Etiquetes

8/1/11

Mor Ángel Pedraza

L'exentrenador del Centre d'Esports l'Hospitalet aquesta mateixa temporada, Ángel Pedraza, ha mort avui dissabte als 48 anys d'edat després d'una llarga malaltia. Qui havia estat jugador del Barcelona i del Mallorca entre d'altres equips i tècnic de l'Espanyol B, l'Iraklis, el Benidorm o el Vila-real B entre d'altres ens ha deixat aquesta tarda a conseqüència d'una llarga malaltia, de la qual va sortir-se'n en una primera etapa quan dirigia l'Atlètic Balears. Pedraza havia dirigit aquesta temporada l'Hospi fins la 10a jornada, quan després d'un empat a casa davant del Sabadell la Junta Directiva de l'entitat va decidir buscar un revulsiu per canviar la dinàmica de l'equip, just el dia que el seu fill Marc, jugador del primer equip de l'Hospitalet, feia el seu debut amb la samarreta riberenca. La capella ardent del tècnic sevillà s'instal·larà al Tanatori de Les Corts des d'aquest diumenge, mentre que la cerimònia oficial tindrà lloc el proper dilluns a la 1 del migdia al mateix espai.

Cop dur per la família de l'Hospi i, sobretot, pels familiars i amics que deixa Ángel Pedraza. A tots ells, el nostre més sentit condol i una molt sincera abraçada. Descansi en pau.

4 comentaris:

  1. DESDES MALAGA, Y SINTIENDO MUCHO NO PODER ASISITIR AL ENTIERRO UN ABRZO Y MIS MAS SENTIDO PESAME A LA FAMILIA. UN ABRAZO ANGEL.MANEL RUANO

    ResponElimina
  2. Avui l'Hospi li ha de dedicar una victoria a l'Angel. Descansi en pau.

    ResponElimina
  3. Desde el blog del Reus, D.E.P. Una forta abraçada.

    Molts anims!!

    ResponElimina
  4. manel pedraza d.e.p .desde hospi

    ResponElimina