Etiquetes

30/11/14

#2bg3 | Resum de la 15a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Idees

El Reus Deportiu mantindrà el liderat per tercera setmana consecutiva després de l'empat que ha sumat aquesta tarda a Alacant davant d'un Hércules que també jugava per situar-se al capdavant de la classificació. En un partit que hem seguit gràcies als companys d'Esports del Camp, els de Natxo González haurien pogut donar un cop sobre la taula, ja que el segon gol consecutiu d´Álex Colorado avançava els roig-i-negres durant deu minuts, els que han trigat els de Pacheta a empatar el partit gràcies a un penal transformat per Fernando Rodríguez, que feia el seu quart gol aquesta temporada. Cinquè penal en contra aquest curs d'un Reus que suma 27 punts i cinc jornades sense perdre. Hércules 1-1 Reus Deportiu (Crònica Hércules / Crònica Reus Deportiu).

Imatge: Guiem Sánchez / Fútbol Balear
23 gols en cinc partits. Així marxava el dissabte 29 de novembre al grup 3 de Segona Divisió B. Veure per creure. La cosa prometia des del principi, amb els vuit gols que es veien a Son Malferit. Remuntada i golejada d'un Atlètic Balears que en 90 minuts feia el doble de gols (sis) dels que havia marcat en els set partits anteriors a casa (tres). La víctima, un Cornellà que ja suma cinc partits sense guanyar i que es planta a Madrid més preocupat de la dinàmica a la Lliga que de gaudir l'experiència. Rècords a dojo: segona màxima golejada de l'Atlétic Balears a Segona B (per darrere del 8-0 al Santa Ponsa, temporada 1988-89), feia gairebé cinc anys que els balearicos no marcaven sis gols (6-0 vs Alaior, 2009-2010). Per contra, el 6-2 de Palma és la pitjor derrota del Cornellà en sis anys, des del 5-0 vs Espanyol B (novembre de 2008); a més, els verds feia gairebé 13 anys que no encaixaven sis gols en partit de Lliga (6-1 vs Guíxols, gener de 2002). Atlètic 6-2 Cornellà (Crònica Atlètic / Crònica Cornellà). Els de Nico López surten d'un descens on hi torna a haver un Olímpic irregular, que perdia a Vila-real per 2-0. La culpa, de José Naranjo, autor d'un doblet que dóna als groguets el tercer triomf consecutiu (no passava des de les jornades 4 a 6 del curs passat). Villarreal B 2-0 Olímpic (Crònica Villarreal / Crònica Olímpic).

La festa dels gols proseguia a Mestalla, on Rodri feia bona la dita sobre els entrenadors i les victòries amb un dolç retorn a la banqueta de l'Olot. Setè gol de Carlos i estrenes golejadores d'Uri Santos i el capi Abel Soler per donar el segon triomf a domicili en gespa natural als garrotxins en molts anys (i segona a Paterna). Tercera derrota seguida del filial del València. Mestalla 1-3 Olot (Crònica Mestalla / Crònica Olot). La classificació la tancarà una setmana més el Zaragoza B, que com fa dues setmanes al Nou Estadi ha vist com li volaven dos punts al descompte, avui a l'Hospitalet. L'Hospitalet 2-2 Zaragoza B (Crònica Blog). Partit intens amb dos penals, un per barba, tal com ha passat al Collao, on l'Alcoyano d'Óscar Cano ha guanyat al descompte un partit que el Lleida Esportiu guanyava per 0-2 al descans. L'estrena golejadora d'Óscar López ha estat decisiva per donar als alacantins la cinquena victòria en sis partits i siturar-se, amb 23 punts, ben a prop de la zona noble. Alcoyano 3-2 Lleida Esportiu (Crònica Alcoyano / Crònica Lleida Esportiu).

Diumenge al matí, la mitjana golejada ha baixat de forma sensible fins al punt que hem vist, fins i tot, un empat sense gols. Ha estat al Narcís Sala, on el Sant Andreu i el Mallorca B s'han repartit els punts. El Sant Andreu acumula 4 partits sense perdre i 430 minuts sense encaixar gol; el filial d'Olaizola arriba a la novena jornada seguida sense caure derrotat, la millor ratxa a Segona B des de l'inici de la temporada 2009-2010 (14 partits). Aixo sí: els de Piti Belmonte han sumat 2 dels últims 12 punts al Narcís Sala, on tampoc han marcat cap gol durant aquest període. Sant Andreu 0-0 Mallorca B (Crònica Sant Andreu / Crònica Mallorca B). Els balears segueixen fora d'una zona de privilegi on ha entrat el Nàstic gràcies al seu triomf sobre l'Eldense. Luismi ha fet el seu segon gol com a grana i Marcos de la Espada s'ha estrenat enguany (no marcava des del fatídic partit del no ascens a Llagostera). Tres jornades sense perdre dels de Vicente Moreno i penúltima posició per als de Toni Aparicio. Nàstic 2-0 Eldense (Crònica Nàstic / Crònica Eldense).

També s'han vist gols a Montigalà i a Torrellano. A Badalona, els de Manolo González han tallat la ratxa de quatre jornades sense guanyar i han derrotat l'Espanyol B de Planagumà, que no acaba de rutllar a domicili (dos empats i quatre derrotes en les últimes sis sortides). Fran Grima s'ha estrenat com a golejador a Segona B (no marcava des de feia any i mig, en un Terrassa 3-0 Castelldefels a Tercera) i Manu Balda ha tancat el partit amb el seu tercer gol del curs. Amb 17 punts, els del Barcelonès Nord recuperen la condició de millor local del grup. Badalona 2-0 Espanyol B (Crònica Badalona / Crònica Espanyol). Finalment, Toni Seligrat ha tingut una estrena somiada amb l'Huracán. L'Ilicitano no perdia com a local des de feia 22 mesos (19 de gener de 2013) i 37 partits: els gols de Tariq i Peris als primers set minuts de partit han sentenciat el partit per als valencians i apropen el filial a la zona vermella. Centenari de Peris a Segona B, que no marcava des de feia un any i mig (al camp del Nàstic, el maig de 2013). Ilicitano 0-2 Huracán (Crònica Ilicitano / Crònica Huracán).

Atlètic 6-2 Cornellà
Artabe (2), Carlos Rodríguez (3), Chando / Gallar, Sergio Gómez
Mestalla 1-3 Olot
Àlex López / Carlos, Uri, Abel
Villarreal B 2-0 Olímpic
Naranjo (2)
L'HOSPITALET 2-2 Zaragoza B
Alcaraz, Haro / Bonilla, Diego Suárez
Alcoyano 3-2 Lleida Esportiu
Alfaro, Ferrón, Óscar López / Chamorro, Ekhi
Badalona 2-0 Espanyol B
Fran Grima, Manu Balda
Ilicitano 0-2 Huracán
Tariq, Peris
Nàstic 2-0 Eldense
Luismi, Marcos
Sant Andreu 0-0 Mallorca B
Hércules 1-1 Reus Deportiu
Fernando / Colorado
 
#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 16:00 | Zaragoza B - Badalona
Dissabte, 18:00 | Huracán - Nàstic
Dissabte, 18:00 | Lleida Esportiu - Villarreal B
Dissabte, 19:30 | Cornellà - Hércules
Diumenge, 12:00 | Espanyol B - Atlètic
Diumenge, 12:00 | Mallorca B - L'HOSPITALET
Diumenge, 12:00 | Olot - Alcoyano
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Mestalla
Diumenge, 16:30 | Olímpic - Ilicitano
Diumenge, 17:00 | Eldense - Sant Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada