Etiquetes

13/9/14

La Copa és el camí | CE l'Hospitalet - Villarreal CF B (diumenge, 19:30)

Torna la realitat de la Lliga per al Centre d'Esports l'Hospitalet. Amb matisos. Molts. Xifres en mà l'equip arrencarà el seu partit contra el Villarreal B classificat en darrera posició (com fa set dies a Sant Andreu) i amb només un punt al sarró dels nou que hauria pogut sumar. La situació és manifestament millorable, però caldria ser negatiu si més enllà dels resultats l'equip hagués manifestat més símptomes dolents. I no és el cas: amb l'excepció d'algunes fases a Elx, l'equip va competir bé fins el cop de Nano contra el Nàstic i a Sant Andreu va generar prou ocasions com lamentar no haver guanyat el partit tot i valorar el bon partit dels homes de Kiko Ramírez. Si barregem aquestes lectures positives, el producte resultant és el 0-1 de dimecres a Guijuelo. L'Hospi va progressar a la tercera eliminatòria del torneig del KO amb un partit solvent en un ambient complicat i va donar credibilitat als que creuen, als que creiem, que aquest equip va creixent, que aquest equip està capacitat per convertir aquesta millor en resultats satisfactoris.

El Villarreal B
La seriositat que l'equip va mostrar fa quatre dies a Salamanca és la línia que Ramírez, tècnic de l'Hospi, vol mantenir demà (19:30, Estadi) contra un Villarreal B que, com l'Hospi, encara no coneix la victòria a la Lliga. Els de Paco López han sumat dos punts de nou possibles fruit de dos empats al seu terreny de joc (1-1 vs Reus i 0-0 vs Cornellà) i de perdre per 2-0 al camp del Sant Andreu fa dues setmanes. Tot i afrontar el duel de demà en plaça de descens directe, el tècnic groguet manté la calma i es mostra confiar que el gol arribarà tard o d'hora, ja que segons el seu parer, dels tres partits que han jugat "en dos vam merèixer més i podríem haver guanyat, però no va ser així i ara sembla que tot ens costi una mica més" tal com reconeixia divendres en roda de premsa prèvia al partit.

Encaixar les peces d'un puzzle a mig camí de la formació i el professional no és senzill i per això a Vila-real han buscat un relleu amb recorregut que ja era a casa. Paco López agafava el relleu de Plangumà per dirigir el dia a dia d'un filial que, un any més, ha vist com les seves perles van prenent protagonisme al llarg de la temporada, cas d'un Nahuel que cada cop tindrà més presència al Primer Equip (tot i que demà hi serà, a l'Hospitalet). Sense abandonar l'estil atractiu que ha convertit el filial groguet en un dels equips que millor futbol fa al grup 3, l'ordre defensiu tindrà un pes important per facilitar el creixement d'un equip jove però que comptarà amb reforços que ja coneixen la Segona B com són Marc Mateu, Tano o David Cubillas (l'any passat al 'C') o Israel Puerto, Fran Sol i José Naranjo, que arriben de Sevilla, Madrid i Recre i que seran alguns dels homes cridats a desnivellar la balança a favor d'un filial d'on han marxat jugadors importants.

De cara al partit de demà a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, Paco López recupera el dominicà Tano Bonnin, que no hi va ser davant el Cornellà per un compromís amb la selecció caribenya, i el rus Anton Shvets, que ja ha deixat enrere els seus problemes físics. Per lesió, però, no hi seran Alic i Pepe Palau (llarga durada) ni Blázquez (amb problemes al quàdriceps) ni Espericueta (amb una fissura a un dit del peu). A més, López tampoc podrà comptar amb el concurs d'Adri Marín, que als seus 17 anys viatjarà a Granada convocat amb el Primer Equip. L'altre que no hi serà és David Cubillas, descartat per decisió tècnica. Així, l'únic canvi que sembla clar (i obligat) és el relleu en una punta d'atac que comandarà Fran Sol en detriment de Cubillas.

L'Hospi
El minisubmarí serà el segon filial al qual s'enfronti l'Hospi aquesta temporada. Ni l'Ilicitano ni el Villarreal són, de moment, als llocs capdavanters de la classificació però això no ha de preocupar un Hospi que després del llarg viatge de retorn des de terres salmantines, va descansar dijous per posteriorment entrenar divendres i dissabte amb les vistes posades en els groguets. Lluny de ser la setmana ideal quant a la preparació, moralment l'equip surt reforçat gràcies a la bona prestació oferta a Guijuelo, on l'equip va saber gestionar les diverses fases del partit per guanyar les batalles puntuals a un rival que va acabar derrotat per un equip, el riberenc, que va saber jugar a tots els futbols precisos.

En aquest sentit, Kiko Ramírez mostrava la seva satisfacció per la passa endavant que havia donat l'equip i reconeix que per demà no valen cap tipus d'excuses per traslladar a la Lliga les bones sensacions de la Copa del Rei. A més, tècnics i jugadors saben de la importància que tindria guanyar els dos partits consecutius a l'Estadi (diumenge vinent vindrà el Badalona). Per això probablement Ramírez opti per gestionar els 20 jugadors que tindrà disponibles de cara a demà per dosificar esforços sense perdre competitivitat. Miguel Ángel Luque i José Rodríguez són les úniques baixes segures per rebre els castellonencs. La resta de jugadors estan tots convocats a l'espera que l'entrenador riberenc en descarti quatre en els instants previs de l'encontre. Dos homes com Canario i Rubén Carreras, que van ser suplent i descartat a Guijuelo, respectivament, apunten com dues de les novetats en l'onze inicial riberenc.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - VILLARREAL CF B
Diumenge, 14 de setembre - 19:30 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 4 - Campionat de Lliga de Segona Divisió B, grup 3

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix Coch, Agustín, Alcaraz, Bueno, Canario, David Haro, Rubén Carreras i Nano.

Possible onze del Villarreal B: Aitor, Felipe, Javi Ramírez, Galas, Israel Puerto, Marc Mateu, Sergio Marcos, Jason, Nahuel, Naranjo i Fran Sol.

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (Tenerife).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada