Etiquetes

15/9/14

#2bg3 | Resum de la 4a jornada

#2bg3 | Videoresum de la 4a jornada

#2bg3 | Idees
L'Olímpic va obrir la jornada amb una alegria. En una successió de casualitats, els de Sandroni van marcar el primer gol de la temporada gràcies a una diana, de penal, d'un Àlex Cortell que debutava amb els de Xàtiva al camp del seu exequip, el Mestalla. El gol servia, evidentment, per a que els de la Costera sumessin el primer triomf a la Lliga i el primer a domicili... des del 25 de gener, quan precisament van vèncer per 0-3 a Paterna. El defensa de l'Olímpic Kike Alcázar vivia el seu partit 150 a Segona B. Mestalla 0-1 Olímpic (Crònica Mestalla / Crònica Olímpic). Diumenge al matí, l'Olot perllongava un inici de Lliga poc brillant amb un empat a darrera hora contra el Mallorca B. En negatiu, perquè els d'Arnau Sala d'avançaven amb un gol d'Albert Canal al minut 14 però veient com l'equatoguineà Kike Boula empatava al temps de descompte. Amb 2 punts i, és clar, sense guanyar, és el pitjor inici de la UE Olot des de la temporada 1999-2000 a Regional Preferent (1 punt de 12). Olot 1-1 Mallorca B (Crònica Olot / Crònica Mallorca B). Tampoc està tenint un inici fàcil un Atlètic Balears que encara no ha marcat a Son Malferit; avui, derrota per 0-1 davant del Nàstic per culpa de la segona diana a la Lliga de David Rocha. 6 de 6 dels de Vicente Moreno a domicili. Atlètic 1-1 Nàstic (Crònica Atlètic / Crònica Nàstic).

Ja a la tarda, el Reus deixava enrere la patacada de fa vuit dies a Sant Adrià i derrotava per 2-0 el Zaragoza B gràcies als gols d’Édgar i Sergi Masqué. Segon triomf consecutiu dels roig-i-negres a casa i el filial blanquillo que sumana 0 de 6 a domicili. El central reusenc Ismael Moyano celebrava 350 partits a #2bg3. Reus Deportiu 2-0 Zaragoza B (Crònica Reus / Crònica Zaragoza B). Els de Natxo González són a tres punts del segon classificat, un Badalona que sembla haver agafat el relleu de l’Atlètic 2013-14. Els escapulats es mantenen invictes en vèncer el Sant Andreu per 1-0 gràcies a la segona diana aquest curs de Manu Balda. Quatre partits, quatre gols i 10 punts per als de Manolo González, que completen la millor arrencada de la seva història a Segona B. Badalona 1-0 Sant Andreu (Crònica Badalona / Crònica Sant Andreu). Amb la primera derrota a la Lliga els andreuencs mantenen els 7 punts i veuen com els empata l’Hércules, que ha remuntat el derbi davant l’Ilicitano. Els franjaverda s’han avançat amb un gol de Mario Arques però un doblet d’Adri Cueva, amb un gol guanyador al descompte, dóna la segona victòria seguida als de Pacheta. Hércules 2-1 Ilicitano (Crònica Hércules / Crònica Ilicitano). 

La golejada de la jornada (i fins ara del curs) l’ha protagonitzada el Lleida Esportiu. Dieguito s’ha convertit en heroi blau, ja que ha protagonitzat el primer triplet golejador de la temporada davant d’un Eldense que ha vist, també, com Dídac sucava en el 3-0. Feia 32 partits com a visitant a Segona B que l’Eldense no queia golejat per 4 gols de diferència (5-1 vs Mallorca Atlético el novembre de 1990). Lleida Esportiu 4-0 Eldense (Crònica Lleida Esportiu). En canvi, a Alcoi s’han quedat sense veure gols en el duel d’aspirants a l’ascens; repartiment de punts entre Alcoyano i l’Huracán, on Jesús Rubio ha disputat el partit 150 coma futbolista de Segona Divisió B. Alcoyano 0-0 Huracán (Crònica Alcoyano / Crònica Huracán). El fanalet vermell el compartiran aquesta setmana el Villarreal B i el Cornellà. El filial ha perdut per 2-0 a l’Hospitalet amb gols de David Haro i Eric Via (Crònica Blog) mentre que els verds han caigut al seu Nou Municipal davant l’Espanyol B. Adrià Carmona ha obert la llauna als 40 segons amb el 0-1 i després Jairo ha fet el seu segon doblet consecutiu per eixamplar distàncies fins al 0-3, guarisme que Borja López ha reduït amb el primer gol del Cornellà com a equip de Segona B. El davanter verd Trujillo feia 150 partits a Segona B. Cornellà 1-3 Espanyol B (Crònica Cornellà / Crònica Espanyol B).

Mestalla 0-1 Olímpic
Cortell
Atlètic Balears 0-1 Nàstic
Rocha
Olot 1-1 Mallorca B
Canal / Kike
Reus Deportiu 2-0 Zaragoza B

Édgar, Masqué
Badalona 1-0 Sant Andreu
Manu Balda
Hércules 2-1 Ilicitano
Cuevas (2) / Arques
Alcoyano 0-0 Huracán
Lleida Esportiu 4-0 Eldense
Dieguito (3), Dídac
HOSPI 2-0 Villarreal B
Haro, Via
Cornellà 1-3 Espanyol B
Borja / Adrià, Jairo (2)

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 18:00 | Huracán - Lleida Esportiu
Dissabte, 18:30 | Villarreal B - Espanyol B
Diumenge, 11:30 | Zaragoza B - Cornellà
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Mestalla
Diumenge, 12:00 | L'HOSPITALET - Badalona
Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Reus Deportiu
Diumenge, 12:00 | Nàstic - Hércules
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Atlètic Balears
Diumenge, 17:30 | Olímpic - Alcoyano
Diumenge, 19:00 | Eldense - Olot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada