Etiquetes

17/5/15

Descompte fatídic | CD Olímpic 2-1 CE l'Hospitalet

Imatge: Javi Mollá
- L'Hospi perd a Xàtiva tot i avançar-se al marcador amb el tretzè gol de la temporada de David Haro i deixa escapar les escasses opcions que tenia de jugar la propera edició de la Copa del Rei.
- L'equip tanca la Lliga en novena posició amb 54 punts. Temporada de notable per a un conjunt que no ha rebut el suport d'alguns sectors del club quan era realment necessari.
- Com que no hem pogut assistir al partit, no hi haurà crònica. Les dades de la fitxa tècnica estan extretes de l'acta de la RFEF.

FITXA TÈCNICA

CD OLÍMPIC: Jacobo, Kike Alcázar, Belda, Pepín, Mendoza, Valiente, Rifaterra (Pifarré, 75'), Cortell, Víctor Ruiz (Acosta, 74'), Vaquero i Samu.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, José Rodríguez, Vivi, Bueno, Èric Via (Joel, 67'), David Haro, Carreras i Morgado (Álex Barrera, 55').

Gols: 0-1 David Haro (38'); 1-1 Samu (49'); 2-1 Vaquero (92').

Àrbitre: Alfonso Melgares de Aguilar Fernández (Múrcia). Ha amonestat els locals Valiente (30'), Belda (40') i Víctor Ruiz (42') i els visitants Èric Via (44'), Álex Barrera (80') i Carreras (86'). Ha expulsat el riberenc José Ángel Bueno per doble amonestació (11' i 51'). També ha expulsat el tècnic riberenc Kiko Ramírez, per protestar, al minut 75 de partit.

Incidències: partit corresponent a la 38a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a Camp Murta. Tarda assolellada a Xàtiva. A l'Hospi, Oliver, Alcaraz i Javi Martínez han completat la convocatòria; a l'Olímpic ho han fet Rangel, Bernardo i Acosta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada