Manresa a l'Estadi (11:15 hores) i l'endemà serà el torn de l'ALEVÍ B, que juga al camp del Granollers a partir de les 9 del matí. I és que en aquest tram final són diversos els equips que aspiren a mantenir la categoria, cas també d'un JUVENIL A que esgotarà una nova bala davant l'Europa (dissabte, 18:00 hores, Estadi) o de l'INFANTIL D, que rebrà el Sant Ildefons B dissabte a l'Estadi (16:00 hores).

Per dalt, a banda del partit de l'ALEVÍ E a la Verneda també hem de destacar el compromís de l'INFANTIL C, líder del grup 3 de Primera Infantil, al camp de l'Europa B (diumenge, 9:45 hores). Els de David Méndez estan empatats a punts amb el Júpiter i saben que els queden quatre esforços per posar fi a una enorme temporada. Per la seva banda, qui també porta una dinàmica ben positiva és el CADET A, que després de quatre victòries consecutives buscarà seguir guanyant amb la visita a l'Estadi del Badalona B. Els del Barcelonès Nord visiten l'Hospi dissabte (12:00 hores).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada