Etiquetes

28/4/14

Resum de la 36a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 36a jornada



Detalls #2bg3 | 36a jornada

Imatge: UE Llagostera
La mare de totes les jornades va comportar canvis a la classificació però no a la posició capdavantera. El Llagostera es manté líder, més que no pas fa una setmana, però la cosa podria haver estat molt millor. Mentres els sis perseguidors es pelaven entre sí, els gironins desaprofitaven la visita del Constància. 2-2 final i gràcies: els inquers s'havien avançat al marcador amb un 0-2 (gol en pròpia de Masó i segon gol a la Lliga de Nico Rubio, exLlagostera). Nico no marcava, atenció, des de la primera jornada. Abans del descans, Pere Tarradellas reduïa distàncies amb el seu segon gol del curs. A la represa, Enric Pi situava el 2-2 definitiu amb el 12è gol de la temporada. Vuitè partit sense perdre del 'Llagus' a casa... però només una victòria (i quatre empats) en els darrers cinc compromisos com a local. Es resisteix, doncs, la victòria 50 a #2bg3. Si el Constància no guanya diumenge a Magaluf serà matemàticament equip de Tercera; quart partit sense perdre dels del Raiguer (millor ratxa del curs), que no guanyen fora des de l'1 de desembre. Dels 7 gols que els constanciers han marcat a domicili, quatre els han fet a Girona (2 a Olot i 2 a Llagostera).

Imatge: Jaume Ramis / Golsmedia
Els de Carrillo avantatgen en tres punts l'Hospitalet, l'Atlètic Balears i el Lleida Esportiu, que amb 62 punts completen la zona de playoff d'ascens. L'Hospi guanyava al temps de descompte per 1-2 a Magaluf, però els balearicos mantenen zona de privilegi. Triple empat a 62 punts que deixa en darrer lloc el Lleida Esportiu, que ha deixat enrere el sotrac de març i que retorna a la zona de protagonistes positius amb un prestigiós triomf a Alcoi. 0-1 gràcies, primer, a un gol matiner de Jaime Mata (15è gol del madrileny); després, Pau Torres aturava un penal a Javi Rubio (segon penal que atura a domicili el meta blau). Quart partit sense perdre del Lleida Esportiu, que acumula ja 386 minuts sense encaixar cap gol. Mentrestant, la segona jornada sense guanyar els de Porras els penalitza a la classificació: són setens a dos punts del quart classificat: un Lleida Esportiu que, a més, s'emporta el goal average particular (3-2 a favor dels de Seligrat).

Imatge: Nàstic
El tercer duel directe de la jornada tenia lloc en un Nou Estadi que va registrar la millor assistència en el que portem de curs a #2bg3. Més de 8.000 persones van presenciar la vuitena victòria consecutiva del Nàstic de Vicente Moreno, que va derrotar l'Elche Ilicitano per 2-0 gràcies als gols de Lago Junior i de Rocha; novè gol de l'ivorià i cinquè de l'extremeny que eleven els grana fins la cinquena posició per bé que, encara, no depenen de sí mateixos per entrar en zona noble. Nova jornada sense perdre al Nou Estadi, i ja en van 17. Mal dia per al filial franjaverda, que tornava a perdre després de set partits sense fer-ho, que tornava a encaixar gol 473 minuts després. Amb 61 punts, els de Vicente Mir ocupen la sisena posició, a un punt d'Hospi, Atlètic i Lleida Esportiu, però amb l'average perdut amb riberencs i tarragonins (empatat amb balearicos i lleidatans).

Imatge: Paco Carrasco
Per sota, el drama es vivia de forma a doble a Paterna. 150 ànimes potablava van viatjar en autocar a Paterna per donar suport a l'AE Prat en el seu duel contra el Mestalla. José Kante va fer el seu novè gol de la temporada però el Mestalla no trigava en empatar amb un golàs de Robert Ibáñez. A la represa, Granell esmenava amb un bon gol el penal que Jaume li havia aturat minuts abans, però un destí cruel esperava els de Pepe Delgado: temps de descompte i un altre golàs, aquest de falta, obra del valencianista Cifo. Cop dur per als pratencs, que es veien avançant el filial che a la classificació. Ara, el Prat segueix a dos punts de la zona de promoció de descens i veu com el Sant Andreu s'escapa. Quart partit sense perdre dels del Baix Llobregat.

Imatge: Toni Tortosa / Benicadell Esportiu
Agafa aire el Sant Andreu que 15 mesos després tornava a tastar el sabor d'un triomf a domicili. L'estrena golejadora de Gabri Gómez amb els quadribarrats va ser suficient per fer que els andreuencs derrotessin l'Ontinyent al Clariano (0-1). Amb els de Lema matemàticament a Tercera, el Sant Andreu va obtenir un balsàmic triomf que els allunya a quatre punts de la primera referència de perill. Primer triomf, evidentment, fora de casa en aquesta temporada i primer cop des del gener de 2013 que els quadribarrats enllacen dues victòries consecutives. Per la seva banda, l'Ontinyent encadena ja cinc derrotes consecutives i si no guanya els dos partits acabarà com a cuer a la classificació. Són ja 23 les derrotes de l'Ontinyent aquesta temporada, tot i que no superarà les 26 del Manacor fa dues temporades.

Imatge: Gerard Reyes / CF Reus Deportiu
Escasses, també, són les possibilitats de salvació del Levante B, que perdia per 1-0 al camp del Reus. Els roig-i-negres guanyaven després de quatre partits gràcies al quart gol d'Álex Colorado. 20a derrota dels granota en aquest curs; si no guanyen dissabte el Llagostera, el Levante B serà matemàticament a Tercera. I matemàticament a Segona B continuarà la UE Olot, que aconseguia remuntar un 0-2 a Huracán per donar-li ús a l'autocar que va protagonitzar la rua de la salvació. Luismi i Morgado van avançar els d'Iñaki Alonso en un partit que va amenitzar Óscar Herrero Arenas. L'aragonès va expulsar San Julián amb vermella directa després que Corominas hagués marcat el seu dotzè gol de la temporada per reduir distàncies. Al final, l'àrbitre assenyalava dos penals favorables a l'Olot que Carlos Martínez transformava per convertir l'1-2 en un 3-2 que donava la permanència matemàtica als d'Arnau Sala.

Una salvació que encara haurà de tancar un Badalona que dissabte perdia per 0-1 en el penúltim partit de la història al Camp del Centenari. El Villarreal B va profanar el temple escapular després de 10 partits sense que ningú hi guanyés; el culpable, el mexicà Jonathan Espericueta, que amb un autèntic golàs va donar el triomf als groguets i va complicar la vida als de Piti Belmonte, que hauran de puntuar a Manises per no patir més del compte. Per cert, el tècnic del filial groguet Lluís Planagumà ja ha comunicat que abandonarà la disciplina del club de la Plana quan acabi aquesta temporada; han estat dues temporades (dirigint el 'B' i mitja (amb el 'C'). Finalment, Olímpic i Espanyol B empataven a Murta en un partit amb poca cosa en joc; els de Toni Aparicio desaprofitaven una bona opció per sumar punts en la lluita per la Copa del Rei. Dani Gómez avançava els de la Costera al primer temps, però Joan Jordán permetia que els de Sergio González assolissin la cinquantena de punts amb un bon gol a la segona meitat. Average igualat, ja que l'Espanyol B encara pot superar l'Olímpic a la classificació.

Classificació #2bg3 | 36a jornada

Propera jornada #2bg3 | Horaris 37a jornada


Dissabte, 3 de maig
17:00 Villarreal B-Nàstic
17:30 Huracán-Badalona
18:00 Levante B-Llagostera

Diumenge, 4 de maig
12:00 Atlètic Balears-Constància
12:00 Espanyol B-Mestalla
12:00 Ilicitano-Reus
12:00 L'HOSPITALET-Ontinyent
12:00 Prat-Alcoyano
18:00 Sant Andreu-Olímpic
19:00 Lleida Esportiu-Olot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada