Etiquetes

5/5/15

#2bg3 | Resum de la 36a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Espanyol B 1-0 Hércules (Crònica Espanyol / Hércules)
Rafita (pp)
Huracán 1-1 Sant Andreu (Crònica Huracán / Sant Andreu)
Tariq / Bruno
Ilicitano 2-4 Villarreal B (Crònica Ilicitano / Villarreal)
Franco, Agudo / Cubillas (2), Leo Suárez, Fran Sol
Mallorca B 3-4 Badalona (Crònica Badalona)
Cedric, Julen, Jaume Vidal / Joel, Kevin, Abraham (2)
Reus Deportiu 5-2 Alcoyano (Crònica Reus / Alcoyano)
Colorado, Óscar Rico, Xisco Hernández, Fran Carbia, Sellarès / Francis Ferrón, Javi Rubio
Zaragoza B 3-2 Atlètic (Crònica Zaragoza / Atlètic)
Isuardi, Kilian, Carlos Esteve / Jaime, Rodrigo
Olot 2-0 Lleida Esportiu (Crònica Olot / Lleida Esportiu)
Carlos, Musa
Cornellà 1-0 Mestalla (Crònica Cornellà / Mestalla)
Xemi
Eldense 5-1 l'Hospitalet (Crònica Blog)
Cañadas (3), Yahvé, Juanjo / Javi Martínez
Olímpic 4-1 Nàstic (Crònica Nàstic)
Kike Alcázar, Cortell, Vaquero, Dani Gómez / Xisco Muñoz

#2bg3 | Idees
Imatge: Belén Sancho
Després de la jornada del cap de setmana ja sabem tres dels equips que la temporada vinent no formaran part del grup 3 de Segona Divisió B. I per desgràcia seva, perquè han baixat a Tercera. Ilicitano, Zaragoza B i Sant Andreu van confirmar el que era qüestió de temps i són matemàticament equips de descens directe després que el filial franjaverda perdés el seu partit contra el Villarreal B i que les victòries de Cornellà i Eldense consumessin el descens dels altres dos equips. Tot això, en una jornada històrica: 42 gols en 10 partits, una xifra inèdita en almenys 20 temporades. Cal anar a la 5a jornada de la temporada 1994-1995 per trobar un registre similar, amb 41 dianes. El diumenge de penitència arrencava a Elx, on el Villarreal B confirmava el seu gran 2015 a domicili amb un còmode triomf per 2-4 que enviava els de Mir a Tercera. Doblet de Cubillas, 11è gol de Fran Sol i els groguets que són onzens... a dos punts del sisè. L'Ilicitano baixa després de dos cursos a Segona B. Només un s'hi ha estat el Zaragoza B, que amb tot va fer els deures i va vèncer l'Atlètic per 3-2, tot capgirant el gol inicial de Jaime. Isuardi va estrenar-se com a golejador amb el filial però guanyar després de cinc derrotes seguides no ha tret de pobres els de Láinez. Els balearicos, per la seva banda, es compliquen la vida i diumenge afrontaran una final contra el Mallorca B.

El tercer drama l'ha viscut el Sant Andreu, que dissabte havia empatat contra Huracán a Torrent (1-1) i que diumenge va confirmar el descens pel triomf del Cornellà contra el Mestalla. A València, els d'Álvarez van tornar a gaudir de diverses opcions de gol però només Bruno va poder batre Paco; després, Tariq va establir l'igualada, insuficient per als quadribarrats i que allarga a quatre els partits sense guanyar d'un Huracán que és a tres a punts de confirmar el seu tercer playoff en quatre cursos. Així les coses, queden pendents d'adjudicar una plaça de descens directe i una d'eliminatòria per la permanència. I hi haurà hòsties a dojo per sortir-ne. A dia d'avui, la 17a plaça és de l'Eldense tot i la golejada per 5-1 sobre l'Hospi. Els riberencs van fer un partit pèssim tot i avançar-se en l'electrònic; tres golassos d'Antonio Cañadas, però, van capgirar un encontre que va acabar amb festival blaugrana. Els d'Albés tenen 42 punts, igual que un Cornellà que va resoldre el seu compromís davant el Mestalla amb un solitari gol de Xemi al primer temps. Tres punts d'or que, a més, claven el filial che en la lluita pel descens després d'encadenar la cinquena jornada sense guanyar i més de 400 minuts sense marcar. + 2 sobre el perill per als de Curro Torres.

Per dalt, el Nàstic va rebre el passadís a Xàtiva i després va posar la catifa vermella als de Sandroni, que van passar per sobre del campió de Lliga. Triomf valencià per 4-1 que manté les aspiracions de l'Olímpic de jugar la Copa del Rei quan fa poques setmanes veien el descens com una amenaça important. Com l'Olímpic, el Badalona també té opcions de jugar el proper torneig del KO després de vèncer el Mallorca B per 3-4. Van estrenar-se com a golejadors escapulats Joel i Kevin, Abraham arribava a la desena de dianes amb un doblet i el 17è gol de Cedric (màxim golejador en solitari a #2bg3) va ser estèril per als d'Olaizola, que cauen en zona problemàtica a dies del derbi. Per la seva banda l'Olot és a tan sols un punt de la permanència matemàtica després d'agreujar la mala dinàmica del Lleida Esportiu, que va perdre el cinquè partit en set jornades. Carlos va tornar a sucar després de massa jornades sense fer-ho i Musa va permetre respirar Rodri i parròquia amb el 2-0 definitiu. Ara, els blaus queden fora de la zona de playoff abans de rebre el Reus, nou tercer classificat després d'eliminar de la lluita l'Alcoyano per 5-2. Cinc gols i cinc golejadors diferents que donen continuïtat a la bona dinàmica local dels roig-i-negres. Pel mig hi ha l'Hércules, que va perdre una bala per assegurar-se la promoció en perdre a Can Perico per 1-0. El gol tardà de Rafita en pròpia porta allarga el bon moment del filial, relaxat després d'haver lligat la permanència matemàtica (cinc jornades sense perdre).

#2bg3 | Propera jornada
Diumenge, 12:00 | Atlètic - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | L'Hospitalet - Huracán
Diumenge, 12:00 | Mestalla - Espanyol B
Diumenge, 17:00 | Nàstic - Ilicitano
Diumenge, 17:00 | Olot - Villarreal B
Diumenge, 17:00 | Sant Andreu - Olímpic
Diumenge, 18:00 | Badalona - Eldense
Diumenge, 18:00 | Lleida Esportiu - Reus Deportiu 

Diumenge, 19:00 | Alcoyano - Cornellà
Diumenge, 19:00 | Hércules - Zaragoza B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada