Etiquetes

14/5/15

Futbol Base | Prèvia, 16 i 17 de maig

Dissabte serà un dia intens per al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. I és que 15 dels 21 equips de la cadena de filials del club disputaran el seu partit el proper 16 de maig. Alguns d'ells, de fet, tancaran la paradeta ja que jugaran la darrera jornada dels campionats respectius. És el cas del JUVENIL B de Juan Ignacio Ibarra, que tancara la Lliga amb un compromís complicat al camp del Cambrils Unió, que necessita guanyar per aconseguir el títol de Lliga i l'ascens a Preferent Juvenil. El partit es jugarà a les 5 de la tarda, a la mateixa hora que el JUVENIL C saltarà a la gespa artificial del Col·legi Sant Ignasi per enfrontar-se al quadre local, ja descendit. Els d'Oriol Alcázar, per la seva banda. tancaran la Lliga amb la salvació ja a la butxaca. Una mica més va haver de patir el BENJAMÍ A, també salvat; els de Pau Sanroma tanquen la temporada aquest dissabte a les 2 de la tarda tot enfrontant-se al Sant Gabriel B.

El partit de la jornada, però, serà el derbi de juvenils que enfrontarà un JUVENIL A hipernecessitat de punts amb una Unificación Bellvitge que ha fet els deures amb escreix i que s'ha quedat a una passa de lluitar per l'ascens a Divisió d'Honor en aquestes darreres jornades. Un partit que es jugarà el proper dimecres (20:00 hores, Estadi) i on veurem si els de Raúl Paje compliquen la vida a un Hospi obligat no només a puntuar sinó a guanyar quan queden, només, dues jornades pel final. Mentre els uns miren la zona vermella, d'altres continuen mirant cap amunt; és el cas de l'INFANTIL C, que dissabte (10:30 hores) rebrà l'Arrabal-Calaf a l'Estadi amb la intenció de sumar tres punts que permetin als de David Méndez mantenir la posició de privilegi al grup 1 de Primera Infantil. Una hora més tard serà el torn de l'ALEVÍ E de Dani Giménez, que rebrà la PB Anguera B a l'Annex (11:30 hores). Els riberencs ja sabran el resultat del seu màxim rival, una Montañesa B que haurà una estona abans contra la Guineueta (9:50 hores); una ensopegada dels barcelonins permetria l'Hospi poder ser campió aquest mateix dissabte.

Per diumenge quedarà el tancament de Lliga dels dos primers alevins de l'Hospi. L'un, l'ALEVÍ B, ho farà amb la tranquil·litat de saber-se salvat de forma matemàtica: els d'Óscar Carrasco rebran el Cerdanyola a l'Annex (12:30 hores) amb la continuïtat a Preferent Aleví assegurada una temporada més. Diferent és la situació de l'ALEVÍ A de Pere Romeu, que diumenge a les 10:00 hores visitarà un Gimnàstic de Manresa que es troba al bell mig de la classificació. Els riberencs saben que només els valdrà la victòria per no haver d'esperar la resta de marcadors, el del Sant Gabriel B-Mataró B (diumenge, 17:00 hores) i el d'un Manresa-Damm B amb data de disputa pendent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada