Etiquetes

28/9/14

Perdonen sota la pluja | Atlètic Balears 0-0 CE l'Hospitalet

- L'Hospi deixa escapar dos punts a Son Malferit en desaprofitar un bon grapat d'ocasions.
- Els riberencs ja enllacen 407 minuts de joc en competició oficial sense encaixar cap gol.
- La pluja, protagonista d'un Atlètic-Hospi on la tensió ha estat novament protagonista.
SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa, galeria d'imatges, videoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

ATLÈTIC BALEARS: Víctor Ross, Damià, Biel Guasp, Esteban, Mairata, Bernat Alomar, Cristian, Carlos Rodríguez, Nacho Martínez (Jaime, 67'), Miquel Ripoll (Ignasi, 75') i Toni Torres (Chando, 61').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix Coch, Agustín, Alcaraz, Carril (Bueno, 75'), David Haro, Rubén Carreras (Èric Via, 71'), Morgado (Canario, 65') i Nano.

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (las Palmas). Ha amonestat els locals Miquel Ripoll (13'), Bernat Alomar (32'), Nacho (49'), Carlos Rodríguez (78'), Mairata (84') i Chando (89') i els visitants Peque (65'), Valentín (69'), Haro (78') i Canario (83'). Ha expulsat amb vermella directa el balearico Cristian (87').

Incidències: partit corresponent a la 6a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a Son Malferit davant d'uns 650 espectadors. Mal dia a Palma amb pluja intensa al llarg de tot el partit. A la llotja hi havia el president riberenc Antonio Castellano. A l'Hospi, Oliver i Álex han completat la convocatòria; a l'Atlètic Balears ho han fet Perales i Álvaro.

No hi pot haver cap Atlètic-Hospi normal. O millor dit, la normalitat és convertir aquest ja clàssic de #2bg3 en un sac de nervis. Tant és que sigui la segona volta com la primera, que els equips lluitin per no baixar, per ser a playoff o encara s'estiguin situant a la classificació. Per un motiu o per un altre, els Atlètic-Hospi mai decepcionen i avui, sota l'èpica cortina de pluja que ha acompanyat els 90 i escaig minuts de joc a Son Malferit balearicos i riberencs han ofert un partit disputat, tens, dur amb accions polèmiques de les quals s'han queixat especialment els locals i farcit d'ocasions de gol desaprofitades especialment pel bàndol visitant. Com reconeixia Nico López en sala de premsa, l'Atlètic feia bo el punt vistes les circumstàncies quant a lesionats i expulsats mentre que l'Hospi torna cap a Catalunya amb la sensació d'haver deixar escapat una bona opció de sumar el tercer triomf consecutiu a la Lliga. Sigui com sigui, els de Kiko Ramírez buscaran ara fer bo aquest punt diumenge vinent (12:00 hores) contra l'Hércules a l'Estadi.

Pablo Morgado i Rubén Carreras han estat les novetats en un onze inicial d'on han caigut Álex i Bueno i en què Iván Carril avui ha ocupat el lloc de pivot ofensiu. La idea li ha sortit bé a Kiko Ramírez per bé que l'Hospi tampoc ha estat excessivament fi a l'hora de finalitzar les accions d'atac. De fet, un xut d'Haro (30') que ha blocat Víctor Ross i una internada de Nano (36') que no ha trobat la rematada de Morgado han estat les opcions de gol més clares d'un Hospi que ha volgut i tingut la pilota però que no ha tingut claredat d'idees per transformar el domini en ocasions clares. Tampoc és que l'Atlètic hagi generat massa perill ni en jugada ni en accions d'estratègia, per bé que el partit hauria pogut canviar radicalment si Pulido Santana hagués assenyalat penal en una caiguda de Miquel Ripoll davant Valentín que el canari ha interpretat com una simulació (23').

A la represa l'Hospi ha sortit amb ganes i en menys de cinc minuts Rubén Carreras ha avisat en dues accions en què Víctor Ross ha hagut de treure la seva mà per salvar l'Atlètic del gol. La primera, com a fogueig (46') i la segona, claríssima, amb una rematada del d'Alaior des de l'interior de la petita que Víctor enviava a córner (50'). En aquest segon temps l'Atlètic ha preferit esperar l'Hospi al seu camp però el cert és que més enllà d'alguna cursa de Nacho o de Damià, els blanc-i-blaus no s'han apropat a la porteria de Craviotto. Una de les situacions més clares, de fet, la generava una centrada des de la dreta de Damià que Torres, sol al segon pal, no encertava a rematar (59'). Els canvis a les files locals no aportarien massa més variacions a la parcel·la ofensiva dels de Nico López, que acusarien una notòria davallada física que haurien pogut pagar ben cara.

I és que passat el minut 70 l'Hospi ha recuperat les regnes del partit i ja no les ha deixades escapar fins el final. Més enllà de la picabaralla que ha generat l'expulsió del local Cristian (87') per agafar del coll un jugador de l'Hospi, el cert és que els riberencs ja havien posat a prova Víctor Ross en diverses ocasions. David Haro en tenia dues de clares, però primer topava amb el porter local i més tard, no arribava per ben poc a connectar un rebuig de Víctor després d'un xut de falta de Rubén Alcaraz (80'). L'autor del gol contra el Badalona també ha tingut una bona ocasió en un dels nombrosos córners de què ha disposat l'Hospi al tram final, però la seva rematada de cap ha marxat fora per ben poc. Sort similar han corregut Bueno o Èric Via, que també ho han provat amb intents de rematada que la defensa local, ja centrada a mantenir l'empat, ha solucionat sense més complicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada