Etiquetes

16/11/14

Triomf balsàmic | CE l'Hospitalet 2-0 UE Cornellà

- Els gols de David Haro i Valentín permeten l'Hospi trencar una mala ratxa i situar-se en zona tranquil·la.
- Els riberencs recuperen l'efectivitat de cara a porteria en un duel poc brillant i en què el Cornellà no ha disparat entre els tres pals.
- Albert Vivancos, debutant avui amb l'Hospi, ha disputat 90 minuts a bon nivell en un partit en què Valentín ha actuat com a central per la baixa d'Agus.
- SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa dels entrenadors, declaracions d'Albert Vivancos, galeria de fotos i videoresum del partit.

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Èric Via, Aleix, Valentín, Alcaraz, Vivi, Canario (Bueno, 83'), David Haro, Rubén Carreras (Joel, 64') i Nano (Carril, 74'). 

UE CORNELLÀ: Segovia, Pere (Xemi, 66'), Isra, Borja, Dani Martí (Josele, 66'), Pelegrí, Sergio Gómez, Boniquet, Joel, Gallar i Óscar Muñoz. 

Gols: 1-0 David Haro (53'); 2-0 Valentín (65'). 

Àrbitre: Iosu Galech Apezteguía (Navarra). Ha amonestat els locals Vivi (34') i Craviotto (54') i els visitants Dani Martí (37'), Joel (63'), Sergio Gómez (90') i Óscar Muñoz (91'). 

Incidències: partit corresponent a la 13a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Presència d'aficionats visitants en un matí assolellat. A l'Hospi, Hammouch i Oliver han completat la convocatòria; al Cornellà ho han fet Pep Caballé, David i Íñigo.

No feia tant que s'havia guanyat el darrer partit, però derrotar el Cornellà aquest migdia a l'Estadi era tan necessari com necessària ha estat la victòria. L'Hospi ha tornat a recordar el sabor dels tres punts de cop gràcies a les dianes de David Haro i Valentín Merchán, com no, en una segona meitat que ha vist decidir un partit travat. L'Hospi no ha estat del tot fi, també per la bona col·locació d'un Cornellà que no ha inquietat Craviotto en gairebé tot el partit. I és que el partit presentava dificultats per l'obligada absència d'Agus a l'eix de la defensa, un factor que ha obligat Kiko Ramírez a desplaçar Valentín com a central i a situar Èric Via com a lateral. L'altra gran novetat, a banda del retorn a l'onze inicial de Nano, ha estat el debut de Vivi amb la samarreta de l'Hospi. El de Bescanó ha disputat el partit sencer formant parella al doble pivot amb Rubén Alcaraz.

L'Hospi ha estat dominador d'una primera meitat en què ha anat de menys a més quant a control i de més a menys pel que fa a ocasions. Perquè en un quart d'hora els locals han disposat de les dues opcions de gol destacables d'un primer acte no massa lluït per a l'espectador. La primera ocasió l'ha generada una mala sortida del porter visitant José Segovia, que ha habilitat primer Nano per endur-se la pilota; el tinerfeny l'ha cedida a Haro i aquest, forçat, ha obert cap a un Rubén Carreras que ha rematat fora amb la porteria per ell sol (10'). L'alaiorenc també ha disposat de la segona opció de gol minuts després, amb una acció personal marca de la casa i un xut ras des de la frontal amb cama esquerra que ha blocat Segovia sense problemes (14'). Per la seva banda, l'únic intent amb cara i ulls del Cornellà ha estat un xut llunyà de Dani Martí, avui migcampista, que s'ha perdut per sobre del travesser (27'). I és que, insistim, la primera meitat no ha ofert massa més teca per a ningú.

La segona meitat no començava de forma massa diferent a la primera, sense canvis a cap dels dos equips i amb domini territorial d'un Hospi que, però, ha trobat el camí del gol abans d'arribar als deu minuts de la represa. En un detall d'enorme qualitat, la desmarcada de Nano ha permès que el tinerfeny es plantés sol amb l'esfèrica fins la línia de fons i assistís David Haro, sol dins l'àrea, perquè el vallesà enviés l'esfèrica al fons de la xarxa i anotés el seu cinquè gol de la temporada en 13 jornades de Lliga (53'). El gol donava tranquil·litat a l'Hospi tot i l'ensurt en l'acció pràcticament posterior: mala sortida d'un Craviotto que reclamava que li havien fet falta i embolic catedralici dins l'àrea riberenca que acabava amb dues rematades de jugadors del Cornellà que la defensa de l'Hospi aconseguia salvar gairebé sobre la mateixa línia de gol.

Amb l'ànim de buscar refresc, Kiko Ramírez ha fet entrar al camp Joel Méndez en substitució de Rubén Carreras i només un minut després, l'Hospi ha acabat de matar un partit que havia encarrilat dotze minuts abans. En una pilota penjada al cor de l'àrea, la defensa verda no encertava a rebutjar el perill i amb la pilota morta, Valentín Merchán no desprofitava la seva oportunitat per creuar l'esfèrica davant l'estirada de Segovia i marcar, amb un xut ajustat al pal, el segon i definitiu gol del partit (65'). A partir d'aquí el partit ha quedat vist per sentència i Ramírez ha optat per distribuir minuts amb la sortida del camp primer de Nano i després de Canario. A més, Iván Carril ha tornat a vestir-se de curt després de superar els seus problemes físics. Pel que fa a ocasions, dos tímids intents des de la frontal, un per cada banda, que haurien pogut matar algun colom despistat: volea del visitant Joel que marxava alta (77') i sort similar en l'acció posterior del local Rubén Alcaraz amb un xut massa desviat (78').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada