Etiquetes

14/6/15

Iván Guzmán, el jugador que tot entrenador voldria

A partir d'avui iniciem una sèrie d'articles externs dedicats als fitxatges que el Centre d'Esports l'Hospitalet realitzi durant aquest mercat d'estiu. L'objectiu és clar: conèixer millor les noves incorporacions riberenques. I quina forma millor de fer-ho que de la mà dels periodistes que han seguit les últimes passes d'aquests futbolistes als seus equips de procedència? El primer dels articles ens arriba de la mà del Xavi Rodríguez, periodista que ja acumula alguna que altra temporada seguint la UE Sant Andreu i que ens aportarà una mica de llum sobre Iván Guzmán, el jugador de banda que divendres passat va fitxar per l'Hospi.

IVÁN GUZMÁN, EL JUGADOR QUE TOT ENTRENADOR VOLDRIA 
Article de Xavi Rodríguez -> @XaviRodriguez_

A banda de les virtuts tècniques que té Iván Guzmán, el que més destaca d’aquest futbolista de 24 anys és el seu constant sacrifici. L’ex del Manlleu i del Sant Andreu ha viscut dos anys convulsos a Barcelona, amb la inestabilitat del projecte esportiu de l’entitat quadribarrada, però ha estat sempre indiscutible pels 5 entrenadors que ha tingut en aquest període de temps, des de Patxi Salinas fins a Miguel Álvarez. És un jugador que es buida cada partit i ha estat molt estimat al Narcís Sala per ser un dels futbolistes més compromesos de la plantilla.

Guzmán, habitualment, juga per banda dreta com a extrem. Malgrat tot, es desenvolupa molt bé per l’esquerra si escau i compleix amb escreix com a lateral; fins i tot en algun partit ha hagut d’ocupar la posició de central, mostrant la seva polivalència i quallant gairebé sempre actuacions molt correctes, a més de ser una garantia pels seus entrenadors. En aquesta darrera temporada ha marcat 2 gols en 31 partits disputats i ha assolit un nivell de joc que el consolida com un futbolista més que apte per a la Segona Divisió B.

La carta de presentació d’Iván Guzmán, format en categories inferiors de l'Atlético de Madrid, és la d’un jugador molt ràpid, amb tècnica per desequilibrar i que s’associa molt bé amb el seus companys de banda, ja siguin el lateral o l'interior. També té capacitat física per pressionar la sortida de pilota i és molt intel·ligent a l’hora d’aprofitar els espais a l’esquena dels defensors. Amb aquest fitxatge, l’Hospitalet s’enduu un futbolista molt treballador i el qual Martí Cifuentes coneix bé, ja que també va ser imprescindible pel tècnic riberenc durant la seva etapa al Narcís Sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada