Etiquetes

22/9/14

#2bg3 | Resum de la 5a jornada

#2bg3 | Videoresum 5a jornada

#2bg3 | Idees
Imatge: Villarreal CF
El Lleida Esportiu passarà la nit com a líder dues temporades després. Els d'Imanol Idiákez s'han imposat per 0-2 a Huracán gràcies als gols d'Osado (primer de la temporada) i Chamorro (tercer del curs) i, si el Badalona no puntua a l'Hospitalet, seran líders per tercer cop en la seva curta història. Huracán 0-2 Lleida Esportiu (Crònica Huracán / Crònica Lleida Esportiu). Els blaus són líders, en part, per la primera derrota de la temporada de l'Espanyol B. Mal retorn de Lluís Planagumà a Vila-real, ja que els groguets s'han imposat per 2-0 en dues accions fruit de sengles serveis de cantonada; en el 2-0, Raíllo s'ha fet el gol en pròpia porta després d'una desafortunada acció d'Andrés Prieto. Feia 5 mesos que els blanc-i-blaus no perdien a domicili. Primer triomf per als de Paco López. Villarreal B 2-0 Espanyol B (Crònica Villarreal / Crònica Espanyol). Un altre duel de filials completava la jornada de dissabte; Ilicitano i Mestalla han igualat a gols (cap) i a penals fallats (un): Pol i Jaume aturaven cadascú una pena màxima en un partit en què els franjaverda jugarien més d'una part en inferioritat. Ilicitano 0-0 Mestalla (Crònica Ilicitano / Crònica Mestalla).

La jornada del matí ens ha deixat la primera derrota a la Lliga del Badalona. L'Hospitalet 1-0 Badalona (Crònica Blog) i el primer triomf del Cornellà a Segona B. Segon partit de sanció d'un Jordi Roger que ha vist com els verds dilapidaven l'avantatge assolit amb els gols de Joel i Gallar per culpa de les dianes del Zaragoza B a càrrec de Diego Suárez i Bonilla. A tocar del final, Xemi ha fet el 2-3, la primera victòria del Cornellà a domicili en 4 mesos, la primera derrota del filial a casa en set mesos. Zaragoza B 2-3 Cornellà (Crònica Zaragoza / Crònica Cornellà). També s'ha estrenat l'Atlètic Balears, que ha vist com el jugador del Sant Andreu Joaquín Calderón igualava el 0-1 de Carlos Rodríguez. Al segon temps, Miquel Ripoll feia el seu primer gol de bronze amb un triomf necessari per als de Nico López. Sant Andreu 1-2 Atlètic Balears (Crònica Sant Andreu / Crònica Atlètic). Els quadribarrats surten d'una zona de playoff en què el Reus se situa tercer amb 10 punts després de golejar el Mallorca B per 0-3; doblet de Fran Carbia i cirereta de Xisco Hernández el dia que el mallorquí feia 150 partits de bronze. Primera derrota dels d'Olaizola a casa. Mallorca B 0-3 Reus (Crònica Mallorca B / Crònica Reus). Finalment, el Nàstic ha sumat el seu tercer partit sense guanyar a casa i no ha passat de l'empat sense gols davant l'Hércules. Quarta jornada sense perdre dels de Pacheta...i dels de Vicente Moreno, que empaten a vuit punts. Nàstic 0-0 Hércules (Crònica Nàstic / Crònica Hércules).

Ja a la tarda, l'Alcoyano no ha passat de l'empat a un gol en la seva visita a Xàtiva en un partit que hem seguit pel compte Twitter de l'Alcoyano i que ha vist els de la Costera avançar-se en el marcador amb un gol de penal d'Àlex Cortell. Poc després, els d'Óscar Cano han salvat un punt amb la segona diana de Francis Ferrón en aquesta Lliga. Olímpic 1-1 Alcoyano (Crònica Olímpic / Crònica Alcoyano). I en el darrer partit de la jornada, seguit via UE Olot, els garrotxins han deixat de ser l'únic equip de la categoria que encara no havia guanyat gràcies a Carlos Martínez, que amb el seu tercer gol del curs ha donat tres punts d'or als d'Arnau Sala al camp d'un Eldense que enllaça la seva segona derrota seguida. Eldense 0-1 Olot (Crònica Eldense / Crònica Olot).

Huracán 0-2 Lleida Esportiu
Osado, Salva
Ilicitano 0-0 Mestalla
Villarreal B 2-0 Espanyol B

Nahuel, Raíllo (pp)
Zaragoza B 2-3 Cornellà
Suárez, Bonilla / Joel, Gallar, Xemi
L'HOSPITALET 1-0 Badalona
Alcaraz
Mallorca B 0-3 Reus
Fran (2), Xisco
Nàstic 0-0 Hércules
Sant Andreu 1-2 Atlètic

Calderón / Carlos, Ripoll
Olímpic 1-1 Alcoyano
Cortell / Francis 
Eldense 0-1 Olot 
Carlos

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Zaragoza B
Dissabte, 19:00 | Mestalla - Nàstic
Diumenge, 12:00 | Atlètic Balears - L'HOSPITALET
Diumenge, 12:00 | Cornellà - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Eldense
Diumenge, 17:00 | Olot - Huracán
Diumenge, 17:00 | Badalona - Villarreal B
Diumenge, 18:00 | Hércules - Sant Andreu
Diumenge, 19:00 | Alcoyano - Ilicitano
Diumenge, 19:00 | Lleida Esportiu - Olímpic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada